Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Igen, de szerencsére nálam objektív okai vannak, miért nem fogok ennél nagyobb DJI-t venni (mondom most, de majd a fejemre lehet olvasni a dolgokat később
).Szóval én több okból szerváltam be egy Sparkot:
- hülyén néz ki bloggerként, hogy nem tulajdonlok DJI terméket, aminek az oka anyagi, nem azért, mert ne szerettem volna (sajna, nem vagyok Casey Neistat, aki beleeshet a tengerbe egy 1500 dolláros P4 Pro-val, akkor is kap másikat, mert én egyet sem kapok
)
- érdekelt, hogy mi fogja meg az embereket benne, mert valami oka mindig van
- szeretném elvinni túrázni, ehhez viszont minden más nagy
- ki akarom egyedül taposni azt az utat, ami a tapasztaláshoz vezet. Ezért vettem 70 EUR-ért DJI Caret, ok, pénz, meg fáj, de ha nem csinálom meg, akkor csak prédikáció, amit írok nem?Mondom ezeket úgy, hogy repültem P3-mal, meg P4-gyel is, és a bajom ugyanaz, ami anno az XK X380-nak volt: rohadt kényelmetlen vele bárhova elmenni, mert nagy, ezért is adtam el anno. Aki vidéken lakik, az ki tudja ezt aknázni, de én a város közepén nem. Nem csináltam vele semmit, párszor repültem vele és kész. De hogy egy Kék Túrára el nem vinném, az 100%. Ellenben a Spark erre tök jó, elmentem vele 300 méterre, volt élőkép, egy szép tisztáson ez bőven elég, vagy felvenni vele valami érdekes sziklát, na arra is. Három akksit tölt a töltője, ez pont elég, 3x 12-13 perc. Aki repült már nagy géppel (pl. 600-as Hexa) az tudja, hogy egy merő unalom, mire lemerül, ha nincs mit felvenni. Így meg legalább van mit

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- THE BARISTA PRO - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).