Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
egy kérdésem van: 8800. hsz körül indult el a szolgáltatás
előtte mi a tökömről lehetett ennyit beszélni?
-
WaterWave
veterán
válasz #72445440 #9760 üzenetére
Ezzel egyetértek, de sok dologban vitatkoznék...
Most ne a torrentezőkből induljunk ki.
De mai világban, ahol a youtube-on is egyre több a 4k-s video, urambocsá nyaralsz vidéken, csinálod gopro-val a 4k-s videokat, szeretnéd feltölteni a házi nasodra ftp-vel, konkrétan nem hogy 50gb de 200 is kevés. De nem is kell a 4k videokig menni, HD video anyag is lecummantja az 50 gigát. Rengeteg példát tudnék mondani amire kevés a "korláttal" bíró net..
Külföldön 7 fontokért olyan kártyákat vesztegetnek, hogy leesne az állad, korlátlan netekkel és ott meg tudják oldani...
Én egy olyan megoldásra gondolnék a digitől, hogy lenne egy valóban korlátlan simkártya, amivel telefonálni is lehet, korlátlan alatt azt értem, hogy a sávszél megmarad, jelen sávszél nekem megfelelne, de nem korlátoz semmire GB adatok átlépése után sem. Erre a kártyára azt mondja a digi, hogy 2-3 ezer forint. Rendben is volna, meg is vásárolnám, a havi számlámban ott figyelne, és boldogan kifizetném....
De ha belegondolsz 50 giga semmire nem elég mai világban. Most teszt időszak van év végéig, addig foltozzák, fejlesztik, viszont nagyon remélem lesz korlátlan opció is díjkötelezettség ellenében, és én azzal élnék is.[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
sfdrakex
nagyúr
A 44 es út Kecskemét - Kunszentmárton szakasz jól lefedett.
Kecskemét - Nagytarcsa (M5,M0) szintén rendben.
Nagytarcsa - Újpest - Diósd BP-n keresztül végig jó.
Waze, és youtube ment végig ezeken az útvonalakon.
Kunszentmárton - Martfű - Szolnok vonalon nincs lefedettség.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Rick4
félisten
Az is egyértelmű, hogy kültéri lefedettséget mutatnak, bár ezt sehol nem jelzik.(I)
De jelzik, oda van írva a térkép alá, tök egyértelmű, hogy ha nem beltéri, akkor kültéri:
(I)A szolgáltatás bizonyos esetekben a megadott területen az épületeken belül is igénybe vehető.(/I)
Más kérdés hogy szerintem a bolygón nincs olyan szolgáltató, aki bármelyik ország bármelyik városában csak úgy jókedvében a 60 centis vasbeton falú betonbunkerben, vagy 80 centis vályogfalú parasztházban mérhetett volna jogosan térerőt, ezáltal garantálhatott volna bármiféle beltéri jelszintet.. Mindig mindenhol kültéri jelszint szerepel.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TomPack
őstag
Miért kell nekem a vowifi, ha a volte megy, telefonálni tudok, és van netem? Egyáltalán mire való?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
tomp
félisten
Amikor létrejött a 4G és kijöttek a 4G-s telefonok még nem volt hanghívás. Még csak dolgoztak a szabványon. Aztán meglett a VoLTE de nem fix szabvány. Vannak bizonyos mozgásterek benne. Szerencsére az alap konfig terjedt el.
Amelyik telefon 4G-s még nem feltétlenül tudja a VoLTE-t mert ez nem szimplán szoftveres megoldás. Itt magának a processzorban lévő modemnek kell támogatnia a szolgáltatást mert maga a VoLTE hívást nem a telefon szoftvere végzi hanem a modem. A szoftver csak megmondja a modemnek, hogy milyen paraméterekkel kapcsolódjon.
Qualcomm, MTK, Exynos, Apple A SoC-k. Amelyik VoLTE konfiguráció tökéletesen megy a Qualcomm procin az nem feltétlenül fog működni egy Exynos procin.
Licenszdíjas, vagy mi?
Igen! -
togvau
senior tag
Valaki magyarázza már el mi a nagy hókuszpókusz a volte-ben, meg a vowifiben, hogy alig támogatják még ma is telefonok, amik egyébként 4G-t tudnak?
Mi olyan nehéz egy ilyen szoftveres dologban, ha már 7 éve is tudták telefonok? Licenszdíjas, vagy mi?hitler, sztálin, micro usb
-
tomp
félisten
válasz kchris78 #9785 üzenetére
EFS Explorerrel szerkeszthető. Akár egy új profilt is készíthet az ember ha ért hozzá.
DarkByte
Az szolgáltatói hiba volt! Eleve a kapcsolat sikeres volt mivel azt az üzenetet a szolgáltató rendszere mondja. Gyakorlatilag a hívás kérése a core hálózatig elment azaz VoLTE: pipa. Az más kérdés, hogy miért nem tudta a rendszer magát az ügyfélszolgálat számát kapcsolni a hívásba.
Telenornál a 1220-at hívva rögtön bontja a telefon. Nem mond a rendszer semmit se mert már a kapcsolat sem jön létre. Hívás adatainál "Szétcsatlakoztatva" állapotot ír a híváshoz. -
dchard
veterán
válasz kchris78 #9782 üzenetére
Ablakban -110, beltéren -125. Nincs itt mit tesztelni
A korábbi méréseink alapján rendkívül optimista a lefedettségi térkép, annyit mondhatok. Az is egyértelmű, hogy kültéri lefedettséget mutatnak, bár ezt sehol nem jelzik.
Érdekes lenne egyébként kideríteni, hogy mi a jogszabályi előírás arra, hogy milyen jelszint számít "lefedett" teürletnek, mert a térképen bőven vannak olyan helyek, ahol -120dBm alatti RSRP-re is azt mutatja, hogy van lefedettség, ami a legjobb esetben is maximum szöveges üzenetek küldésére alkalmas.
Az is egyértelmű, hogy a térkép DT mérésekkel nem pontosított, tisztán prediktált.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
tomp
félisten
válasz DarkByte #9772 üzenetére
A 1272 hívási gond miként jelentkezett? "Süket" volt vagy tárcsázásnál rögtön bontott?
Profilnak max abban lehet hatása, hogy ha VoLTE-n egy szám nem hívható akkor a telefon levált 3G/2G-re. Telenornál ez van. Nem támogatott telefonoknál ezért nem hívható több telenoros rövid szám pl a 1220. Tárcsázásnál rögtön bont.
Azaz a 1272-es gond a hálózati oldalon volt, nem a telefon profiljában.
A profil mit állíthat? Ha szolgáltatói profil(nálad igen) akkor a teljes hálózati kezelést tartalmazza. Melyik frekvenciákkal legyen 4G+ kapcsolat(2 vagy 3 frekvencia összekapcsolása), lehet e magasabb moduláció, melyik frekvencián mehet a VoLTE(lehet akár fixen 1 frekvenciára korlátozni a VoLTE-t)
pl Telenornál a Vodafone India profillal max 2CA van(azaz max 2frekvenciát kapcsol csak össze) és nincsen 64QAM feltöltésben.
OEM PTCRB profillal van 3CA is (800+1800+2600MHz összekapcsolása) és megy a 64QAM feltöltési frekin is azaz 75Mbps a feltöltési max kapacitás.Majd kipróbálhatnád, hogy vissza aktiválod az OEM profilt, restart és megnézed a 1272-t és a VoWiFi-t. A Digi profilja ugyan az mint a másik 3 szolgáltatónál.
-
szabi41
csendes tag
Üdv
Interneten meglehet rendelni a Sim kártyákat vagy mindenféleképpen be kell menni egy Digi pontba?
Üdv: Szabi41
-
kchris78
veterán
2.kerben tesztelget valaki? szerintetek mennyi kartya ment ki osszesen?
-
kchris78
veterán
válasz #72445440 #9760 üzenetére
en annyira gyulolom ezt a hozzaallast hogy le nem tudom irni... az utakon is ez a jellemzo. van egy sajnos egyre jelentosebb kisebbseg akik hatalmas egoval vannak ellatva.. leszarjak hogy a tenykedesuk miatt akar tucatnyi masik autos sziv, nem neki fontosabb hogy 10mt elorrebb jusson.. komolyan lassan mar a piros lampat sem fogjak tartani mar lassan (mint ahogy zoldre valtaskor meg elottem laviroznak at). es nem feltetlenul draga autok.
-
Zslt5
csendes tag
válasz #42365184 #9761 üzenetére
Ugyanez a helyzet nálam is Leeco telókkal, de ha a 4g be van kapcsolva többnyire hívást sem tudok indítani.
Volte képesek, de mivel mindig voipon keresztül indítottam hívásokat nem igazán tudom hogy működik ez a volte.... Letöltöttem playről tesztet az hibátlan működést ír a volterol a telomon.
Ha valakinek van ötlete szívesen olvasom. -
DarkByte
addikt
Gyakorlatilag az OEM profillal a VoWiFi-re nem lépett fel nekem, sőt a 1272 hívása se ment (ez utóbbit persze lehet hogy közben függetlenül javították hálózati oldalon).
A Telefonica-ssal lett VoWiFi is.Nem zárom ki a véletlen egybeeséseket, mert még mindig csak halvány lila gőzöm van hogy mit állíthat egy-egy ilyen profil váltás, de ettől még ezt tapasztaljuk. Hátha hasznos, megosztom.
Zeki: Talán június 1-től lesz az 50GB-s csak net képes SIM havi 1000 Ft-ért. Ilyen minden egybe SIM-ről még nincs hír.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Azt tudni, hogy másoknak mikor lehet ilyen simhez jutni?
-
tomp
félisten
Elméletileg a Digi VoLTE/VoWiFi teljesen alap konfigurációt használ ami a OnePluson az OEM_PTCRB profil. Ha valakinél nem megy vagy megy de egyik fél nem hall az core hiba! Gondolom tele van még bugokkal a rendszer.
Telenor VoLTE-nél sem profil hiba, hogy nem megy az ügyfélszolgálat és több rövid szám hívása hanem szolgáltatói hiba. -
anglergab
addikt
válasz #42365184 #9761 üzenetére
Nem lett aktív a VoLTE a készülékeden.
Rögtön jelezheted nekik, hogy a te bázisállomásodon (hol?, mikor?) is fennáll a CSFB probléma (időtúllépés, milyen gyakran?) a készülékeddel (milyen típus?).(#9760) ish4d0w
Az átlagos használat max. 1,66 GB/SIM/nap (az 50 GB/hó alapján) letöltés+feltöltés. Ezt mindenki beoszthatja magának, hogyan szeretné felhasználni az adott forgalmi és rádiós viszonyok mellett. Azaz kicsit több mint 1 GB/nap.[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz st3v3np3t3r #9751 üzenetére
Telenornál sincs.
-
törölt tag
Nekem a *#*#86583#*#* kódot megadták a DIGI ügyfélszolgálatán, nálam nem segít, ugyanakkor előjött a VoLTE menpont. Az sem számít, mire állítom.
Redmi Note 5A telefonon a preferált hálózattípusokon belül:
- ha 4G előnyben-re állítom, akkor van net és tudok hívni, de engem nem lehet hívni; ugyanakkor a nem fogadott hívásértesítő SMS-eket azonnal megkapom,
- ha Csak 2G hálózat-ra állítom, akkor lehet hívni engem is, én is tudok tárcsázni, de nincs net.[ Szerkesztve ]
-
adman
tag
-
pane
tag
Xiaomi MI A1 (Android 9) tulajoknak.
Sikerült előcsalnom a HD értesítő icont. Gondolom ez lesz VoLTE/VoWIFI.
Forrás.
Előzőleg csak 4G volt és csak mobilnetezni lehetett. Hívás nem működött.
A lényeg:
- DIGI LTE mobilnet megléte szükséges a tovább lépéshez. (4G értesítő icon)
- Tárcsázóba beilleszteni: *#*#volte#*#*
- Rövid időre megjelenik "volte carrier check disabled" és ezzel együtt HD értesítő icon is.Innentől kezdve megy a hívás minden irányban. Még akkor is ha csak wifi csatlakozik mobiladat pedig tiltott.
-
törölt tag
válasz snowdog #9750 üzenetére
A Telenor ezt jól meg is szívta, sok helyen szinte használhatatlanra lassult hálózatuk a HelloData ügyfelek miatt, pedig ott aztán van bőven kapacitás, mégsem bírta el a korlátlan netet.
Ott is csak telefonban lehetett volna használni, csak nem foglalkoztak vele, meg is lett az eredménye!Ha van egy kis esze a Digi főmérnökének akkor ezt nem fogják megvárni, hanem keményen priorizálják a forgalmat és kivágják azokat akik nem a játékszabályok szerint játszanak.
Ez nem csak az ő érdekük![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
00-át kell ütni a 6 számjegyű szerződésszám elé és úgy működik a hibabejelentő, mert jelenleg 8 számjegyet kér a rendszer.
ezt be kellene írni az összefoglalóba.egyébként hívni tudok, netezni is, de hívást fogadni nem (nem kapcsolható vagyok).
ugyanakkor a nem fogadott hívás sms-ek megjönnek azonnal.
szerintem ez még a tesztrendszer szépsége.[ Szerkesztve ]
-
so_ha
senior tag
Az észrevételek oldalt ma háromszor próbáltam kitölteni, különböző böngésző alól, de az elküld gomb után mindig hibaüzenetet ad. Valaki már írt hasonlót, másnál működött a bejelentés, vagy marad a 1272? (városon belül van ahol elérhető vagyok 4G-n, de otthon nem, csak SMS jön az elmulasztott hívásról.)
-
Én pl. hianyolom az RCS-t...
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
snowdog
veterán
válasz #71835392 #9747 üzenetére
Idézet: "A Telenor közölte, egyik tarifacsomag esetében sem korlátozza a tetheringszolgáltatást. A Magyar Telekom kommmunikációs igazgatóságától kapott szerződési feltételekből pedig az derül ki, hogy engedélyezett a "több saját eszköz közötti megosztás lehetősége"." [link]
Nem hiszem hogy pont a Digi korlátozná. Legfeljebb a teszt időszak alatt, de akkor meg már megtették volna.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Remélem, hogy nagyon hamar be fogják állítani a torrent priorizálását és tetheringelést tiltani fogják, akik meg modemben meg mifiben használják azokat meg kivágják a tesztből, külöben nemsokára azok sem fogják tudni használni akik nem akarnak visszaélni!
-
-
DarkByte
addikt
válasz betyarr #9741 üzenetére
Amúgy, hívás közben a notification shade-en is látszik hogy vált a két hívás mód között. VoWiFi-nél "Ongoing Wi-Fi call"-t ír, még VoLTE-nél "Ongoing call"-t
Lehet kellett a restart a PDC váltás miatt, valami modem reinit vagy tudomisén De tök jó hogy akkor ott is megy most már
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz DarkByte #9738 üzenetére
restart nekem is kellett.
fura,most meg megy nekem is a 1272 hívása.érdekes,mert vagy háromszor is kipróbáltam,amikor írtam róla
tomp: lehet módosítani kellene a 6t megjegyzését,mert nekem india vodával nem ment a vowifi csak Telefonica_UK_Commercial-al.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
A táblázat szabadon szerkeszthető. Direkt állítottam be így.
Azaz bárki bővítheti a listát vagy a meglévő készülékeknél módosíthatja a szolgáltatói állapotot. Ha ❌ szerepel az egyik cellában az azért van mert vagy nem támogatja vagy nem próbált. Vagy próbált de a tulaj nem frissítette az állapotot. Én próbálom folyamatosan frissen tartani de nehéz naponta kb 400-600 új hsz-t elolvasni itt a Digiben.
