Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colo313
kezdő
válasz
VANESSZA1
üzenetére
Jogos!

Visszatettem, gyorsan kipróbáltam egy akksival még sötétedés előtt. Igazából az akksi 50%-áig egyetlen egyszer írta ki ugyan ezt a hibakódot egy pillanatig, ez nem lenne baj szerintem. Végülis negyed óráig max sebességgel köröztem, érthető ha ilyesmit írogat...
Viszont 45%-nál, mikor megálltam vele 10m magasságban megint kiírta. Fura, hogy főleg akkor írja, mikor megállok vele és csak egy helyben áll, nem mikor maxon körözget. Elkezdtem vele süllyedni, hogy nehogy baj legyen, viszont nem állt meg másfél méterrel a föld felett és vissza emelni se tudtam, gyakorlatilag nem reagált semmire.
Úgyhogy nem nevezném zuhanásnak, de lassan csak "földhöz vágta magát". Semmi baja nem lett, direkt nagyobb fű felett voltam, készültem erre a lehetőségre is, de kifejezetten kellemetlen lenne, ha ezt 50m magasan, fák/bármi felett találja ki...
Lehet rákérdezek DJIéknál is, hogy akkor most ne használjam sport módban ennyit, mert teljesen normális lehet utána a zuhanás, vagy mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Netfone
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wuthering Waves
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest