Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy személy szerinte végig jártam a létrát és a tetején jöttem rá, hogy ott kellett volna kezdenem.
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna."A Drónpilóták Orzságos Egyesületébe való belépésnek mik az előnyei? A biztosítást érdemes megkötni?"
-Hivatalosan biztosítást kell kötnöd, ha repülni akarsz, az esetihez bekérhetik és be is kérik. Nem csak egy kérelmet kell beadnod ilyenkor, hanem jó néhány doksit (repülési terv, koordinátákkal, magassági adatokkal, stb) amit az egyesület segít neked. Az esetit is nagyságrendekkel könnyebben, gyorsabban, kevesebb macerával megkapod, ha egyesületi tag vagy egy olyan egyesületnél, ahol ez napi rutinnak számít, a légügyi hivatal napi kapcsolatban van a szövetséggel. Nem mellékesen a szövetség vezetői elég jó személyes kapcsolatot ápolnak a légügyesekkel, és tényleg jó fejek, segítőkészek.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)