Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Joe
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Én speciel kihagytam arról bizonyos létráról egy pár fokot. Zéró drónos, de régebbi repülős tapasztalat birtokában decemberben megleptem magam egy Air-rel. Kézikönyvet átnyálaztam vagy kétszer, azután beltérben egy kis bemelegítés, utána ki M0 mellé egy kietlen részre. Itt előszőr alap repülési gyakorlatok (fel/leszállás (kézbe), emelkedés, süllyedés, iskolakör, stb.), majd a fotós módok végigpróbálása. Már kb. 5x voltam kint, utoljára sport mód és "hagyszaladjon!"

Hozzáteszem most is van olyan, hogy a drón függ 10 méteren, én pedig olvasgatom a manuált. Csináltam check list-et felszállás előttire, víz feletti repülésre.
Ha jobb idő lesz és valaki megtisztelne azzal, hogy beavat a vészhelyzeti eljárásokba, azt megköszönném (madarakkal szemben gyakoroltam a sportmód+ azonnali leszállást
).
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Sarok íróasztal
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L Szinte új, garanciás Aki előbb ír az övé!!
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).