Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Látod erre nem is gondoltam de most,hogy irod. Itt nálunk Svédben is pénzbe kerül a vizsga meg a regisztráció is de arányaiban annyi mintha MO.-n 1000Ft ba kerüne cakk-pakk minden.
De,hogy se szó, se beszéd törölték a postom számomra nagyon meglepö volt és megvan a véleményem a srácról ezekután.... Legalább irt volna valamit,hogy mi az ami miatt nem maradhatott a post. Na de mindegy is
Elolvastam #7867-es hozzászólást.....hát igen. Sok igazság van benne. Sajnos én is jártam már hasonlóképp anno. Egyszer még rendört is hívtak rám egy okoskodó svéd as**ole. Szerencsére nem volt gond de akkor is.
Itt amúgy a törvényben benne van ha magasabban repül az ember (40-50m töl kezdve) ahol a lent lévö emberek már nem felismerhetöek akkor nem kell a GDPR szerinti eljárást követni.
Ezt itt nemtudják sokan de nekem kivan nyomtatva és ha jönnek szövegelni mostanában már mondom,hogy tessék rendört hívni ha nemtetszik valami. De látván a polisen (rendörség) oldaláról kiirt szöveget általában sunnyugva de arrébb állnak. Meg persze én is befejezem azért a repülést és távozok mert nem kell a balhé feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest