- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Statikus
üzenetére
"Valóban akkora lúzer vagyok, hogy én mindig appot használok és appal szállok fel, sajnálom, hogy nem ismertem az app nélküli felszállást.
Sőt, én kézből sem szállok fel és kézbe sem szállok le! Tudom, ez sem menő, de én már csak ilyen öregesen nyomom és ezek után sem fogok törekedni ezekre."
-Ez tényleg magas ló már.. Bele sem gondolsz abba, hogy a legtöbben kiba em vagányságból szállnak le, vagy fell kézbe, hanem teljesen más okokból.
Ebből csak kettőt írok le annak ellenére, hogy ezekről a fórumban rengeteg komment volt - mégsem értelmezted, vagy inkább nem akarsz tudomást venni róla, csak hisztizel itt, mint egy ovis:
-Azért szállok le, mert mondjuk nincs hova. Méteres fű, gaz, retek, akármi.
-Azért szállok le, mert a home pointom "nem oda szól", nem oda lett beállítva, ahonnét felszáltam, esetleg jóval odébb sétáltam közben, mint a HP, és manuálban szállok le, de nincs hova - és/vagy igaz, hogy nem fix HP-t állítottam talán pont a fentiek miatt, a gép jönne haza RTH-ba a távhoz, de a környezet nem teszi lehetővé a landolást megint csak, vagy csak nincs időm megfelelő helyet keresni a landoláshoz."App nélkül ugye nem lehet a fotó-videó beállításokat módosítani? Ha mégis, csak jelezzétek, elolvasom a manualt... Én nem találtam a távirányítón erre vonatkozó gombokat."
-Megint égeted magad..
Ehhez még akkor hozzájön, hogy a saját távod sem ismered. Ahogy írtam is, a manuál elolvasásával kellett volna kezdened, így megint csak olyanon vitatkozol, amiről ugye a manuál hiányában fingod sincs, de megint/mégis vitatkozol..Mondom én, hogy olvass, tesztelj, mielőtt leállsz vitatkozni...
. Vannak beállítások, amiket lehet. (ISO, Zoom, pl., de progi gombokra szinte bármit rátehetsz.) Ezzel én nem azt mondom, hogy kell app és eszköz nélkül repülni, de sejtheted, hogy ha azt mondom, hogy szemüvegben repülök és készítek bármilyen felvételt - akkor nem az appot nyomogatom, hanem csak és kizárólag a távról vezérlem az egészet. Sejthető lenne ebből, hogy nem kell app bizonyos dolgokhoz. Azt hittem, legalábbis.
Mégis leállsz vitázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Roborock S5 Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ehhez még akkor hozzájön, hogy a saját távod sem ismered. Ahogy írtam is, a manuál elolvasásával kellett volna kezdened, így megint csak olyanon vitatkozol, amiről ugye a manuál hiányában fingod sincs, de megint/mégis vitatkozol..Mondom én, hogy olvass, tesztelj, mielőtt leállsz vitatkozni...
. Vannak beállítások, amiket lehet. (ISO, Zoom, pl., de progi gombokra szinte bármit rátehetsz.) Ezzel én nem azt mondom, hogy kell app és eszköz nélkül repülni, de sejtheted, hogy ha azt mondom, hogy szemüvegben repülök és készítek bármilyen felvételt - akkor nem az appot nyomogatom, hanem csak és kizárólag a távról vezérlem az egészet. Sejthető lenne ebből, hogy nem kell app bizonyos dolgokhoz. Azt hittem, legalábbis.