Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Watt25
veterán
válasz
SirRasor
üzenetére
Elhiszem, hogy nincsen bajod az újraindítás hiánya miatt, én is csak azért kapcsolom ki hétvégén éjszakára, mert minek legyen bekapcsolva...
Viszont millió+1 példa van arra telefonok esetében is, hogy tipikusan egy ilyen problémát megold az újraindítás.
A kérdés továbbra is fenn áll, mert nem válaszoltál. Újraindítottad? -
Watt25
veterán
válasz
Watt25
üzenetére
Sőt, az 1080p-t azért nem is próbáltam útközben, mert esélytelennek éreztem, de most itt az irodában (vagyis beltérben) ülve kipróbáltam, és egy kezdeti megakadás után percekig folyamatos volt az is. (Utána sem akadt meg, csak nem teszteltem tovább.) Egyelőre tehát én érezhető előrelépést látok.
-
Watt25
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Tudom, egy teszt nem teszt, de ma munkába jövet kipróbáltam: YouTube-ot 720p-re állítottam. Eddig így nem tudta akadásmentesen játszani a videókat, most tudta.
Persze, lehet, hogy éppen kevesebben voltak a cellákban (ugyanakkor járok mindig dolgozni), de azért ez biztató. -
Watt25
veterán
válasz
dethroner
üzenetére
Odáig oké, hogy jobb alsó sarok, de nem a beállításon belül kell keresni a modem configot? Egy Screenshot-ot dobjál már, hogy a lista melyik elemét választod ki, mert nekem a fő listában nincsen olyan, hogy modem config, a beállításokon belül pedig ezer elemű és nincs rendezve.
-
Watt25
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Így kell.
-
Watt25
veterán
Ez a Cellmapper jól működik dualsim-es telefonban is? Az én telefonomban az 1. helyen Telekomos, a 2. helyen Digi-s kártya van, és a Digi-s van kiválasztva adatkártyának, az van 4G-n. (Tud ilyet a telefonom.) Mégis a Cellmapper a főképernyőn a listában csak Telekomos tornyokat mutat.
-
Watt25
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Facebook hozzászólások alapján hiány van a telefonokból is, kétlem, hogy csak úgy vehetnél egy telót.
-
Watt25
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
AZ S5-höz az utolsó, valódi frissítést tartalmazó ROM 2016 májusban jött ki, S7-hez 2018 júniusában. (Utána csak biztonsági frissítés.) Oké, valóban van köztük két év, viszont azt hiszem kimondhatjuk, hogy 2018. júniusában is még csak annyit lehetett tudni a Digi Mobil-ról, hogy egyszer talán valamikor lesz... Szerintem ez kevés ahhoz, hogy az S7 2018. júniusi frissítésébe önszorgalomból "valamit" beletegyen a Samsung. Én valami mást gondolnék valódi okként. Szóba került, hogy a szolgáltatónak is engedélyeznie kell a hálózatban az adott telefontípusra a VoLTE-t. Itt pedig az a furcsaság, hogy az lenne logikus, hogy az a típus engedélyezett, amely a kompatibilitási listában benne van, de az S7 nincs a listában, mégis megy...
Természetesen mindhárom APN-t beállítottam az S5-ön.Na mindegy, én is örülök a Digi-nek.

-
Watt25
veterán
válasz
üzenetére
Arról valami nagyon hozzáértő tényleg írhatna már valami teljesen konkrét leírást, hogy mitől függ, hogy egy VoLTE képes telefonon működik-e a VoLTE hívás.
Tök nem értem. Galaxy S7, XEH ROM-mal működik, Galaxy S5, XEH ROM-mal nem működik a VoLTE. Mindkét telefon esetében a legfrissebb ROM is jóval a Digi mobil indulása előtt jött ki. Miért nem tudom mégsem rávenni az S5-öt, hogy használja a VoLTE hívást? (Hiszen az S5 is VoLTE kompatibilis!) Vagy megfordítva a kérdést: miért működik az S7-esen a Digi mobil VoLTE, ha az S7 is sokkal régebbi telefon, mint a magyar Digi mobil hálózat...
Talán összefügghet azzal is, hogy S7 esetében nem kell az APN-ekkel szórakozni, felismeri, S5 esetében kézzel kell az APN-t megcsinálni. De ez is... Miért? -
Watt25
veterán
válasz
Nenősüljmeg!
üzenetére
Sííííírok!
Bár oké, S3 esetén van egy kis csavar a dologban: a Telekom által forgalmazott S3 (I9305) tudja az LTE-t. A többi nem. (I9300 nem tudja.)
-
Watt25
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Ez mondjuk kicsit értelmetlen... Tehát 1000Ft díjat kér a Digi csak azért, hogy jogilag rendben legyen, hogy valamilyen Wifi megosztó eszközbe tehesd a SIM-et... Na, ez nem lesz túl sikeres termék

-
Watt25
veterán
Galaxy S5 esetén sikerült valakinek VoLTE-t beüzemelni?
-
Watt25
veterán
válasz
snowdog
üzenetére
Ha életbe lép az előfizetés, akkor majd négyből hármat visszavisznek (gondolom).
Nem biztos. Egy családnak érdemes egy szolgáltatónál lenni. Az biztos, hogy ha kihirdetik a havidíj összegét és az olyan összeg körül lesz, amire én gondolok, akkor jön az egész család. Persze való igaz, amiatt lehet, hogy visszaadjuk a meglévőt, mert számot fogunk akkor hordozni, de az előfizetői szám nem fog változni részünkről. (Illetve lehet, hogy több lesz...) -
Watt25
veterán
válasz
üzenetére
Megpróbálom hónap végéig lefogyasztani az 50 GB-ot.
Amikor meglett a Hello Data előfizetésem, akkor még kb. napi másfél órát ingáztam, így voltam vele én is, hogy ami a csövön kifér, toltam a YouTube-ot ezerrel. (7-es tableten néztem, Galaxy S7 osztotta meg Wifi-n neki a netet.) Az első hónapban volt a legnagyobb a forgalmam. Nem értem el a 40GB-ot.
Persze, lehet azzal szórakozni, hogy otthon sem kapcsolod be a Wifi-t, de szerintem már közelíti az egészségtelen szintet, ha valaki el tudja ilyen módon érni az 50GB-ot. (Mármint csak videónézéssel. Persze lehet azzal is "segíteni" a dolgon, hogy 4K-s tableten csak 4K-s videókat néz az ember, de azért ez sem biztos, hogy kivitelezhető. Ebben az esetben a sávszélességgel is gond lesz, tehát mindenképpen a képernyő előtt töltött idő az, amit növelni kell.) -
Watt25
veterán
Nekem is javult a helyzet tegnap óta. Akkor is tudok hívást fogadni a 4G nélküli telefonnal, ha nem állítom be, hogy csak 2G-t használjon.
-
-
Watt25
veterán
Van-e már arról egyértelmű konszenzus, hogy VoWIFI hívás esetén is kell fizetni az 5Ft/perc-et hálózaton kívüli hívás esetén? Én is továbbra is azt mondom, hogy kell, de azt látva, hogy páran mennyire rá vannak izgulva, be kéne tenni a téma összefoglalóba, hogy a VoWIFI nem egyenlő az ingyen telefonálással! Nehogy aztán legyen nagy csodálkozás amikor megkapják a számlát!
-
Watt25
veterán
válasz
üzenetére
Most néztem a cellmapper térképet. Azon a napon, amikor én megkaptam a kártyákat, az egyiket beleraktam egy olyan telefonban, amely nem tud 4G-t, és futtattam rajta a Cellmapper app-ot amíg hazaértem. (Aztán otthoni Wifi-n töltöttem fel az adatokat.) Szépen látszik a csiganyál a térképen, amit szerintem én húztam, hiszen egy agglomerációban lévő városban egyelőre azt hiszem egyértelműen kijelenthetjük, hogy mindenki meg tudja mondani, hogy a térképen melyik pötty az, amit ő mért... De legalább is akkor egyértelmű, ha a csiganyál a házához vezet...
Szóval, a probléma az, hogy az LTE rétegre került fel a mérésem. Ennek oka talán az lehet, hogy a 2G sávban is valamiért benne van az LTE felirat a torony azonosítójában, vagy ilyesmi?
A lényeg, hogy sajna emiatt sem megbízható a cellmapper térképe. Lehet, hogy sok esetben az LTE rétegre került az a mért érték, amit 2G-s hálózaton mért a telefon. -
Watt25
veterán
válasz
üzenetére
A lehetőségük mindenképpen megvan a választásra, mert a két egymás mellett ülő ügyintéző beszélte egymás között, hogy az elsőt már ne válaszd, mert azt én választottam. (Persze aztán megbeszélték azt is, hogy valszeg úgy sem engedi a rendszer ugyanazt kiválasztani.) Tuti egy Combobox-ból választják ki a telszámot.
-
Watt25
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
Az egyik leghasznosabb hozzászólás az utóbbi időben, köszi!
4G-t nem tudja a telefonom, nem tudtam fogadni vele hívást. Átállítottam csak 2G-re, így most működik a hívásfogadás és a hívásindítás is sokkal gyorsabb. <---- Szerintem ez is hasznos infó lenne a téma összefoglalóba. -
Watt25
veterán
Ha VoWIFI-t használva felhívok egy egyéb mobilhálózathoz tartozó számot, akkor ingyenes a hívás, vagy nem? (Tippre nem, hiszen a hívott szolgáltató pénz fog kérni a Digi-től...)
-
-
Watt25
veterán
válasz
retesz147
üzenetére
Amikor én voltam az ÜFSZ-en, akkor mondta az ügyintéző nekem is, meg másik ügyfélnek is, hogy egyszerűen nem ajánlják elsődleges SIM kártyának ezt a kártyát még, ezért ők úgy tudják nincs még számhordozásra lehetőség. Lehet, máshol megcsinálják. Viszont azért az elég komoly, hogy a szolgáltató ügyintézője arra int, hogy ne használd elsődleges SIM-ként a kártyát, amit átad. (Ezért teszt időszak!)
-
Watt25
veterán
Eurocenter-ben 9-kor elsőként vettem át 2 SIM kártyát. Tegnap még nem is tudtak erről az ügyintézők ott. Kb. 20 perc alatt lett meg. Van náluk sok SIM.
-
Watt25
veterán
Eurocenter-es tapasztalata nincs valakinek? Reggel oda mennék...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez mondjuk a Digi-nek is szólna... De legalább az összefoglalóba jól kerüljön bele.

)