Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jozsi252
üzenetére
Én nagyrészt azzal értek egyet amit te mondasz.
Magát az irányítást én a különféle kis minidrónokkal tanultam meg pár éve mint pl a Cheerson CX-10 Mini stb. Na, ezekkel aztán tényleg megtanultam szerintem az irányítás részét, de erről talán már írtam is itt. Adtam ilyet régi drónos ismerősöm kezébe, aki még szinten/fix magasságban sem tudta tartani nem hogy rendesen irányítani.
Én meg simán kerülgetem vele a nappaliban a növényeket és egyebeket. Amikor megvettem az air-t, akkor azzal kezdtem, hogy alaposan áttanulmányoztam a manualt és ismerkedtem a menüvel. Ideértve a szobában bekapcsolt drónt is (természetesen csak bekapcsolva, nem repülve). Ez kb 1-1,5 nap volt. Minden részletbe belementem, hogy megértsek mindent. Amikor ezekkel megvoltam, akkor én is kimentem egy elhagyott részre, és közel magamhoz elkezdtem próbálgatni, hogy mit tud a drón, hogyan viselkedik stb.
Ezeket a dolgokat leszámítva viszont ék egyszerűnek tűnt az egész irányítás nekem, a korábban írt minidrónokhoz hasonlítva már-már hihetetlen volt, hogy mennyire egyszerű az air-t irányítani. Kicsit fura is volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- KIA RIO 1.4 82760 km - eladó!
- Xiaomi Roborock S6 Pure robotporszívó hibátlan állapotban.
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én meg simán kerülgetem vele a nappaliban a növényeket és egyebeket. Amikor megvettem az air-t, akkor azzal kezdtem, hogy alaposan áttanulmányoztam a manualt és ismerkedtem a menüvel. Ideértve a szobában bekapcsolt drónt is (természetesen csak bekapcsolva, nem repülve). Ez kb 1-1,5 nap volt. Minden részletbe belementem, hogy megértsek mindent. Amikor ezekkel megvoltam, akkor én is kimentem egy elhagyott részre, és közel magamhoz elkezdtem próbálgatni, hogy mit tud a drón, hogyan viselkedik stb.