Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
2 féle tartóval találkoztam, egyik ami az antennák környékén van, másikat meg oda kell rakni ahova a telefont. Utóbbi annyival jobb hogy a súlypontot jobban megtalálod így nem kell folyamatosan ellentartani.
Én még a vitorlázós korszakhoz vettem a Turnigy távomhoz nyakba akasztót, plusz amikor régen Phantom 1.1.1 gépem is volt ahhoz is használtam. Szerintem tök kényelmes. Mavic-nál is van olyan megoldás hogy nyakba akasztót be lehessen akasztani.
A Phantomnál alapból van kis karika amibe lehet nyakba akasztót akasztani, mert ugye azok a távok nehezebbek.
Amúgy szerintem ezek a távok alkalmatlanok arra hogy tablettel használjuk őket. Kell egy 6" környéki telefon azt jónapot. Bőven elegendő amit azon lehet látni, legalábbis nekem még nem volt gondom belőle hogy kicsi lenne a kép.MlbMatic
[link] Én ilyet veszek szerintem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Disney gyerek elefántos falióra
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest