- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Statikus
senior tag
Vannak nagyon sokan, akik azért csinálják, mert ingyen van, ők a filllérbaszók, minden, amit írtam nekik szól.
Az osztrák biztosítás ugyanez a kategória, mert 2800 Ft-tal olcsóbb, mint itthon, tehát a kiskapukeresgetős, megoldjuk okosba', meg egyéni elbírásálás pártolóknak szintén szólt, amit írtam.
Akik pedig a megoldást keresik, mert jogszerűen akarnak repülni, na azon keveseknek nem szólt.
Egyébként egyfajta embertípus jutott eszembe, amit egyébként mindenki elítél. Szlovákrendszám. Mert közel van, mert kevesebb az áfa, mert olcsóbb a biztosítás... És van mégegy, a szlovákjogsi. Mert MO-on elvették a jogsiját az ügyeskedőnek, szerzett saját névre full legálisnak hitt szlovákjogsit. Igaz, nem tud szlovákul, de neki van kinti vizsgája, kinti jogsija... Na mi ez, ha nem csalás? Ugyanaz, mint most, amit többet próbálnak az osztrák megoldásokkal.
Én pedig hányok az ilyentől, szót is emelek az ilyen ellen, de senkit nem fogok feljelenteni, keresztbetenni, stb., de a véleményemet el fogom mondani mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest