Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sityupityu

veterán

válasz jozsi252 #4534 üzenetére

Én nagyrészt azzal értek egyet amit te mondasz.

Magát az irányítást én a különféle kis minidrónokkal tanultam meg pár éve mint pl a Cheerson CX-10 Mini stb. Na, ezekkel aztán tényleg megtanultam szerintem az irányítás részét, de erről talán már írtam is itt. Adtam ilyet régi drónos ismerősöm kezébe, aki még szinten/fix magasságban sem tudta tartani nem hogy rendesen irányítani. :DDD Én meg simán kerülgetem vele a nappaliban a növényeket és egyebeket. Amikor megvettem az air-t, akkor azzal kezdtem, hogy alaposan áttanulmányoztam a manualt és ismerkedtem a menüvel. Ideértve a szobában bekapcsolt drónt is (természetesen csak bekapcsolva, nem repülve). Ez kb 1-1,5 nap volt. Minden részletbe belementem, hogy megértsek mindent. Amikor ezekkel megvoltam, akkor én is kimentem egy elhagyott részre, és közel magamhoz elkezdtem próbálgatni, hogy mit tud a drón, hogyan viselkedik stb.
    Ezeket a dolgokat leszámítva viszont ék egyszerűnek tűnt az egész irányítás nekem, a korábban írt minidrónokhoz hasonlítva már-már hihetetlen volt, hogy mennyire egyszerű az air-t irányítani. Kicsit fura is volt. :)

Új hozzászólás Aktív témák