Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Alabástrom
üzenetére
Több napja küzdünk a DJI supporttal, hogy életre keltsük az Air-t, de semmi siker. Most azzal próbálkozok, hogy fizessék vissza az árát, bár erre őszintén nem látok esélyt. Örülhetek, ha egyáltalán garanciában megjavítják...
És itt jön a kérdés - van tippetek, tanácsotok, hogy mit csináljak vagy ne csináljak, hogy növeljem az esélyeimet? Komolyan félek, hogy még rám verik a javítási költségeket...Röviden ismét a story:
drón megjött, első nap kinti repülés, minden faxa.
Második nap nappali közepén terveztem lebegni vele, hogy a kamerával ismerkedjek (két-három éve repülök játékdrónokkal a családbeli gyerekekkel, úgyhogy inkább a kamera az újdonság). Felszáll, majd drón csak emelkedik rendületlenül, távra semmit nem reagál. Mikor már a plafonon igyekezett átfúrni magát, akkor megfogtam kézzel és kikapcsoltam. Azóta nem csatlakozik a távhoz, plusz időnként spontán újraindítja magát. Már a DJI support is kifogyott az ötletekből, hogy mit lehetne még kipróbálni...
Elvileg mindent az előírások szerint csináltam, de a drón szemmel láthatólag meg van karcolódva (a plafon nyert), meg ha kiolvassák a logot (ami jelenleg szintén nem megy), akkor láthatják, hogy valami ütközés történt. Gondolom belül is poros, mert porzott rendesen a plafon. Szóval ha akarnak, kibújhatnak a gari alól...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Új Kukirin G2 + Táska 1 év garival
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest