Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
P3Dr0
senior tag
Látod erre nem is gondoltam de most,hogy irod. Itt nálunk Svédben is pénzbe kerül a vizsga meg a regisztráció is de arányaiban annyi mintha MO.-n 1000Ft ba kerüne cakk-pakk minden.
De,hogy se szó, se beszéd törölték a postom számomra nagyon meglepö volt és megvan a véleményem a srácról ezekután.... Legalább irt volna valamit,hogy mi az ami miatt nem maradhatott a post. Na de mindegy is
Elolvastam #7867-es hozzászólást.....hát igen. Sok igazság van benne. Sajnos én is jártam már hasonlóképp anno. Egyszer még rendört is hívtak rám egy okoskodó svéd as**ole. Szerencsére nem volt gond de akkor is.
Itt amúgy a törvényben benne van ha magasabban repül az ember (40-50m töl kezdve) ahol a lent lévö emberek már nem felismerhetöek akkor nem kell a GDPR szerinti eljárást követni.
Ezt itt nemtudják sokan de nekem kivan nyomtatva és ha jönnek szövegelni mostanában már mondom,hogy tessék rendört hívni ha nemtetszik valami. De látván a polisen (rendörség) oldaláról kiirt szöveget általában sunnyugva de arrébb állnak. Meg persze én is befejezem azért a repülést és távozok mert nem kell a balhé feleslegesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Revolut
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elden Ring
- Milyen notebookot vegyek?
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Opel topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest