Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Én tudtam regisztrálni, de bele sem kezdtem a képzésbe, mert már a megkötött képzési szerződés és ellentmondásos. A szerződésben az áll, hogy a képzés ingyenes, csak a vizsga díjköteles, amíg a képzési felületen már kéri, hogy fizessek. A KTI-n leírtak szerint először el kell végezni a képzést, aztán kell a biztosítás (annyi, ahány géppel akarsz repülni), majd regisztrálni kell a gépet és magadat is. Most ez úgy néz ki, hogy nem tudsz biztosítást kötni, amíg nincs regisztrálva a géped és nem tudod magadat regisztrálni a géphez, amíg nincs biztosításod.
Vagyis jelen állás szerint:
- elvégzed a tanfolyamot online 4300hufért
- majd személyesen vizsgázol (valszeg) a megyeszékhelyen 4600hufért
- közben regisztrálod a drónodat X hufért
- amint kapsz a hatóságtól nyilvántartási jelet a drónra, tudsz majd biztosítást kötni 20.000 hufért (groupama drón)
- Ha megvan a biztosítás, akkor tudod magadat regisztrálni, mint üzemben tartó.
- Ezután már csak az app kell és repülhetsz.Egyszerű, mint az egyszer egy. Attól eltekintve, hogy még se képzés, se vizsga, se regisztrációra nincs lehetőség

ui.: Tegnap én is megcsináltam az osztrák jogsit. Ha elfogadják itthon, akkor legalább azt a 8.900huf plusz személyes vizsgát megúsztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen videókártyát?
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest