Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
benzol
aktív tag
válasz
hohanyo7
üzenetére
Nálunk egy nagyjából 2000-es számla jött össze 3 SIM-en Görögországban, kb 20 perc beszédből és kb 4Gb-nyi (3Gb+500Mb+500Mb)adatforgalomból. Holott teljesen átlagosan használtuk a telót sőt inkább jelentősen kevesebbet mint ahogy itthon (az utolsó 4 havi átlagforgalomnál pedig biztosan nem használtunk több adatot).
Mellesleg a 3 SIM közül 2-nél azonnal volt roaming adat, viszont hívást indítani és fogadni egyikkel sem lehett, a 3. SIM-en csak adat nem volt. A digi ügyfélkapu apban ( minden kapcsoló zöld állásban volt, minden roaming szolgáltatás aktív volt) mindenesetre az összes SIM-en ki majd be kapcsoltam újra az összes roaming szolgáltatást, utána az én SIM-em pár napig rendbe jött, utána hol volt adatkapcsolatom hol nem, mint a mesében, a párom már tudott hívni de őt nem lehetett elérni, a gyerkőcé volt csak teljesen OK. Érdekes szolgáltatás...

Én nem sajnálom azt a 2000Ft-ot, de nagyon kíváncsi leszek hogyan is fog ez majd kinézni a számlám.
Volt mindegyikünknél egy másodlagos Voda SIM, azok jól működtek.
-
benzol
aktív tag
Én is a Vodától hordoztam egy 20-as számot.
Nekem eddig csak az SMS-lottó nem működött, mással eddig nem volt gondom. -
benzol
aktív tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Samsung A50, Xiaomi Mi A2 Lite
-
benzol
aktív tag
Nekem ez az Instagramm bejegyzés valamiért nem tiszta.
Ezek szerint január 1-től minden DIGI és Inviteles hálózatot ingyen hívhatunk? ÁSZF-et nem néztem, csak a weboldalukat de én ott erről semmi pontosat nem találtam.Gondolom a VoWifi csak a jelentős lefedettségi hiány miatt van erőteljesen hangsúlyozva ebben a posztban, vagy csak a VoWifi technológiával kezdeményezett hivások ingyenesek? Ez utóbbit nem gondolnám.

Közben észrevettem, hogy ez már volt téma, viszont végleges választ nem találtam rá.... -
benzol
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem amire nem találok egyértelmű választ.
Egy ismerős Huawei P30lite-ot szeretne venni.
Az itt vásárolt készülékekhez tartozik valami "hűségidő" ami esetleg a próbaidőszakhoz kapcsolódik vagy ez olyan mintha és független helyen vettem volna a készüléket?
Gondolom a készülék független ha dual-SIM es?
Garancia idő ha jól gondolom ehhez a típushoz a gyári 12+12hónap? Mert erről sem találok semmi infót.
Ugyanis az én Samu A50-eshez egy évet kaptam, illetve a vírus miatt megtoldotta a Samu még egy hónappal erről kaptam e-mailt, viszont szervízben 2 évről beszélt a srác.
A 1272 szerint a Digi intézi a garanciáztatást amikor személyesen bevittem a telót ők csak csóválták a fejüket.
Egy kicsit zavaros számomra az egész. -
benzol
aktív tag
válasz
fene_vad
üzenetére
A Google Play-en van VoLTE check-er, de pl a Meizu M6 Note-nál azt írja van, ill. kompatibilis, de nem lehet életre kelteni a szolgáltatást, gondolom a ROM-ban van valami régiós korlát.
-
benzol
aktív tag
válasz
attilav2
üzenetére
Bármelyik magyar szolgáltató köteles ingyen kifüggetleníteni az esetlegesen függő telefonjukat akkor, ha azt te vásároltad illetve van velük élő szerződésed, vagy alapban függetlent kell hogy kapj.
Én pont tegnap a Vodánál kértem függetlenítő kódot egy 3 éve vásárolt telóhoz. Ha pl a Vodához beviszel egy vodás de nem a te neveden lévő kütyüt akkor ahhoz 10.000Ft-ért kapsz kódot.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Netflix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egy kicsit zavaros számomra az egész.