Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy személy szerinte végig jártam a létrát és a tetején jöttem rá, hogy ott kellett volna kezdenem.
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna."A Drónpilóták Orzságos Egyesületébe való belépésnek mik az előnyei? A biztosítást érdemes megkötni?"
-Hivatalosan biztosítást kell kötnöd, ha repülni akarsz, az esetihez bekérhetik és be is kérik. Nem csak egy kérelmet kell beadnod ilyenkor, hanem jó néhány doksit (repülési terv, koordinátákkal, magassági adatokkal, stb) amit az egyesület segít neked. Az esetit is nagyságrendekkel könnyebben, gyorsabban, kevesebb macerával megkapod, ha egyesületi tag vagy egy olyan egyesületnél, ahol ez napi rutinnak számít, a légügyi hivatal napi kapcsolatban van a szövetséggel. Nem mellékesen a szövetség vezetői elég jó személyes kapcsolatot ápolnak a légügyesekkel, és tényleg jó fejek, segítőkészek.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenképpen egy csomó időt és kellemetlenséget, valamint végső soron pénzt is megtakarítottam volna.
Nem mellesleg, ha nem vagy valahol egyesületi tag magánszemélyként nem is biztos, hogy repülhetsz. ebben nem vagyok biztos, de mintha így rémlene.
A biztosítás a te érdeked főleg. Ha a drónnal gebasz van és baj lesz, nem biztos, hogy zsebből menni fog. Önrészes a dolog, de szerintem jobban jársz ha van biztosításod, csak úgy mintha autóra, motorra, vagy bicajra kötnél. (Utóbbira is lehet, de sokan nem tudják)