- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Ezek szerint azt a részt nem szoktad elolvasni(?).
.
Amúgy a valóságban nekem az a két alkalom, amikor erre szükség volt, a következőképpen nézett ki:
Jeleztem, hogy a termék, amit vettem x hónapja, elromlott. Bekérték a médiaanyagot, videó, képek, leírás, stb. Pár napon belül írták, hogy 2 verzió van. Vagy elküldöm és megjavítják, vagy kompenzálnak. Egyik esetben volt Eu-s szerviz, így ez megoldódott. Másik esetben a visszaküldés helyett ők javasolták a kompenzációt. Első ajánlatba természetesen nem mentem bele, mert az nem nekem kedvezett volna, hanem nekik.
. Ez automatikusan így van, ha belemész a te bajod. Én nem tettem, így a második ajánlat már bőven jó volt, mondhatni bőven pluszban jöttem ki belőle.Abban szerintem egyetértünk, hogy egy globálisan (így Magyarországon is) forgalmazott termék esetén szerintem alapnak kellene lennie, hogy a Dji az értékesítés helyétől abszolút függetlenül vállaljon rá globális garanciát. Ha ezt nem teszi, az nem a forgalmazó hibája, hanem a Dji szar üzletpolitikája. Én vettem már Japánból fényképezőt és érdekes módon itthon is érvényes volt ár a gar.
Egyébként ahogy olvasgattam a neten, ki lehet kerülni ezt az egészet. Erről itt is van egy szép sztori, a lényeg az, hogy ha máshol is vetted, az számít, hol aktiváltad, nem az, hogy hol vetted.

Tehát nagyjából ez a lényeg:
"DJI never asked me for an invoice - so they never saw my Shenzhen CN invoice. When I needed the repair service, I went to the Care Refresh webpage and they asked for my login information (which was done when I was back in New York) as well as the Care Refresh policy number (and that had a China policy number). That was it and the website was able to verify my coverage.
Another side note: I did complain by phone to DJI repair about the long repair time and when the person was researching my case, they did see that I bought Care Refresh in China and not in the US. It didn't matter to them and 3 days later it was shipped via UPS back to my home in NY."
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- TCL LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó egy megkímélt elektromos roller PURE AIR 3
- Smart home kiarusitas
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.