Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Asszem volt benne gsm modul ... Lehetett volna vele telefonálni .. De annyi köze van hozzá , hogy a te állításod szerint itt se nézhetik jó szemmel ha más készülékben használod , gondolom azért ezek a szerződések egyeznek a szolgáltatóknál...
Ráadásul olyan jó konstrukció volt , nem is volt sokáig a piacon , aztán miután megszűnt foggal körömmel ragaszkodtam hozzá , mert bombáztak mindenféle szerintük "jobb" ajánlattal![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DarkByte
addikt
Én úgy értettem neki a mobilnethez kellene publikus IP cím. Akkor szerintem nincs rossz topikban. Egyébként meg pardon ha mégis.
De valószínűleg így is egy telefon a 1272-re hogy ezt be tudják-e egyáltalán állítani. Technikailag nem látom akadályát, de meglepődnék ha ilyennel foglalkoznának jelenleg. -
Rick4
félisten
válasz
orsib78
üzenetére
A natolás azt jelenti, hogy betesznek egy nagy router mögé röbbszáz, vagy több ezer előfzetőt, és akkor nem tudják a gépedet, routeredet, nasodat támadni kívülről, cserébe neked se megy a szerver szolgáltatás, kamera, stb, nincs irányított port forward a belső eszközeidre.
Ők ott járnak jól, hogy a publikus ip címekkel tudnak spórolni. Nyilván járhatna mindenkinek, de a fél ország azt se tudja mi ez, és mire jó, csak böngésznek, youtube-oznak, nekik a natolt is tökéletes.Amennyiben kivesznek a natból, publikus ip-t kapsz, azaz az eszközeid kívülről is elérhetőek egy egyszerű port forward beálítás után.
Döntsd el, neked melyik a jobb, vagy így, vagy úgy. Egyetlen 3 perces telefon a natból kivétel kérése.
De még mindig rossz topicban vagy.
pjen: Biztos vagy abban, hogy függő az a noti?
-
-
vbalint77
tag
-
orsib78
tag
Csak nekem tunt fel, hogy a Digi elkezdett durvan NATolni? Korabban OpenVPN es Plex kliens ment csont nelkul, most egyik sem (a NATolt IP miatt). Mas tapasztalt hasonlo problemat? Samsung A40-en probaltam.
Az a furcsa, hogy a telekom ugyanugy NATol, de megis megy a Plex es az OpenVPN. Masnak minden rendben van ezzel? Konkretan itt van mellettem egy iPhone XS amelyen ugyanezek a szerverek tokeletesen mennek es ahogy irtam Digin is mentek mult het vege fele...
-
DarkByte
addikt
válasz
Freerider89
üzenetére
Egyébként a lap méretet is fel lehet venni 200 hozzászólásosra ha ez segít. A desktop web-es nézet legalább is lehetővé teszi.
-
sunpower
tag
Tapasztalt már valaki olyat, hogy cellmapperben a 2G-n nem jelenik meg semmi cella, de telefonálni meg tökéletesen lehet? (Digi kártya, telefon lebutítva 2G-re)
Ez egy kicsit érdekes jelenség.
-
törölt tag
válasz
nmoric
üzenetére
Nyugi látja a DIGI!

Írd be ide (imei.info) majd a vásárolt kütyüd IMEI számát és meg fogsz lepődni mi mindent tudnak róla.

... én is meglepődtem.
Azt, hogy foglalkoznak-e vele - Értsd! Írnak-e figyelmeztető levelet, hogy szerződést szegtél - egyelőre senki sem tudja, mert még nincs rá vonatkozó tapasztalat. ... de, az ÁSZF szerint jogukban áll.
to: Hosssszu:
Mi van, nősülni készülsz?

-
Rick4
félisten
válasz
ztoldy
üzenetére
Minek állásfoglalás? Az ászf-ben ott van minden, amit tudni kell...
A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját
kijelzővel, hangszóróval, mi
krofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős
billentyűzetet), ilyen pl. az adapter, modem.Ha az Előfizető a részére átadott
Előfizetői (SIM) kártyán bármilyen beavatkozást végez, és ezzel befolyásolja a Szolgáltatás minőségét vagy a Szolgáltatónak az Előfizetői (SIM) kártya felhasználásával egyéb módon kárt okoz, a Szolgáltató ezt az Előfizetői Szerződés megszegésének tekinti
. Amennyiben az Előfizető a szerződésszegő magatartást a jogkövetkezményekre figyelmeztető
értesítéstől számított 3 napon belül sem szünteti meg, a Szolgáltató jogosult a szolgáltatást korlátozni
és a szerződést 15 napos felmondási idő megtartása mellett felmondaniMagyarán mondva ha az áfszben foglaltaknak nem teszel eleget, szólnak, hogy fejezd abba, különben felmondják a szerződést. Majd kiderül a gyakorlati teszteken, nekik mennyiére problémás a dolog. Mivel itt is említették többen a modemet, sőt, lehet be is rakták már, és el is telhetett a 3 nap, panaszkodni még nem hallottam senkit, hogy nem engedték, figyelmeztették.
-
pjen
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Lehet ,vannak esetleg értelmezési problémák.Én mikor felhívtam az ŰFSZ.t konkrétan azt mondták a tablet teló kérdésre,tőlük használhatom tabletben,max nem működik.Csak azokban a készülékekben garantálják a működést ami a listán van.Egyébként a viber is egy telefonálási opció,és minden tableten megy.
MCs88:+1.Én egy Sony tablet Z ben próbálgatom.
-
MCs88
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Én szeretek veszélyesen élni, szóval egész hétvégén egy Xiaomi MI Pad 4-ben volt a SIM (nem tud hanghívást, 4G data only). Még életben vagyok és a rendőrök sem vittek el.
Szerintem amíg nem napi 10-15 gigákat forgalmazol, hanem böngészgetsz meg facebookozol a tableten, a kutya nem fog ennek utána nézni. De ha igen, akkor meg kihozol 2 nap múlva egy másik SIM-et.
-
nmoric
csendes tag
Na, most visszaolvastam a modemre vonatkozó részt. A következőkre jöttem rá:
-szerződésszegésnek minősül, a Digi azonnal letilt, mert rögtön látja a modemes használatot
-a Digi nem látja a modemes használatot mégse
-de mégis látja
-nem látjaSzóval kicsit ellentmondásos a dolog, úgyhogy kiváncsi vagyok, hogy ezzel kapcsolatban végül mi kerül az összefoglalóba.
Én azt javaslom, hogy „elméletileg nem lehet, gyakorlatilag működik", bár ez még nem saját tapasztalat.
-
vkp
aktív tag
Mi8-on xiaomi.eu rommal VoLTE megy, VoWifi nem megy. (Cégnél nincs térerő, csak egy hibaüzenetet dob, hogy csatlakozzak Wifi hálózathoz...)
-
M.Ildiko
tag
Nógrádban (a faluban), Berkenye felé eső dombon levő helyen mértem. A házban 0, de Berkenye felé, és északnak fordulva 4 körüli letöltés és 3 körüli feltöltéseket mértem. surf-özéshez elég, de bármit nézni nem nagyon lehet, mert szaggat. A kertben igazából értékelhetetlen a vétel. Két sávnál több nem jelenik meg, de nincs adatmozgás, ki is írta.
Nem tudom segítettem-e ezzel valakinek.Meizu ügyben nekem m6-osom van, 7.1.2.0G flyme-mel, és nincs gondom a kártyával.
-
Rick4
félisten
válasz
DarkByte
üzenetére
Egyetértek..

OP3 topicban az ment hónapokig, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
OP6 topicban az ment hónapokig, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
OP7 topicban az megy, hogy most rendeltem meg, mikor kapom meg?
Ez sajnos ilyen.
Mindaddig, amíg egy adott téma iránt érdeklődők egyéni értelmi képessége nem mutat túl egy bizonyos szinten, tehát "önmagától" nem megy a topic arra, amerre kellene, még lehetősége van a moderátornak összeszedni az összefoglalót, és a topicba nem passzoló hozzászólásokat törölni.
Mindaddig, amíg ezek nem így működnek, elég nehéz szakmai topicknak nevezni bármelyik hasonlót is. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De a Tabbal telefonálni is tudtál nem? Nekem olyan volt, mert volt benne gsm modul. De amúgy mi köze van a Digis szerződéshez egy másik szolgáltató szerződésének?
-
DarkByte
addikt
Az egész topik folyton ugyanazon 4-5 téma körül forog, ahogy kb. mindegyik másik PH topik is. Az emberek nem tudják használni a keresőt és/vagy nem tudnak/akarnak visszaolvasni
Pedig nem sokat kellene.
Tök jó lenne ide is egy olyan StackOverflow-s okosság, hogy amint észreveszi hogy a hsz írásnál valami olyasmit említesz ami már volt, akkor lökné az arcodba hogy erről amúgy nemrégen beszéltek itt és itt. -
Hosssszu
őstag
OFF OFF OFF!
Nem tudjátok hogyan lehetne kideríteni hogy ki ez a csajszi a reklám képen?
Gondolom Romániában lenne érdemes körbenézzek, de nehéz elindulni egy ilyen kép alapján.
Van valami egyszerű módszer vajon?
Nagyon szimpatikus a hölgy.
-
n00n
őstag
Ezt a tehetem modembe a SIM kártyát valaki nem akarja beleírni az Összefoglalóba? Mert elég sűrűn előjön.

-
csifkin
csendes tag
M3 metró, Nagyvárad tér - Corvin (csak addig mentem), végig volt 2G és 4G is.
-
nmoric
csendes tag
válasz
WaterWave
üzenetére
Én is Ebay-eztem rögtön egy olcsóbb kis wireless routert, de azóta olvastam egy cikket, miszerint a szerződés szerint tilos ilyen eszközökbe berakni, és letiltják a sim kártyát ha észlelik az ilyen jellegű használatot. A sim kártya csak telefonban üzemeltethető. Vajon ez reális fenyegetés?
Én még el sem hoztam a kártyát és már megvettem előre a routert.
-
Peter.70
addikt
A WOWIFI vajon működik külföldről is ha MO-ra akarok telefonálni?
-
anglergab
addikt
válasz
thomas77
üzenetére
VoWiFi: miért nem WiFi preferált mód?
Sok készüléken nincs engedélyezve a VoWiFi repülő módban a szolgáltató és/vagy gyártó által, akár nincs is implementálva.A repülő mód pedig a mobil rádiót kapcsolja ki elsődlegesen, azt nem lehet visszakapcsolni a repülő módban sem.
Az érdekes inkább az, hogy a repülő módban ugye kikapcsol a mobil rádió+SIM, de működik a VoWiFi, amihez szükséges a SIM. Szóval a SIM képes működni a mobil rádió nélkül is.
Amúgy a SIM használatával (authentikáció) akár wifihez is lehetne csatlakozni, értelemszerűen ahhoz sincs szükség a mobil rádióra. Ezek mutatják, a SIM egy univerzális smart card, ami túlmutat a mobilhálózaton. -
MDanny
senior tag
válasz
thomas77
üzenetére
Amit írtam, az nem járható?
-
n00n
őstag
A munkahelyem mellett kb 15 méterre van egy torony (LTE) és az irodában mégis csak 3 vagy kevesebb mbps-t mérek. Szerintetek ezt jelenteni kellene?
-
kinder93
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tényleg elszomorító....
szívesen tesztelgetném már én is, szeretem az ilyen dolgokat. Fizetném is akár az ezres csomagot is. De szerintem így Digi előfizetés nélkül én ebből idén kikaradok. :/ -
törölt tag
válasz
abudai
üzenetére
Tévedsz ombre! ... mert, ami az ÁSZF-ben benne van az VAN!

Akkor is ha, nem írod ki a site-ra, akkor is ha nem tud róla az ügyfélszolga, akkor is ha nincs hozzá SIM!
... és akkor is ha DIGI vonalas szolgáltatás kell hozzá, mert ez csak egy feltétele a szolgáltatás igénybevételének.
Kérdezd meg az NMHH-t hogy létezik-e egy szolgáltatás, ha meg van hirdetve az ÁSZF-ben!
... és ha meg van hirdetve, akkor köteles vagy róla informálni mindenkit - nem csak a DIGI-seket - és forgalmazni.... mert, ugyanúgy büntit kapsz mint a TESCO, amikor meghirdeti az elektromos sajt-fondü készletet óriási kedvezménnyel és 1 db-ot tart belőle raktáron.

to enginev3.0:
"Ehhez is kell otthoni előfizetés?"
Igen, kell.
-
torma99
aktív tag
válasz
Peter.70
üzenetére
Nem kell regisztrálni. Én regeltem, de valami hiba miatt nem enged be az app. Ugyanakkor az anonimen rögzített ponthaim is szépen felkerültek. Vidéki város, szóval nem sikan rögzítünk, szépen látni. Van, hogy néhány óra alatt megjelenik, van, hogy 1, 1,5 nap.
Van az upload menü és jobbra fent az ikon, amivel feltölthetsz. De eléggé eszi az akksit.
-
snowdog
veterán
válasz
üzenetére
Miért jó a 2G hanghívás? Jobb mint a VoLTE?
Nem jobb, sőt hangminőség szempontjából rosszabb. Viszont a Digi azokat sem szeretné kizárni az ügyfélkörből, akiknek régi telefonja van, és nem tudnak 4G-t használni.
Ez is hasznos információ lehet. [link]
"Minél alacsonyabb a frekvencia, annál nagyobb a hatótávolság, a terjedés miatt annál egyszerűbb lefedni nagyobb területet, illetve nagyobb frekvencia, nagyobb sávszélességgel (kapacitással) párosul. Ezért általánosságban elmondható, hogy a zsúfolt, nagy népsűrűségű helyeken továbbra is az 1800 MHz-es (Telenor, Telekom) és 2600 MHz-es (Vodafone) tartomány használata dívik a kapacitás miatt, míg elsősorban vidéken, kisebb településeken, falvakban a 800 MHz a nyerő."
-
törölt tag
Gyönyörű napsugaras június 3-ára virradtunk.

Az DIGI ÁSZF szerint - módosítás 5. oldal - már 2 napja létezik a DIGI Net Aktív 50 saját hálózatos fizetős mobilnet csomag.
Rövidesen - 9-kor ill. 10 kor - nyitnak a DIGI Pontok (ügyfélszolgálatok).
A DIGI site-ján meg egy karakter nincs/sincs az egészről.

Innen gratulálok a marketing/kereskedelmi igazgatónak és a site managernek.

-
thomas77
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Teljesen gyári a készülék. Hivatalos forgalmazótól van, MIUI Global 10.2 verzió, tehát semmi buhera.
-
thomas77
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Persze. Mint azt korábban is írtam, beraktam a kártyát és minden ment magától.
Megjelentek a menüben a VoLTE és wifi hívás kapcsolók.
Illetve a wifi híváshoz lehet, hogy kód kellett. *#*#vowifi#*#* -
WaterWave
veterán
Sim kártyának rendeltem egy netgear aircard 790-es eszközt, kiváncsi leszek hogy szuperál majd..
-
törölt tag
válasz
alba-regia
üzenetére
Miért jó a 2G hanghívás? Jobb mint a VoLTE?
-
alba-regia
aktív tag
B.világos, Siófok, B.földvár, M7 Siófok-Székesfehérvár, Sz.fehérvár (legalább 20 helyen mértem) - 2-10/1-7 Mbit/s. 2G hanghívás is működött. OP 6T.
-
enginerus
csendes tag
-
Gézengúz
addikt
Történt valami érdemleges az előző 200 hsz-ban? Nem győzöm már követni.
-
MDanny
senior tag
Ezt a VoWiFi tesztet talán úgy is el lehet végezni, hogy kézi hálózatválasztásnál direkt másik hálózatra állunk rá, nem? Akkor a kártya éppen nincs regisztrálva a hálózaton, de wifin elindulhat a hívás.
Sajnos a Redmi Note 5-tel nem megy a VoWiFi, így nem tudom kipróbálni.
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Pénteken én is beszereztem egy kártyát, Poco f1-be került bele. Záhony-Nyugati vonalon teszteltem is ma, kíváncsi voltam hogy muzsikál. Városok között gondolkozik keményen, városokon belül annyira nem volt vele gond. Felérve BP-re ment minden szépen, amíg nem mentem a Keleti-Újbuda metróvonalon, ott ugyanis kuka az egész.
Mindenesetre én örülök neki, ahol van net ott 480p-ben yt simán megy, telefon képátlóján meg nem annyira nagy a különbség 480p meg 1080p között, ha meg számít a tartalom úgyse telefonon fogom megnézni. Remélem fejlődik majd pár hónap alatt, szurkolok a DIGI-nek.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB, Navy Blue, dual-SIM, független, garanciális (ses.hu) eladó
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Crucial T705 4TB Gen5 SSD, 14100MB/s
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pedig nem sokat kellene.
szívesen tesztelgetném már én is, szeretem az ilyen dolgokat. Fizetném is akár az ezres csomagot is. De szerintem így Digi előfizetés nélkül én ebből idén kikaradok. :/