Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Broki1
tag
12.45-kor kötöttem szerződést, egy sim-et hoztam el a Malom pinceszintjén lévő ügyfélszolgálatról!
A szerződéskötés egy kicsit lassú volt, még most tanulják a rendszert. Nem volt senki az üf.-on!
Az ügyintézők szerint csak VoLTE-s telefonnal lehet használni a szolgáltatást, Iphone-on egyáltalán nem!
A Digi saját márkás mobiltelefonok, és más mobiltelefonok kb. 2-3 hét múlva lesznek elérhetők. -
vbalint77
tag
válasz
Biznisz Elek
üzenetére
Én is a nyugati mellett vagyok, és full térerő van -90dBm
A másik sim-em telekom-os, azon -112 dBm
(mindegyik 1800MHz természetesen és 4G) -
fil
őstag
Én ma délelőtt voltam. A hely ahol lakom nincs a listán, de a "kék" zónában van. Az ügyintéző nagyon kedves volt és egy pillanatig sem problémázott ezen, kiadta a kért 2 sim-et. Hozzá kell tennem ,hogy mondta tudja ,hogy van lefedettség, ő is ottlakik. Ezek szerint nincs kőbe vésve ,hogy hova adhatnak ki.
-
-
Stenbi
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Készítés időpontja: 2019.május 27.Módosítás időpontja: 2019.május 27.DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételek J. Melléklete.Jelen dokumentum az Általános Szerződési Feltételek elválaszthatatlan részét képezi. 34 oldalból áll Ön a(z) 3. oldalt olvassa.1A MOBIL RÁDIÓTELEFON SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A SZOLGÁLTATÁS TARTALMA, A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSAA Szolgáltató a nálavagy az Invitel Távközlési Zrt.-nél elérhető szolgáltatások közül legalább egy vezetékes, vagy műholdasszolgáltatással rendelkező azon Egyéni Előfizető számára, akia J.3. Függelékben felsorolt valamely településen rendelkezik szolgáltatási címmel, az előfizetői szerződés alapján Mobil Rádiótelefon szolgáltatást és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt (a továbbiakban:„Szolgáltatás”).
-
-
orsib78
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Szerintem nem tud ugy allni a csillagok kozul egyik sem, hogy ne legyen olcsobb a tobbinel, ha kell fizetni a szamhordozasert, mert extra netert masik szolgaltatonal, ha nem... Egyszeruen igy van ertelme a digi szamara is...
Az hogy cserebe kenyelmetlen lesz es szivni fogunk vele, az azert nagyon valoszinu... De hat ez ilyen. Szerintem itt mindenki vakrepulesben van most, beleertve a Digit is. Nagyon bolcsen tettek, hogy nulla forintot szamlaznak ki az alapszolgaltatasokert, mert igy nem sok erkolcsi alapja van annak, hogy barki fikazza, vagy vinnyogjon miatta. Ez van, take it or leave it...
-
orsib78
tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Hat a Digi nem fogja tiltani az biztos, a tobbi szolgaltato meg mi alapjan korlatozza? Ugy ertem, hogy ez egy titkositott csatornan folyo kommunikacio, tehat mi alapjan fogja szurni? Egyaltalan hogy illik belle ez a netsemlegessegbe...? Ha kicsengetem a telekomnak a zsetont az internettert (elore), akkor semmi koze sincs hozza, hogy azt az x gigabyteot, hogy hasznalom fel es mire. Ha meg korlatozni akar ebben, akkor keresek masik szolgaltatot...
-
-
orsib78
tag
válasz
DevKiller
üzenetére
Nem tudom, de szerintem a hotspotnal is illene mukodnie, ha csak nincs valami specko modozat. Pl. az apple iphone eleg furcsan hotspotol ket apple eszkoz kozott, azt el tudom kepzelni, hogy azt nem veszi Wifinek es emiatt nem mukodik a VoWifi. Nem is a Wifi jel van olyankor a mobilomon amikor ket apple telefon kozott hotspotolok. De lehet, hogy csak kulon jelzi a hotspottolt kapcsolatot, de valojaban sima wifinek fogja venni.... Meglatjuk... Egyenlore a Diginek le kellene boxolnia az Apple-lel, hogy legyen aktiv a VoLTE es VoWifi Digi halozat eseten... Mert a telefonok ezt az iphone 6 ota tudjak amugy... Sajnos ez egy csoppet melosabb, mint egy random Android telefonnal...
-
Ernesto78
aktív tag
Sziasztok!
Igényeltem SIM kártyákat és be is tettem a telókba. Az enyém okostelefon egy xiaomi redmi 6.
Mikor lesz elérhető a mobilnet? Nekem nincs adatkapcsolatom egyáltalán.köszi
-
orsib78
tag
válasz
Td48Vii
üzenetére
Tolem most nem kertek egy vasat sem. Igaz befele hordoztam nem kifele... bar lehet, hogy a szamlan lesz majd meglepi, mindenesetre az ugyfelszolgalatos holgy nem emlitette, bar ahogy korabban emlitettem meg ok is tanuljak a processzt...
Mindenesetre 6000 forint nem a vilag teteje...
-
orsib78
tag
válasz
üzenetére
En mar erlelem a gondolatot egy ideje, hogy van elfekvoben egy mobil hotspotom, rakok bele egy domino kartyat, maraton nettel es ezzel megoldom a Digis telefonom orszagos lefedettseget VoWifi segitsegevel...
Ertem, hogy elegge nyolcvanas evek, de erdekes gondolatkiserlet lenne... 
-
-
DevKiller
senior tag
Előszöris elnézést az off topicért!!
Az én HUAWEI P8 lite-omban működik vajon majd a VOLTE vagy a VOWIFI??
Vagy csak 2G-n tudok majd telefonálni? -
orsib78
tag
Igazabol nem tudom miert kell rettegni a szamhordozastol. Ha nem valik be a dolog akkor visszahordozhatod a harom masik szolgaltato egyikehez. Mivel nincs huseg, nincs kulonosebb kockazat, elvesziteni nem fogod a szamot, maximum volt egy felesleges korod... Mivel csak egy napos tapasztalatunk van a szolgaltatast illetoen, legalabb annyi ertelme van szamhordozni, mint amennyi ertelme nincs...
-
r3dsnake
nagyúr
Tabletbe is mehet a kártya?
-
pn4hvq
senior tag
Akit érinthet: Dunaújvárosban is lehet kártyát igényelni (volt nekik legalább 1 doboznyi ma délben). Chicago mellett szabadtérben 10/4-et mért a speedtest.
-
y300fire
tag
A vowifi-n bármelyik wifi hálózat jó vagy csak a digis otthoni wifi háló?
-
kano
nagyúr
válasz
mezosystems
üzenetére
Pedig most beszéltem a 1272-vel és azt mondták, hogy azzal menjek be és esetleg írjam rá, hogy mobil szolgáltatás igénybevételére is jogosít. Azért hihetetlenül t*ketlen banda. Egy új termék értékesítése előtt nem tesztelték végig a folyamatot?

-
törölt tag
Mi lenne, ha mki beirna, mit hol sikerult -v nem- elinteznie?
Talan egyeseket megovna, h bemenjenek potyara? -
MCs88
aktív tag
Egyik kollégámmal elkezdtünk speedtestelni közösen. Háááát. Ahogy várható volt 4-4Mbit fölé nem sikerült menni egyikünknek se. Ennyit tud a 3Mhz. Elkezdenek terjedni a kártyák azért lesz probléma.
-
Erzsébeti
tag
Nekem Samsung S7-em van, ezen megy ez a VoLTE , és VoWifi dolog?

-
winben
aktív tag
Miskolc, Szinvapark:
Van sim kártya, ahogy várakoztam inkább még csak érdeklődnek az emberek, én hoztam csak el kártyát is. Még új az ügyintézőknek a dolog, mert elég sokáig tartott a papírmunka.
Itt benn a belvárosban 11/5Mbit-et tud, 20-25ms ping kíséretében a speedtest szerint. Ez még bőven alatta van a Telenor internetéhez képest, de eddig azt mondom rendben van
-
YxVs
senior tag
válasz
retesz147
üzenetére
Könyörgöm, miért akartok egyből számot hordozni 1 napos tesztüzemben futó szolgáltatásnál?
4g-ről 2g-re váltásnál a hívásfelépítés lassú, alig van még lefedettség (mozgásban lévő embereknél ez különösen kellemetlen), amelyik telefon nem tudja a voLTE-t, annak tulaja komoly bajban lehet.
Én még várnék ezzel pár napot (hetet). -
retesz147
addikt
Számhordozás...Akkor most hogy is van?
-
-
Watt25
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
Amikor én voltam az ÜFSZ-en, akkor mondta az ügyintéző nekem is, meg másik ügyfélnek is, hogy egyszerűen nem ajánlják elsődleges SIM kártyának ezt a kártyát még, ezért ők úgy tudják nincs még számhordozásra lehetőség. Lehet, máshol megcsinálják. Viszont azért az elég komoly, hogy a szolgáltató ügyintézője arra int, hogy ne használd elsődleges SIM-ként a kártyát, amit átad. (Ezért teszt időszak!)
