- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mit nem lehet érteni azon, ami tapasztalati úton lett igazolva sokunk által az elmúlt években (mondat első fele)? Mit nem lehet érteni azon, amit az elmúlt hetek előre vetítettek, és immáron konkrét példa is igazolja (a mondat második fele), előrevetítve ezzel a következő időszakot?
Értem én, hogy sokan túltolják a rinyát, te meg már unod, de mégis mit tegyenek, ha épeszű szabályzás még alig van, a feltételei részlegesek, de már vizsgálódnak a reptetések ügyében? Miről beszéljenek egy szaktopikban, a motorolajról? Esküszöm, nem értem mi a bajod. Eddig mindent jogszerűen csináltam. Úgy teszek most is, mégsem tudok repülni, mert nincs meg a regisztrációm, mert ülnek rajta, holott már régen mindennek olajozottan kellene mennie. A harmadik hónapba lépünk hamarosan, ébresztő! Tapsikolnom kellene, vagy mi a csöcs?!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest