Új hozzászólás Aktív témák

• DIEGO15

őstag

válasz duni84 #7883 üzenetére

Én tudtam regisztrálni, de bele sem kezdtem a képzésbe, mert már a megkötött képzési szerződés és ellentmondásos. A szerződésben az áll, hogy a képzés ingyenes, csak a vizsga díjköteles, amíg a képzési felületen már kéri, hogy fizessek. A KTI-n leírtak szerint először el kell végezni a képzést, aztán kell a biztosítás (annyi, ahány géppel akarsz repülni), majd regisztrálni kell a gépet és magadat is. Most ez úgy néz ki, hogy nem tudsz biztosítást kötni, amíg nincs regisztrálva a géped és nem tudod magadat regisztrálni a géphez, amíg nincs biztosításod.

Vagyis jelen állás szerint:
    - elvégzed a tanfolyamot online 4300hufért
    - majd személyesen vizsgázol (valszeg) a megyeszékhelyen 4600hufért
    - közben regisztrálod a drónodat X hufért :F
    - amint kapsz a hatóságtól nyilvántartási jelet a drónra, tudsz majd biztosítást kötni 20.000 hufért (groupama drón)
    - Ha megvan a biztosítás, akkor tudod magadat regisztrálni, mint üzemben tartó.
    - Ezután már csak az app kell és repülhetsz.

Egyszerű, mint az egyszer egy. Attól eltekintve, hogy még se képzés, se vizsga, se regisztrációra nincs lehetőség :DDD

ui.: Tegnap én is megcsináltam az osztrák jogsit. Ha elfogadják itthon, akkor legalább azt a 8.900huf plusz személyes vizsgát megúsztam.

Új hozzászólás Aktív témák