- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Kedves Sors-, hobby- és munkatársak!
Miért kell ez az egymásnak feszülés? Már párszor posztjaimmal igyekeztem rámutatni arra, hogy a multikopterezés (köznyelv szerint drónozás) igen széles körben használatos. Sokan vagyunk/vannak akik nem a jó időt várva majd kellemes tavaszi napsütésben készítenek kutyasétáltatás közben fotókat arról, hogyan ébred a természet. Ilyen is van, nem kis számban és nagyon szép képek, videók kerülnek fel a netre tőlük.
De vannak akik dolgoznak. Különféle munkákat vállalnak ezekkel a gépekkel. Jómagam is előző évben már január 6-tól dolgoztam és a megbízóim elvárták (kötelező volt), hogy legyen biztosításom meg minden egyéb "vacak". És ha nincs, úgy munka sincs!
Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy egy katyvaszban (és ezt szándékosan nem tettem idézőjelek közé) ellehetetlenedik a munkavégzés, a kutatás a kísérletezés is. És akkor érthető, ha megpróbálnak sokan EU-s alternatív, legális megoldásokat keresni. Ez nem a helyi rendelkezések alól bármi áron kibúvás, hanem megoldáskeresés.
Jelenleg én például pályázatok keretein belül kísérletezek és ezek teljesítése határidős. És a kutyát sem érdekli, hogy miért nem tudtam időben a vállalt feladatokat elvégezni. Határin belül vagy megvannak az indikátorok (a vállalt teljesítések pl. konferencia megjelenés, folyóirat cikk, tanulmány, stb) vagy nincs és akkor pénz vissza!
És hát a lehúzás.... Arról is írtam már, most nem ismétlem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- iPhone topik
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Welock Smartlock u81
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer LED monitor (B247Y)
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs