- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
Én tudtam regisztrálni, de bele sem kezdtem a képzésbe, mert már a megkötött képzési szerződés és ellentmondásos. A szerződésben az áll, hogy a képzés ingyenes, csak a vizsga díjköteles, amíg a képzési felületen már kéri, hogy fizessek. A KTI-n leírtak szerint először el kell végezni a képzést, aztán kell a biztosítás (annyi, ahány géppel akarsz repülni), majd regisztrálni kell a gépet és magadat is. Most ez úgy néz ki, hogy nem tudsz biztosítást kötni, amíg nincs regisztrálva a géped és nem tudod magadat regisztrálni a géphez, amíg nincs biztosításod.
Vagyis jelen állás szerint:
- elvégzed a tanfolyamot online 4300hufért
- majd személyesen vizsgázol (valszeg) a megyeszékhelyen 4600hufért
- közben regisztrálod a drónodat X hufért
- amint kapsz a hatóságtól nyilvántartási jelet a drónra, tudsz majd biztosítást kötni 20.000 hufért (groupama drón)
- Ha megvan a biztosítás, akkor tudod magadat regisztrálni, mint üzemben tartó.
- Ezután már csak az app kell és repülhetsz.Egyszerű, mint az egyszer egy. Attól eltekintve, hogy még se képzés, se vizsga, se regisztrációra nincs lehetőség
ui.: Tegnap én is megcsináltam az osztrák jogsit. Ha elfogadják itthon, akkor legalább azt a 8.900huf plusz személyes vizsgát megúsztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller (GARANCIA!)
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- iCarsoft CR Max autodiagnosztika ELADÓ
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest