Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Felesleges volt ezt az 1 mondatot így kiragadnod a környezetéből, nem változtat semmin.
HIVATALOSAN most sem repülhetnél biztosítás meg engedély nélkül, hiába van akár 20 Maviced is otthon. Ha később jogsihoz kötik mindezt, akkor az is feltétel lesz és kész. Hogy származik-e belőle bevételed, vagy csak magadnak repülsz, az teljesen mindegy ebből a szempontból. Hiába van M3-as BMW a garázsodban, ha nincs rajta forgalmi, hivatalosan azt sem használhatod forgalomban. Akkor sem, ha gyűjtő vagy, és akkor sem, ha profi versenyző. Ha jogsid nincs rá, akkor meg pláne nem.
"A végén oda lyukadunk ki, hogy akinek nincs bevétele a drónozásból az ne is vegyen drónt és ne is repüljön."
Ezt nem tudom, honnan szűrted le, erősen sarkítod és kiforgatod az általam leírtakat. Vehet és használhat is drónt, maximum nem lesz kifizetődő, de ettől még megteheti. Hogy "megéri-e", az nem csak pénz kérdése lehet, megérheti például szimplán az élmény miatt is. Más kérdés, hogy hányan áldoznak erre mondjuk tízezreket évente, ha esetleg a szigorúbb ellenőrzést meglépik a jogalkotók, de a feltételeken nem lazítanak. Nekem annyit már például nem érne ez a hobbi.
"mert nekem nincs belőle bevételem így nem éri meg légteret meg biztosítást fizetnem.
"Ezt meg végképp nem mondtam. Ahogy írtam is, a "megéri vagy sem" nem feltétlenül anyagi kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- WDH-870 FW 70l/nap wifis párátlanító használtan eladó
- Ingyen elvihető hibás/törött TV/monitor
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"