Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Akkor hasonló az árazás, mint a vezetékesnél. Nekem 4 éve bruttó 12 ezer volt a szép vezetékes szám.
-
Miska0330
tag
Invitel előfizetőként sikerült -e valakinek SIM -et kérnie?
-
bzoley
veterán
Tegnap bezsákoltam én is egy sim kártyát. Net egyből ment, sebesség egyelőre elfogadható. Volte/vowifi sajnos nem akar működni, szóval a telefonálás macerás, mert lassan vált át. Még keresem a lehetőségeket a megoldásra.
-
Hosssszu
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Köszi!

-
ggabor02
aktív tag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Akkor elolvassuk. Köszi.
-
Real_Necro
veterán
-
Renwick
őstag
Nem véletlen, hogy a VoLTE-t ki sem lehet kapcsolni menüből egyes készülékeken a DIGI-s kártyánál.
-
reddoors
tag
Üdv,
Valaki esetleg tudna mondani infót lefedettség vagy egyáltalán minimális térerővel kapcsolatosan (sajnos a térképen nem mutat térerőt ) Kalocsa, Dunapataj , Paks környékéről? Igaz Paks sincs a települések listájában de a térképen legalább mutat lefedettséget. -
bajusz15
senior tag
Ha jól olvasgattam, akkor a DIGI oldalán felsorolt városokon kívül hiába lenne lefedve a város a térkép szerint, ahol venném, nem fogom megkapni a simet igaz?
-
törölt tag
Bevittem az étkező asztalra az LG-t, hogy a mobilt ne süsse a nap és az 5.2 Mbit/s-es stream meg se röccent.
Agyam eldobom.

-
törölt tag
Szerintem a Telenor és a Telekom ma válságértekezletet tart.

Király ötlet volt ez a "tesztidőszak" DIGI-seknek.

Mire az outsider jónép elé kerül a szolgáltatás, már egy csomó hibája javítva lesz. Bár nálam minden OK!

-
Hosssszu
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
És mit reklámoz?
A teszt előfizut, vagy esetleg ír valami konkrétat is a jövőbeni csomagokkal kapcsolatban?
-
törölt tag
Kérem azok tapasztalatát, akik TMH-s ROM-os készülékkel rendelkeznek. Próbálták-e a digis VoLTE-t? Működik?
-
adman
tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
köszi, ezzel próbálkoztam, de semmi változás. korábbi rom-ban még benne volt a kapcsoló, kikerült kb másfél éve.
-
törölt tag
Kb. egy órája - Bp. Kőbánya "beltérben", igaz a nyitott ablakban az ablakpárkányon
- stabilan, kép/hanghiba nélkül megy rajta a TVMosaic-on a DIGI TV kb. 5.2 Mbit/s-es SD streamje. 
Úgy néz ki itt a sávszél (is) rendben van.

Király!!!

Kíváncsi vagyok mikorra kajálja meg az 50 GB-ot?

Bár ma már május 29-e van és 3 nap múlva új 50 GB kezdődik. Szóval addig hadd pörögjön!!!
-
törölt tag
Minden ki hozza 4-esével a SIM-eket.
1. Osztozik a 4 SIM-en az 50GB vagy külön külön van rá?
2. Ha osztozik, akkor minek hozzák 4-esével?

-
radio100jozs
őstag
válasz
mezosystems
üzenetére
Itt is van egyedi szám szolgáltatás, benne van a mobilos ÁSZF-ben:
Hívószám csere ügyfél kérésére 4 724,40 Ft/hívószám 6 000 Ft/hívószám
Különleges telefonszám/szép szám/nagyon szép szám
9 448,80 Ft/szép
szám
12 000 Ft/szép
szám
15 748 Ft/különleges,
vagy
nagyon szép szám
20 000
Ft/különleges, vagy
nagyon szép szám -
radio100jozs
őstag
Budapest,Könyves Kálmán körúton már kint vannak a Digi mobil reklám óriásplakátok.
-
crue
őstag
válasz
MotoL7_Sanyi
üzenetére
Szia! Délután már volt.
-
MotoL7_Sanyi
csendes tag
Sziasztok .
Kecskeméten 28.-án délelőtt 10-kor a Malomban a Digi ügyfélszolgálaton azt mondták nincs SIM . Talán 1-2 hét múlva lesz . Valaki azóta Kecskeméten tudott beszerezni SIM-et ? -
gulyasa
őstag
Na melóhelyen már nem annyira tökéletes. Mondjuk ennek fő oka, hogy a földszinti irodám ablakain rácsok vannak, meg amúgy is eléggé leárnyékolt épület, Tkom-al is szokott gyenge jel lenni, de azzal nem nagyon szokott probléma lenni. Digivel viszont már akadozik a mobilnet...
-
ice9
tag
Úgy vettem észre, hogy samsungokon csak XEH rommal megy a volte/vowifi. Szolgáltatós szoftveren nem.
S7 utániakon. A3/A5 2017 passz, de pl J3 2017, J5 2017, A8 már megy -
jack982
senior tag
Hi, szerintetek miért lehet az hogy hívni tudok, de nem csörög a telefon ha engem hívnak, nem sokkal utána meg jön sms hogy nem fogadott hívás volt
A3 2017 galaxy -
resist
tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Hát nem találom a menüpontot hol kell
A kártyabeállításnál 4G, 3G vagy 2G lehetőség van, a *#*#4636#*#*-gal meg nem volt a menüben GSM/WCDMA/LTE. De lehet én vagyok a vakhangya 
-
NGA
addikt
Pécs-Szentlőrinc 6-os minimális térerő, Szentlőrincen szinte semmi
-
Egész jók ezek a netsebesség értékek. Ahogy elnézem a volte-vel a telefonálás is jó. Csak így tovább!
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Jeleztem messengeren a diginek, hogy jó lenne valami egyenleg követő funkció app vagy ussd kód formában, továbbá az egyszerűbb bejelentés érdekében külön bejelentő alkalmazás
-
Soma01
veterán
Nekem nagyon pozitív a tapasztalatom. Rosszabbra számítottam. De teljesen használható számomra, az elmúlt 2 nap tapasztalatai alapján. Eddig nem volt olyan hely, ahol ne lett volna térerő. Mélyebben lévő, alagsori részen is működött minden tökéletesen. Bár a 4G --> 2G váltás nálam nagyon gyenge. Azt vagy javítani fogják, vagy olyan telefon kell, ami tud volte-t is.
Ja, a sebesség 12/3 Mbps a Nagyerdő környékén. De sehol nem éreztem lassúnak a netet eddig. -
adman
tag
M2 metrón tegnap du nem volt semmi.
xiaomi redmi note 4, xiaomi redmi 5 : ugyanaz a tünet mint többeknél, mivel nem volte-s a telefon hívni nem lehet, tárcsázásnál meg kb 20 mp mire dobja a netet és átáll 2g-re -
Exian
addikt
válasz
kaszcstdata
üzenetére
Én is 4-et hoztam ki. Egy nekem, egy feleségemnek, egy a lányomnak, egy a fiamnak. Így egymás közt ingyen beszélünk plusz van nekik is net. A gyerekeimnek eddig feltöltős kártyája volt, nulla mobilnettel. Szóval, mi ezért hoztunk 4-et.
-
Soma01
veterán
válasz
üzenetére
Ahogy anglergab is írta... Tehát jelentsd be a hibát te is a honlapon: digi.hu/mobil-eszrevetelek
-
zselijan
csendes tag
Térerővel eddig semmi gond. Egyedül az Újpest és Árpád híd közötti metróban nem volt. Oneplus 3t-n indiai vodafon profillal VoLTE van, VoWifi nincs.
-
kaszcstdata
csendes tag
Érdeklődni szeretnék...

Többen írjátok, hogy 2-3-4 kártyát vettetek. Ezt családtagoknak veszitek vagy más oka van? Az 50 giga netet többszörözitek így? Ha igen, akkor gondolom, az egy SIM-es telóval rendelkezőknek ez nem szempont...
-
DevKiller
senior tag
Valaki tud valamit Miskolcról?
Mobilnet sebessége hogy néz ki?
Hívások rendben vannak? -
kungzi
veterán
Üdv
Debrecenben mi újság a lefedettséggel? Sebesség hogy alakul? Köszi előre is az infót
-
teqi2104
csendes tag
válasz
üzenetére
Amit Gézengúz user írt, az a megoldás, csak elsőre nem jöttem rá mit hol merre.
Most már megy megy a bejövő hívás is, köszi.
Egyébként itt, a b20 vodan 5-10 mega körül van az átlag sebesség, szóval amire én használom a mobilnetet .. észre se lehet venni a különbséget (egyelőre!) -
Pitralon
tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Én is nézegettem a Digi telefon kínálatát, jó sok Huawei készülék van benne, mondhatni túlnyomó többséggel azok...
Annyi történt tényszerűen, hogy Trump egyik nap bejelentette az embargót, másnap meg már jött is a felfüggesztés. Én nem vennék egyenlőre Huawei telefont, de érdemes figyelni a fejleményeket, szerény véleményem szerint...., nem az adatbiztonságról szól ez, hanem Kína piaci befolyásáról.
-
pucsido
csendes tag
Mindig olvasgatom fórumot, na de e mellett nem tudok elmenni! Ilyen nem létezik hogy neked meg 3gb bol maradt több mint 1gb. messenger youtube stb mellett...Napi 5orat van nekem bekapcsolva mobilnet. Csak messenger es pár darab oldalt nezek meg. Nem elég Telekom 2gb net! Mindig vennem kell még plusz egy gb-t. Masnal is így van. Nyilván neked nem :D
-
teqi2104
csendes tag
Salgótarján, vásártér délután ennyi volt...
Redmi Note 4, net ok, VoLTE .. VoWiFi nem megy, bejövő hívás nem megy, kimenő hívás ok -
WaterWave
veterán
-
WaterWave
veterán
Én se telefonra használnám, az hidegen hagy mert flottás vagyok 7oo ft-os havidijjal, viszont a mobilnet, az nem rossz, mert flottában az még mindig nagyon elmarad ettől, amit a digi kinál...
De magyarra forditva.. meglevő elofizetésed mellé, a digi 0 ft-ért ad mobilinternetet 5o gb adatforgalommal... Azért ez ajándék....
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Playstation 5 Slim -- Digitális -- 1TB SSD - fekete burkolattal
- Gigabyte 14,1" FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,8-16/256-1TB,Szép állapot
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A kártyabeállításnál 4G, 3G vagy 2G lehetőség van, a *#*#4636#*#*-gal meg nem volt a menüben GSM/WCDMA/LTE. De lehet én vagyok a vakhangya