- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEndre34
tag
válasz
Geresics
üzenetére
geresics #8015 + 1
Bárhogy nézzük, nagyon aránytalan.

Talán ha több biztosító is belép, csökken majd az ára, de ez nem hiszem, hogy most lesz. Az idei évet úgy fogom fel, hogy az igazságtalanul drága biztosítást így számolom:
- Biztosításra elfogadható (persze ez személyes) összeg 10e körül -> helyette 20-30e
- Drón jogsi itthon kb 10e (Osztrák már megvan úgyhogy ez pipa -> Neeeeeem azért mert ingyen volt vagy kiskapu, hanem mert ott már van és működik, itthon pedig... Úgyhogy ebbe ne menjünk bele egyetlen poszt elejéig sem ha kérhetem.
)
- Havi 1-2 repülésre (különböző helyeken) légtérengedély eddig 3e/db lett volna -> most 0 forint (bár még mindíg az hiszem, álmodom, hogy még ma is 0 Forintot látok az igénylés illetékeként)
Így, ezek a várt költségek (10e + 1,5*12*3e = 64e) a biztosítási díjra (20-30e) visszaszámolva, bőven belül vannak a biztosítási összegen. Nyilván kell még a reg, de az amúgy is kellett volna (és ez is belefér ezzel a matekkal).
......igen tudom, a 0 Forint jobb lenne, de csak a jelenlegi helyzethez tudunk igazodni. Hogy jövőre mi lesz? Nem tudom, ahogy más se. De idén a vizsgára + engedélyre szánt pénzből befizethetem a túlzott összegű biztosítást és nem kell fél szemmel a házmestereket, "hozzáértő" kirándulókat, önkéntes rendőröket lesnem repülés közben és ha mégis kár keletkezne nem ver le rögtön a hideg verejték, hogy miből fizetem ki.
(Csak pár perccel később amikor eszembe jut, a biztosító majd hogy számolja ki a kárt és mennyivel emeli hirtelen felindulásból az éves díjamat, de ez már egy másik - jelenleg ismeretlen - tényező
)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
......igen tudom, a 0 Forint jobb lenne, de csak a jelenlegi helyzethez tudunk igazodni.
)