Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Kedves Sors-, hobby- és munkatársak!
Miért kell ez az egymásnak feszülés? Már párszor posztjaimmal igyekeztem rámutatni arra, hogy a multikopterezés (köznyelv szerint drónozás) igen széles körben használatos. Sokan vagyunk/vannak akik nem a jó időt várva majd kellemes tavaszi napsütésben készítenek kutyasétáltatás közben fotókat arról, hogyan ébred a természet. Ilyen is van, nem kis számban és nagyon szép képek, videók kerülnek fel a netre tőlük.
De vannak akik dolgoznak. Különféle munkákat vállalnak ezekkel a gépekkel. Jómagam is előző évben már január 6-tól dolgoztam és a megbízóim elvárták (kötelező volt), hogy legyen biztosításom meg minden egyéb "vacak". És ha nincs, úgy munka sincs!
Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy egy katyvaszban (és ezt szándékosan nem tettem idézőjelek közé) ellehetetlenedik a munkavégzés, a kutatás a kísérletezés is. És akkor érthető, ha megpróbálnak sokan EU-s alternatív, legális megoldásokat keresni. Ez nem a helyi rendelkezések alól bármi áron kibúvás, hanem megoldáskeresés.
Jelenleg én például pályázatok keretein belül kísérletezek és ezek teljesítése határidős. És a kutyát sem érdekli, hogy miért nem tudtam időben a vállalt feladatokat elvégezni. Határin belül vagy megvannak az indikátorok (a vállalt teljesítések pl. konferencia megjelenés, folyóirat cikk, tanulmány, stb) vagy nincs és akkor pénz vissza!
És hát a lehúzás.... Arról is írtam már, most nem ismétlem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Béta iOS-t használók topikja
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Elfelejtettem a film címét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest