Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Köszönöm a választ! És a garancia bolti, vagy dji?
Ipont ismerem... Korombol, és régi "kocka-pc-tuning" múltambol adódóan ismerem/ismertem az összes ilyen céget, és hát bevallom az iponnal nekem még a kezdeteik idejében nem volt jó garis tapasztalatom.... És abban az időben híresen szar volt a garis ügyintézésük....
De én itt ugye 15+ év tavlatarol beszélek...
Bízom benne, mivel azóta sokat változott a világ, és változhatott egy cég "brigádja", ennyi idő alatt..... Hogy igazad lesz....
Vásárlással nyilván nincs gond sehol, míg oda nem viszi az ember a pénzét...
Az első garis problémáknál jön elő, mennyire ügyfél barát egy cég....Minden esetre izgulok mint egy kisgyerek...
A Phantom 4-em már új gazdinál repül...
Én ma kaptam az ipontol a visszaigazolást, hogy ma 14:30-tol vehetem át a Phantom 4pro V2.0-t
Nagyon szerettem a P4 kameráját.. De a videók alapján az a 4*nagyobb érzékelő lényegesen jobb lesz...
Az ocusync is szúrja az oldalam V2.0-ban, hiszen eddig lightbridge-el repültem ....Gyakorlatilag a neve lesz "ugyanaz" a gépnek, amivel eddig dolgoztam, de mégis "mindenben" tök más ...
Szóval gyermeki öröm és kíváncsiság van most itthon... Várom a délutánt, hogy milyen dobozt milyen garanciat tolnak az orrom alá
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Lightyear - befektetési app
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest