Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
Szerintem épeszű keretek közt használja valaki mondjuk mifiben, akkor nem fogják cseszegetni. Aztán majd kiderül.
-
Sziasztok!
Vajon a mobil hotspot lehetőség tiltva lesz a Digis készülékekben? Csak mert a szerződés szerint a netet elvileg csak a mobilon lehet használni, ha más eszközbe rakod, az szerződésszegés. De mi a helyzet a hotspot lehetőséggel?
MedzsikR, köszi a választ!

-
t-zotya
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Igényeltem én is egy Digis sim kártyát. A készülék egy Huawei p smart (nem a 2019-es) sehogy nem akarja duál sim-ként látni a kártyát. Mi lehet a probléma vagy milyen beállitási baj lehet?
Köszönöm elöre is a segítséget!
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hogy pl. az USB-s modemet hova dugtam? A notebookba, a számítógépembe vagy a fali konnektor USB töltőjébe?

... vagy pl. ezt a ketyerét?

... mert, ennek meg akkuja van - és kijelzője (is) - és be sincs dugva sehova! Akkor ezt most, hogy?
Ja! ... és mindegyiknek van korrekt IMEI száma. (... ha beírok ide egy IMEI számot megmondjátok, hogy milyen cucc?
)No, szóval ezeket honnan is "látja"/tudja a szolgáltató?
Erre baromi kíváncsi lennék, ha esetleg elmagyaráznátok! Mindig szívesen tanulok. 
-
snowdog
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Akár ez alapján is tudják miről van szó.
MAC-cím (Media Access Control)
Kiosztása
Minden eszköznek saját MAC-címe van...A címet (címtartományokat) a szabványügyi hivatal adja ki a gyártónak, és ezt a gyártó fizikailag "beégeti" vagy szoftverrel beállítja az interfészben. A címet 12 darab hexadecimális számjegy formájában szokták megadni, amelyből az első hat hexadecimális számjegy kiosztását az IEEE felügyeli, ezek a gyártót vagy az eladót azonosítják. A MAC-címnek ezt a részét egyedi szervezetazonosítónak (Organizational Unique Identifier, OUI) nevezzük. A fennmaradó hat hexadecimális számjegyet a gyártó adminisztrálja saját körben. -
snowdog
veterán
válasz
Watt25
üzenetére
Kizárják a Wifi megosztó eszközök használatát, illetve megszabják hogy az USB modemet és a SIM kártyát milyen eszközökben lehet használni.
SIM kártyára vonatkozó korlátozások (j_melleklet_mobil_radiotelefon_szolgaltatas.pdf):
"Az Előfizetői elsődleges kötelezettségek...
d) A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem."USB modemre vonatkozó korlátozások (c_melleklet_internet_59.pdf):
"Nem rendeltetésszerű használatnak minősül különösen: ...
az eszköz nem megfelelő áramforráshoz történő csatlakoztatása, azaz a
mobilinternet 3G eszköznek a számítógép USB portjától eltérő USB foglalattal rendelkező eszközhöz történő csatlakoztatása;" -
wyattthoearp
tag
Sziasztok, engem is érdekelne Xiaomi woWifi config, mert bár a kapcsoló jelen van, nem működik. Mi Mix 2s-em van, de nem tudtam csak voLTE kapcsolatot kihozni működőre. Köszönöm előre is.
-
Watt25
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ez mondjuk kicsit értelmetlen... Tehát 1000Ft díjat kér a Digi csak azért, hogy jogilag rendben legyen, hogy valamilyen Wifi megosztó eszközbe tehesd a SIM-et... Na, ez nem lesz túl sikeres termék

-
kene84
aktív tag
Nos ma teszteltem a mobilinternetet, Csepelről mentem BKV-val Pestszentlőrincre, végig szólt a Spotify, nem volt semmi probléma, viszont a Gilice tér környékénél teljesen elveszett a jel és vége.
-
kanyi51
senior tag
válasz
mezosystems
üzenetére
Tápiószele meg még fehér folt
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Jól kibafnak szerencsétlenekkel...

-
zolee001
őstag
Üdv
Használja valaki Sony Xperia XZ telefonon a szolgáltatást?
Konkrétan a VoLTE ill VoWifi tapasztalatok érdekelnének -
anglergab
addikt
Akinek Samsung Galaxy S7/S8/S9/S10-zel nem megy a VoLTE/VoWiFi, az tegye fel a legfrissebb XEH-es ROM-ot.
Akinek VoWiFi-n nincs hang bizonyos irányokba/megszakad a hívás: próbálja meg másik routeren, vagy telefonkészülékkel. Ha ezek után is megmarad a probléma, akkor az nagyobb eséllyel core hálózat oldalon van mint ügyféloldalon, így jelentse a Diginek.
Akinek GSM/VoLTE alatt nincs hang bizonyos irányokba: core hálózati probléma, jelentse a Diginek.
Akinek megszakad a GSM/VoLTE hívás bizonyos esetekben/irányokban/idő elteltével, az ellenőrizze a GSM/LTE jelerősségét. Ha az megfelelő, akkor nagyobb eséllyel hálózati probléma, így jelentse a Diginek.
A jelenlegi szolgáltatás kombinált hang+mobilnet szolgáltatás, ezért csak telefonkészülékben használható (azaz csak olyan készülékkel, amivel lehet telefonálni is és van saját kijelzője, hangszórója, mikrofonja). Ennek a hanghívásra alkalmas USB stickek nem felelnek meg.
-
Nagya21
addikt
válasz
Siriusb
üzenetére
HAli!!
Xiaomi Redmi6, MI8, nem müködik a VoWIFI.
VoLTE megy.
Pedig a kódokat beirtam, megjelent a menüben is, be van kapcsolva, de ha repülőbe rakod, és bekapcsolod a wi-fit, és hívsz aztat irgya, hogy kapcsold ki a repülőmódot.

Mi Mix2-megy, annak más a rádiósrésze valszeg azért.

Üdv Nagya
-
radio100jozs
őstag
Igen, kijött a holnaptól érvényes ÁSZF módosítás a mobilra is.
Indul a mobilnet díjcsomag is, ami kimondottan USB stickre vagy routerre való.
50 GB/hó, utána 64/64 Kbps lassítás.
1000 Ft/hó a díja.
Max sebesség 15/2Mbps.De csak azok vehetik igénybe, akik a normál Teszt mobilcsomagot, azaz csak a lefedett településeken, és rendelkezni kell Digis vagy Inviteles előfizetéssel.
-
enginerus
csendes tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
igen.
-
mezosystems
csendes tag
Cellmapperen milyen gyakran frissül az adat? Tapioszentmarton meg nem szerepel benne. Holnap körbejárnám. Szerintem tuti, hogy csak én meg Anyum van jelenleg a bázison

-
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Ha tippelhetek, akkor beugratás volt. Szerintem a hozzászólás után a smile is erre utal.
Nick neve bárkinek bármi lehet. Az már más kérdés, hogy maga a hozzászólás arra utalt, mintha a DIGI nevében járna el. Ezért már megrángathatják (ha ráérnek ilyenekkel foglalkozni, és komolyan is veszik, bár kárt ezzel még nem okozott). -
vpanangin
senior tag
2014-es iPad miniben OK a net.

-
válasz
leviske
üzenetére
Ha visszaolvasol, többen is írták, hogy a bejelentésük után felkereste őket a DIGI telefonon a felmerült problémák kapcsán. Ezáltal több probléma is sikeresen elhárításra került már, pl. lehet telefonálni és bejövő hívást fogadni. De még azért van baj bőven, szóval érdemes jelezni, igen.
-
leviske
veterán
Van értelme egyébként az észrevételek/tapasztalatok bejelentésének az oldalukon? Mert én azt kaptam tőlük válaszul, hogy "Köszönettel vettük Társaságunkhoz érkezett megkeresését. A hozzánk beérkezett levelével kapcsolatban kérjük, engedje meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk. Jelenleg teszt időszak zajlik a mobil szolgáltatásunkban.".
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Pár nap múlva kiderül, hogy "ki" az illető, mert ha valami köze van a digihez, akkor minden felmerülő kérdésre válaszolnia kellene, ez lenne az elvárt.
Az eléggé elszomrító, hogy sokan el sem gondolkodnak azon, hogy akár "névbitorló" is lehet a fórumozó, és azonnal "üdvözöllek"...stb hsz-ek születnek.
A naívság határtalan....
-
csasaKKP
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem bőven elég csak mobilnet. Csak ne legyen területi megkötés...
-
enginerus
csendes tag
Bp XX ker. eltünt a digi 4G. Na mondom itt a próba ideje. Hívtam T-Mobilról és azt irta, hogy Wifi hívás.
Érdekes, mert térerő van a digis kártyán is ugyan annyi, mint a vodás-on, de míg a vodán van 4G a Digi-n nincs 4G. Gondolom állitgatnak valamit. Nagy gond nincs, mert így is elérhető a telefon. -
törölt tag
aki kültéren megfelelő térerőnél 5Mb/s vagy az alatti letöltési értéket mér és a lefedettségi térkép szerint ott van szolgáltatás, az jelezze a Diginek, ugyanis ötödik napon pár ezer ügyfél használta hálózaton ez nagyon gyenge, ott valami konfig probléma van.
továbbá remélem, hogy aki a szerződést megszegve nem telefonban és tabletben használja azt rövidesen kivágják a tesztből és szerződést bontanak vele.
-
Broki1
tag
Némán!

HA MÁR VAN KÉSZÜLÉKE -
kekigyu
aktív tag
Xiaomi Mi A1-en hogy tudom előcsalni a vowifit? Sikerült már valakinek?
-
benzol
aktív tag
válasz
fene_vad
üzenetére
A Google Play-en van VoLTE check-er, de pl a Meizu M6 Note-nál azt írja van, ill. kompatibilis, de nem lehet életre kelteni a szolgáltatást, gondolom a ROM-ban van valami régiós korlát.
-
Kuter
senior tag
Kit az új ÁSZF.
Én úgy értelmezem hogy akinek nincs semmilyen előfizetése az is igénybe veheti a mobilnetet 1000ft
50GB. Szerintem jó árazás. -
-
SirRasor
addikt
Basszus, ezt benéztem.
"A 4G/LTE B3-on a hanghívás és mobilnet, 2G-n csak a hanghívás megy."
Én csak 2G-zek és mobilnetet szerettem volna mellé...ááááá
(emailnek, időjárásnak és navigációnak tökig elég a 2G) -
dethroner
veterán
A ma elhozott 2db simet én is tesztnek tekintem, ezért az egyik egy tartalékban álló telefonba került. Elephone P8000 a típusa. Be lehet ezen valahogy kapcsolni a volte és vowifi funkciókat?
-
törölt tag
bocsika, ha ez is vótmá
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Tekintve, hogy egy DIGI ügyfél legfeljebb 4 db SIM-re köthet előfizetői szerződést, mindez elméletileg maximálisan mintegy hárommillió potenciális előfizetőt feltételez (a DIGI ma nagyjából 750 ezer magyar háztartásban van jelen valamilyen vezetékes szolgáltatással), nyilvánvaló ugyanakkor, hogy a szolgáltató jelenlegi hálózata ekkora ügyfélkörnek a felét is képtelen lenne kiszolgálni.
-
válasz
zoli62
üzenetére
akik az emailre válaszolnak, azok meg ezzel a kettővel ugyanúgy nincsenek kapcsolatban

ftth címlistáról hiányzott anyósék háza, telefonos üfsz közölte, hogy ők azt a listát látják, amit én, írjak ímélt. írtam, semmi válasz.. személyes üfsz megoldotta villámgyorsan, három nap múlva ott volt a ház a listán (persze nem az egész utca, csak ez a ház...). aztán miközben kötötték be a dolgokat, akkor jött a válaszlevél, hogy az illető címen most nem szolgáltatnak, de várjak türelemmel, majd szórólapoznak. -
ninemate
csendes tag
Sziasztok!
Apum a mai nap elhozta a 4 kártyát, elkezdtem tesztelgetni.
Itt Gödöllőn olyan 1-4mbitet mértem le, először mondjuk megijedtem tőle aztán megláttam hogy a youtube 1080p-ben töltés nélkül megy, ugyanígy az HBO Go.
Házon belül sajnos nincs térerő, egyáltalán. Se 2G se 4G. Ahogy kimegyek rögtön csatlakozik és jelzi a VoWiFi és VoLTE logot a telefon, tesztelni nem teszteltem őket (Mi Mix 2s).
APN-t hozzá kellett adnom ezen, de egy Redmi 5 Plus-on nem.Ahogy ülök a szobában néha megjön a térerő de inkább nincs. Persze nem panaszkodok, tesztüzem meg amúgy is ingyé van
-
törölt tag
DIGI Mobil: örök ígéretből beváltott ígéret?
A Vodafone Magyarország húsz évvel ezelőtti piacra lépésénél is nagyobb jelentőségű esemény lehet a magyar mobiltávközlési szegmensben a DIGI Távközlési Kft., mint negyedik, saját infrastruktúrával rendelkező szereplő megjelenése - az mindenesetre borítékolható, hogy a fapados modellben gondolkodó cég előbb-utóbb lépéskényszerbe hozza majd három riválisát.
-
torma99
aktív tag
Kis frissítés Zalaegerszegről. 2 nap alatt bedurrantottak még 4 + 1 tornyot, illetve egy már látszik a Cellmapperen, de pirossal. Így a belvárosi utcánkban is rendbejött a kapcsolat. Kicsit furcsa, hogy az egyik legtávolabbi toronyról jön a jel, de stabil 10/3.
A városban és a környező "hegyek" nagy részén, a város felé néző lankákon is teljesen rendben van a net. 10/3, 8/2, ilyesmi, rosszabb helyeken lemegy 3-ra. Ping 20-30 ms, jitter 10-40.
10-én fordul a Telekomos mobilnetem, de következő hónapban már nem lesz. Picit féltem, hogy a vacak domborzat miatt nem lesz itt év végéig semmi jóság, erre 2 nap alatt kb. meg is oldották.
Keszthely. Elkerülő a vétel jó, ugyanakkor tegnap a teljesítmény még 2/1 körül mozgott. Zalaszentlászló mellett is lesz egy torony, de még az sem üzemel, csak 2G-vel? Szóval a 76-os út is alakulgatni fog.
A városból kifelé egyelőre a Csácsi kanyaroknál fogy el a szufla. Kertváros, Landorhegy remek. -

pozitív anomália: stefánia palota színháztermében a hátsó sorban (tehát a ház közepe felé). telenor ugyanitt 10/0,5-öt tud kb.
-
fene_vad
senior tag
sziasztok, van valami checker app ami megmutatja, hogy a volte vagy vowifi éppen be van kapcsolva vagy sem?
kódbeírogatás nem ad visszajelzést -
pinnacle
nagyúr
válasz
Botond2222
üzenetére
108 Digi központ
-
slug
senior tag
válasz
meizu+meizu
üzenetére
szia,
allits apn-t, illetve nezd meg ha van, tema osszefoglalo szerint jo-e
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Viccrovat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os HDD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Holnap újra megpróbálom!