Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
"rohadt kényelmetlen vele bárhova elmenni, mert nagy, ezért is adtam el anno. "
EZt adom...nekünk tereprallyn, egyik pontról a másikra kell menni ezerrel, általában hárman mozgunk...(egy fotós, 2 operatőr)
Hát embertelen szívás a Phantomot időben össze, majd szétcsomagolni, naponta sokszor kint a terepen...és hát sokszor ugy szakítunk A-ból B-be, hogy kopog a fejem a "plafonon", közben még a gépet is fogni,,,a gimbal le ne törjön....Szopás na, ugy ahogy van...
De nekem meg a MAvic nem pálya...a "kicsik" meg értelem szerűen nem munkára valók...
Kva jók,,,nehogy valaki "meg akarja" magyarázni...Nekem nem kell, az összes DJI terméknek a "betege" vagyok, csak mindet a helyén kell kezelni, és arra használni amire való....EZért is pártoltam a másik topicban is mindig családi "repcsinek" a SParkot...
Szóval
Biztonságos, jó repülést kívánok neked, sok örömmel, és bízzunk benne, nem lesz szükség a Care-re
Én nem vettem a Phantomhoz...
Pedig most már tudom, hasznos ha van ilyened...
Kicsit több mint egy év alatt egy százast már ráköltöttem a szervízre...pedig csak kétszer jártam ott a géppel
(Egy komplett váz csere, illetve legutóbb egy gimbal szallagkábelcsere)
Én megnéztem a youtube "repair" videókat, hátha megúszom alkatrész árban....
De kb 5 perc után azt mondtam, csinálja ezt az akinek van hozzá szakértelme (és 6 anyukája)

Egyrészt "munkagép", másrészt én nem kockáztatom senki és semmi biztonságát egy "sufnituningól" adódó felelőtlenséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Spórolós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Léghűtés topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs