- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
..nem az rth funkciójával nem vagy tisztában, hanem úgy all in. És tényleg nem bántásból írjuk, amit..
Ok, ott a szántáson nem sok gond lehet, ez igaz. Ennek ellenére én speciel egy eszközt addig be nem kapcsolok - bármi legyen is az - amíg nem vagyok tisztában azzal, hogyan működik, mire, hogyan reagál, mik a működéshez szükséges funkciók. Te legalább kint repültél, de rengeteg olyan user van, aki megközelítőleg sem ilyen körültekintő. Arról ne beszéljünk, hogy a google- be bepötyögve milyen hamar meg lehet találni a választ arra a kérdésre, hogy dji akármi rth beállítása dji go appban...
Az rth setup a legelső beállítások egyike, szerintem a legfontosabb. Ha ezt nem tudod/tudtad, hogy hogyan kell, akkor a többi beállítással mi a helyzet?
Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül.
Az online tanfolyam az egy dolog. Addig ne költs ilyenekre, amíg az alapokat, a saját - vagy kölcsön kapott - gépet és szoftveres környezetet nem ismered. A dolgok jelenlegi állása alapján én nagyon kivárnám ezeket a pilótavizsgás dolgokat, mert jelen pillanatban ezek még csak nem is akkreditált vizsgák, max felkészítő fázisok egy esetleges akkreditált vizsgára Aka totál pénzkidobás. Addig is yt videók, gyakorlás, read only..
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Asustor NAS
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Milyen egeret válasszak?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Űj baba ágy matrac 140 x 70 x 10 cm Számla, garancia
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szántás ide vagy oda.. Érted, ugye. Mindenfajta sértődés nélkül.