Ezért lenne jó ide az összefoglalóba is belerakni a listát. -
DarkByte
addikt
válasz betyarr #9734 üzenetére
Nos, én is megcsináltam (Telefonica_UK_Commercial). Nekem kellett egy telefon restart is, mert 4G-re nem akart felmenni egyik SIM-en sem a PDC váltás után. Viszont nekem megy a 1272 hívás Sőt, kipróbáltam hogy hívás közben felmegyek WiFi-re, majd le, és frankón vált a VoLTE és VoWiFi között. A hangban egy rövidke megszakadás is hallható, szóval biztosan roaming-ol is a kettő között.
Szóval ez elég pöpec most így Köszi a kijárást, igazából lusta voltam megnézni, de nekem is motoszkált a fejemben hogy el lehetne kezdeni módszeresen végigmenni azon a PDC listán.
Épp azon agyalok, hogy van nálam itt egy régebbi Nokia 6303i, aminek ugyan be van folyva a kijelzője, de működik, hogy mindjárt belepattintom a másik SIM-emet és akkor van mit hívni. Hogy ezt eddig miért nem csináltam meg.. Az legalább tuti 2G lesz.
prozodus: szerintem nincs De ez tippre a legkevesebb; bármikor mellé pattinthatják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Apropó: hangposta van?
-
garfield545
tag
válasz Daywalkerke #9728 üzenetére
Stikben 100% hogy müködik szerintem a ruterelse lesz problémád
Mama mindig azt mondta, hogy az embernek csak annyi vagyon kell, amiből megél, a többi csak felvágásra meg fennhéjazásra való.Az embernek előbb maga mögött kell hagynia a múltat, csak akkor mehet tovább.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.
-
snowdog
veterán
válasz #72445440 #9731 üzenetére
Szerintem nem olvastad figyelmesen a hozzászólásokat, mert nem jó személynek válaszoltál. Amit kihúztál az nem az én véleményem volt, hanem egy beidézett szöveg, ezért tettem off-ba, bár az idézőjeleket valóban kifelejtettem.
A 9732 hozzászólásban meg pont erről írtam. Tehát mind a telefonom, mind a szolgáltatás nálam rendben működik.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #9724 üzenetére
Korábban írtam, hogy az S6-on mindhárom üzemmódot kipróbáltam (2G only, 3G/2G, LTE/3G/2G) és minden állásban fogadott hívást. 3G only módban nem próbáltam, mert az a Digi-nél nem támogatott.
Csak annyi volt a különbség, hogy LTE (4G) állásban 2-3 másodperccel később kezdett kicsengeni a telefon.
-
DarkByte
addikt
válasz betyarr #9689 üzenetére
Nekem a 1272 hívása az OEM VoLTE profillal nem ment, az indiaival igen. Ezek szerint az UK-s sem engedi.
Hát, van egy sejtésem hogy mindegyik profilnak lesz előnye-hátránya. A legjobb az lenne ha ezeket tehát szerkeszteni lehetne és összerakni egy DIGI képes profilt. Gondolom van ott a Qualcomm tool-ok között ilyen editor is. -
Daywalkerke
aktív tag
Az alábbi mobil routerrel van esetleg valakinek bármilyen tapasztalata, hogy mennyire megbízható?
Mert a hasonló funkciójú Huawei mobil routernél 10e Ft-al olcsóbb: -
-
Kam1kaze
tag
válasz MasterMark #9709 üzenetére
Akkor ezért nincs netem. Délután létrehoztam új APN-t, de nem oldotta meg. Nem találkoztam ilyen leírással a Digi részéről, hogy csak LTE-n megy a net. Próbálhattam a 2G-n feleslegesen. Kikapcsoltam a másik SIM foglalatot, hátha az zavar be, azt hittem én nem állítottam be valamit jól. Akkor a netet nem tudom használni, így hogy nem 4G-s a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
-
zoltan6
őstag
Én is csatlakoztam 3 kártyával,lenne 1-2 kérdésem,vezetékes digi telefonról digi mobil ingyen van? Illetve digi mobil digi vezetékesről is ingyen.a harmadik kérdésem: digionline vagyis a digi tv appja digimobilról vajon számol adatforgalmat?