-
Biznisz Elek
senior tag
Xiaomi Mi9se telefonban a nyugati mellett szinte semmi térerő. Apn-t manuálisan kellett beállítani.
Üdv
-
Killing
addikt
Voltam kártyáért, működik meg minden, hívást viszont csak 2G-n tudok vele indítani. iPhone 6-om van, tudom hogy hivatalosan nem támogatja a Digi VoLTE-t (a telekomnál pedig működött).
Hívásindításnál kb. 5-6 mp amíg levált 4G-ről 2G-re, viszont mikor 4G-n van és engem hívnak akkor nem hajlandó leváltani, csak a nem fogadott hívásokról kapok SMS-t. Nyilván ha alapból 2G-n van a telefon akkor nem áll fent ez a probléma. Ezt nem lehet valahogy orvosolni hogy magától leváltson hívásfogadásnál vagy működjön a VoLTE?
-
maxima
tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Szia!
Óriási köszönet! Ez a megoldás.
-
crue
őstag
Kecskemétre még nem érkezett kártya, talán a hét második felében lesz. Hátha valakit érint.
-
Alarikman
senior tag
Kérdés: honnan lehet megszerezni egy digi pont telefonszámát? Csak mert a honlapon nincs fenn. Érdeklődnék náluk, hogy mi a helyzet.
Biztosan elég-e a meghatalmazás? Valahol olvastam, hogy úgy is elhajtottak embereket. Csak személyes megjelenést fogadtak el valahol. -
orsib78
tag
Azt meg tudna mondani valaki, hogy a VoWifi milyen portokat hasznal, hogy az otthoni routeren be tudjam allitani a QoS-t rá?
-
GAbre
veterán
Üdv!
Nem tudjátok,akkor a 1272-őt is ingyen lehet hívni kártyáról?
Üzletben nem tudták megmondani,hogy inviteles vezetékest is ingyen lehet-e hívni. :S -
válasz
radio100jozs
üzenetére
és (#8776) jannid:
Az 1.000,-Ft a net kártyára van! Nem a mobil szolgáltatásra.De, látom sokan írták már.
-
Cickánykoma
tag
Örsön Árkádban voltam fél 12 körül, 20+ ember várakozott a Diginél, kb. 20 perc után sorra kerültem. Kivétel nélkül mindenki SIM-ért volt
Gond nélkül benyúltam 2 SIM-et, a hölgy nagyon pontosan tájékoztatott a részletekről, ami nyilván nem volt újdonság az itteni topikban olvasottak alapján
(amikor említettem neki, hogy talán nem lesz gond a kártya üzemre bírásával, mivel az itteni topiktársak már tegnap óta rárepültek a tesztelésre, APN beállításra stb. mondta hogy amúgy tud róla, ő is és még jópár Digis dolgozó követi ezt a topikot, csak nem kommentel(het)nek) -
orsib78
tag
válasz
bopeti98
üzenetére
En ennyire nem aggodom amiatt, ha nem vagyok elerheto...

Raadasul az idom 90%-ban wifi kozeleben csucsulok, szoval nem olyan nagy tragedia. Domino kartyat valtottam at, ami talan azt is jelzi, hogy nem vagyok se nagy telefonalos, se nagy mobilnetezos...
Raadasul szeretem a kihivasokat. Amikor a Voda jott es lekapcsoltak a nemzeti roamingot egy olyan varosban laktam, ahol nem volt Voda halozat meg vagy 1,5 honapig. Szoval ismeros a dolog. Amugy meg van vezetekes telefonom, email cimem, facebookom, stb. szoval aki nagyon akar el tud erni... Nyaron megyek olaszba nyaralni, legyen rendes roaming (beleertve a netet is) es akkor en mar elgedett leszek. Amugy meg Budapestet csak lefedtek rendesen es az idom nagy reszet ugy is itt toltom. Bizom a Digiben, hogy begyujtja a raketakat es ezerrel epiti a halozatat, mert nem csak a jo ar elengedhetetlen, hogy a masik kettonek odaverjen egyet, amit a kartelezo k*cs*g*k meg is erdemelnek... -
maxima
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Szia!
Nem találom az APN beállítás lehetőségét, próbáltam LTE
usb modemmel szgépen de azon sem müxik pedig abban
lehet APN-t állítani. -
maxima
tag
Sziasztok!
Gondom van a digi mobillal, Samsung J5 (2016) és Sanmsung ACE
készüléken nem működik a net és nem találom a megoldást.
A normál hívás megy.
Tudja valaki a megoldást?
Köszi. -
Hoppá
csendes tag
Egy arc írta Facebookon, hogy műholdas előfizetéshez már nem adják... így 1 nap után

Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- League of Legends
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Windows 10
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G2 LTE WUXGA i5-1145G7 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)