Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
VANESSZA1
őstag
Van egy elméletem erre a 4k 60fps-re amivel állítólag az Air2 jön.
Még azt is el tudom képzelni a DJI-tól, hogy (a kormányok nyomása miatt) most bedobnak mindent az Air2-be( 4k 60fps, Occusync 2.0..stb), hogy elérjenek a felhasználóknál egy frissítési hullámot. Ugyanis ha az Air2 60fps-t tud akkor a M2P/Z is illő lenne ha tudná ezt. Egy frissítéssel (ami tartalmazhat különböző kormányok által elvárt szigorításokat is) , megkapja a M2P/Z is a kívánt 60fps-t egy backdoor közepette.
Bárcsak ne legyen igazam, de ez DJI és az utóbbi időkben mindent megtesz egy füttyentésre csakhogy árulhassa a gépeit pl Amerikában is.
Ami még nem hagy nyugodni az a AirSense. Most lesz benne? Vagy választható változat lesz? Mert az biztos, hogy ha lehet választani akkor Én olyat vennék amiben nincs ADS-B.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazfit Cheetah okos óra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bárcsak ne legyen igazam, de ez DJI és az utóbbi időkben mindent megtesz egy füttyentésre csakhogy árulhassa a gépeit pl Amerikában is.