-
Gabi9
csendes tag
válasz MasterMark #9709 üzenetére
Na ez az amire soha nem jöttem volna rá, hogy ezt be kell állítani, így már működik! Köszi szépen!!
-
snowdog
veterán
válasz MasterMark #9711 üzenetére
Elnézést, de félreérthetően írtam. Szóval a telefon 4G/automata állásban van, és akkor is tudok telefonálni. Egyébként amire reagáltam, az is erre vonatkozott.
...akiknek nem Volte képes a telefonja, vagy fix 2Gre teszik a telefont vagy nem telefonálnak...Vagyis hogy a telefonáláshoz nem kell fixen 2G-re váltanom.
u.i. igen, úgy értettem.
[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz Daywalkerke #9712 üzenetére
Elméletileg az APN beállítása után mennie kell. Mint ha lett volna már itt olyan komment, hogy mifi-ben megy a DIGI kártya.
De a szerződés szerint csak hívásra alkalmas eszközben lehet, szóval óvatosan...üdv, adika4444
-
BITBOYS
addikt
Urak, árulja már el valaki, hogy ezekből a specifikációkból mi deríthető ki?
FDD-LTE: B1 / 2 / 3 / 5 / 7 / 12 / 20, TDD-LTE: B38 / 39 / 40 / 41
Ezt tudja a Lemfo X hálózat kezelése.
-
Daywalkerke
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi (vagy hasonló) hordozható routerrel van valakinek tapasztalata, hogy működik a Digi SIM kártyás mobilnet?
Ha igen mik a tapasztalatok?
TP-Link M7200 Router[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz #71835392 #9704 üzenetére
Mit ne mondjak, jól kicseszett a Digi azokkal akiknek nem Volte képes a telefonja, vagy fix 2Gre teszik a telefont vagy nem telefonálnak...
Az S6-osom nem VoLTE képes, és 4G-n is tudok telefonálni. Szóval amit írtál az általánosságban nem igaz, legfeljebb bizonyos esetekben.
-
MasterMark
titán
válasz Maximusz #9708 üzenetére
Hogyan tudom működésre bírni?
Hozz létre egy új APN-t a következő beállításokkal:
Név: Digi Internet vagy amit szeretnél
APN: internet
APN típus: default vagy default,supl
MCC: 216
MNC: 3 vagy 03
Hitelesítés típusa: PAP
APN protokoll: IPv4/IPv6
APN roaming protokoll: IPv4/IPv6Az LTE-s tableton próbálkozz, 2G-n nincs net, 3G nincs.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Maximusz
aktív tag
válasz MasterMark #9701 üzenetére
Mit kell beállítani? A telefonos ügyfél szolgálat azt mondta semmit, de nincs netem... Mi az apn?
-
törölt tag
Mit ne mondjak, jól kicseszett a Digi azokkal akiknek nem Volte képes a telefonja, vagy fix 2Gre teszik a telefont vagy nem telefonálnak...
Persze rá lehet húzni, hogy teszt, meg ingyen van, stb, de azért az CS Fallbackot be lehetett volna állítani a hálózaton, ha nem is indulásra de mára már igen...
-
kzs
tag
Müködik a VoWifi-s hivas, ha az ember külföldön van?
Ez egyfajta megoldas lehetne a korlatozott roamingra... (viszont sok külföldi szolgaltatonal lattam olyat, hogy a sajat orszagukon kivül a vowifi nem müködik) -
addikt
válasz MasterMark #9701 üzenetére
Én semmit nem állitottam betettem a sim-et kérte a pint és 20mp múlva volt minden (volte/vowifi)
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest