- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
-
ToBeY
nagyúr
Elég fura dolog,hogy kihúzom a routert pár mp-re és az addigi 10Mbit felmegy 80-ra
-
cascada
senior tag
válasz
szabjan #9187 üzenetére
Azért mert a PingTest.Net oldal nem működik túl megbízhatóan
Vagy/és a JAVA-t nem engedélyezted, vagy a tűzfalad blokkolja a kapcsolódást. Vagy lehet, hogy nem Internet Explorer-el próbáltad.
A legjobb megoldás az lenne, ha Parancssorból kiadnád az alábbi parancsot:
ping -n 250 bix.hu
Ez a parancssoros megoldás azért is előnyös, mert így valós eredményeket fogsz kapni
(250 csomag után magától leáll. Türelem.., de ha mégis meg szeretnéd állítani: CTRL+C)
Nekem most egész jó a ping-em és még csomag sem veszett!
-
szabjan
tag
Őőőőő
Ez a piros feliratom miért van? -
marcee
addikt
Az utóbbi időben többször tapasztaltam pár perces netkimaradásokat. Éppen most volt az előző, néha napjában 3-4 is van. Eddig lokális problémára gondoltam, de az imént éppen a barátnőmmel chateltünk és nála is elment a net (Bp., III. és XI. ker). Erről van másnak tapasztalata, infója, hogy mi ez, meddig lehet rá számítani, hogy megbízhatatlan marad a szolgáltatás?
-
sfdrakex
nagyúr
Friss mérés Top Net(torrent fut, felfelé tölt 1,8-2,5 megabájt/secel)
Majd csinálok később is torrent nélkül, hogy mennyire gázos (vagy nem), csúcsidőben.
-
Villanyász
tag
Nálunk minden rendben úgy látom
-
szabjan
tag
Én múltkor a facebook-on írtam be a falra a digiseknek, - csak olyan durrogtatásként - ,hogy folyamatosan 12,5 a feltöltésem 25 helyett. Már hetek óta így ment. Odaírtam kerek perec, hogy ennek nyilván semmi köze nincs a terheltséghez. Kaptam egy üzenetet, hogy privátban küldjem át neki az általad leírt módon képben. Mire megtaláltam az üzenetet érdekes módon megjavult minden...
-
Beri
addikt
válasz
dethroner #9178 üzenetére
Milyen szintre? Ha nem tetszik a szolgáltatás, nyugodtan hívhatod a fogyvédet, senki nem tart vissza. Csak teljesen fölösleges, míg a szolgáltató nem szegi meg a szerződésben foglaltakat. Olvasd el, mit írtál alá.
Ha lossol a kapcsolat, jelentsd, majd kiküldenek valakit, aki megnézi, aztán megoldják. Ha csak kevesebb a sávszélesség a maximálisnál, az benne van a pakliban, fogadd el. -
dethroner
veterán
Szerintem te szimplán csak kötekedsz, lovagolsz a szavakon. Legyen tiéd az utolsó szó én nem megyek le erre a szintre amit te képviselsz. Akinek tartósan, hetek óta fennálló gondja van, az vagy csapkodjon asztalt a szolgáltatónál, vagy kopogtasson a fogyasztóvédelemnél, esetleg próbáljon szerencsét a nemzeti hírközlő hatóságnál.
(#9170) rocket: Ha értelmezve olvastad volna amit írok, akkor tudnád hogy azt írtam hogy a garantált minimum csak az adott számlázási időszak nagyon csekély részében alkalmazható. Nem azt írtam hogy valakinek nincs meg egész hónapban. De ha már ott tartunk akkor láthatod hogy (#9162) Enigma esetén még a minimum sincs meg, pedig ez ebben az esetben ha csak rövid ideig is áll fent máris szerződésszegés.
Az más kérdés hogy nem nagyon tartom perdöntőnek ezeket a webes sebességmérőket. Nekem pl a topnetre 250-300Mbit letöltést mér -
sfdrakex
nagyúr
Konkrétan nálunk pl a T home adna még hasonló sebességet de jóval drágábban, 9550 náluk a 80/40 illetve 8550 az 50/25 ös csomag. Aki elégedetlen az menjen nyugodtan oda, több pénzért talán kap jobb szolgáltatást bár ez nem biztos. DSLjükkel nem vagyok elégedett, munkahelyen az van 4/256 os de néha weben szörfölésre is lassú pedig nem szabadna hogy arra ne legyen elég. Egyébként én is extrém felhasználó vagyok ha már 80/25 árt fizetek ki is használom és naponta elég szép forgalmat generálok.
Viszont nem zavar ha lefelé 80 helyett 40-60 al jön, miközben felfelé stabilan megy 25 el, arány javul így is szépen. Ja és a T nek ezek a gyors netei se érhetők el mindenhol, nem tudna mindenki arra váltani.
-
-
rocket
nagyúr
válasz
Enigma^ #9162 üzenetére
Csak a sajat merojukon mert ertekeket veszik figyelembe, ezt is csak ugy ha a hatterben futo alkalmazasok kivannak kapcsolva, es emailben elkuldod a teljes kepernyorol keszitett kep mentest.
"Kérjük, hogy a sebesség mérést az alábbiak szerint végezze el:
Legyen szíves mérjen sebességet a http://speedtest.digikabel.hu oldalon, a kapott eredményt le és feltöltésnél egyaránt fényképezze le (PrtScr) úgy, hogy a tálcán szereplő ikonok is láthatók legyenek.
Router használat esetén a mérés előtt iktassa ki a routert a hálózatból!
A mérés előtt javasoljuk, hogy zárjon be minden háttérben futó alkalmazást, ami a le és feltöltési értékekre hatással lehet. (Pl: MSN, Skype, Torrent-kliens programok)
A sávszélesség a maximális illetve a hatályos Általános Szerződési Feltételeinkben megtalálható minimális értékek között ingadozhat terheltségtől függően: Hatályos ÁSZF-ünk megtalálható az oldalunkon: http://www.digikabel.hu/Internet.html
Amennyiben a mért érték kisebb, mint a garantált sávszélesség, akkor kérjük küldje el részünkre a mérésről készült képeket a szerződésszámával együtt! Köszönjük együttműködését!" -
rocket
nagyúr
válasz
sfdrakex #9171 üzenetére
Konkret valaszt vartam, erdekelne melyik az a szolgaltato ahova az elegedetlen DIGI felhasznalok lelepnenek
Szerintem a DIGI jol jarna ha eltudna passzolni masik szolgaltatohoz az extreme felhasznalokat, mivel a sebesseg kapcsan jogtalanul (mert boven megvan a garantalt savszelesseg) problemazok nagy resze ebbol a retegbol kerul ki.
-
cascada
senior tag
válasz
killbull #9168 üzenetére
Ez a Pingtest.Net oldal nagyon kiszámíthatatlan! Nem ad valós eredményeket időnként (elég gyakran
). Inkább ne használjátok ezt az oldalt, mert csak idegesítitek magatokat, mialatt lehet, hogy teljesen jól a ping értékeke és csomagvesztés sem lép fel!
Többször el lett mondva, hogy célszerű a valós eredmények meghatározása miatt a Parancssorból az alábbi paranccsal tesztelni: ping -t bix.hu
Leállítani pedig a CTRL+C vel lehet, ott szépen kiirja az összesített statisztikát! -
-
rocket
nagyúr
-
killbull
aktív tag
Most jó!
-
killbull
aktív tag
Ezzel van baj nem azzal hogy belassul! Nekem másfél hónap alatt vagy hétszer voltak kint szerelők és kétszer cseréltek eszközöket a lépcsőházban de így se javul. Legyetek szívesek akinek lassú mérjen már egy ilyen pingtestet is. Köszönöm!
-
Beri
addikt
válasz
dethroner #9163 üzenetére
Csak tudnám hogy miért lovagolsz annyit azon hogy mi van a szerződésben?
Mert aláírtad, elfogadtad, ők meg nem hágják át az abban foglaltakat.Ilyet nem fogsz találni benne, mint ahogy egyik szolgálatóéban sem, mivel ezt nem az előfizetőkkel közlik, hanem ez egy szabályozás amit nem nagyon hangoztatnak, de kötelesek betartani.
Ahaaaaa, tehát van egy medzsiköl szabálygyűjtemény valahol, amiről senki nem tud, csak te, viszont nem osztod meg velünk, hogy okosodjunk? Ugyan már... -
dethroner
veterán
Csak tudnám hogy miért lovagolsz annyit azon hogy mi van a szerződésben? Talán te fogalmaztad és büszkélkedsz vele?
Ilyet nem fogsz találni benne, mint ahogy egyik szolgálatóéban sem, mivel ezt nem az előfizetőkkel közlik, hanem ez egy szabályozás amit nem nagyon hangoztatnak, de kötelesek betartani. Vagyis kötelesek lennének, ha a tisztelt előfizető rájuk borítaná az asztalt. De amíg a magadfajták a szerződést szóról szóra mantraként ismételgetik és ezt az igét hirdetik az ilyen fórumokon, addig nem lesz senki kiokosítva. De gondolom neked többnyire rendben van a neted, nincs hatalmas különbség a szerződött érték és a tényleges között, ezért vagy ilyen békés. Megnézném mit lépnél ha heteken keresztül csupán a min. lenne. Akkor is imamalomként sulykolnád magadban hogy "garantált minimum megvan"???
-
Enigma^
csendes tag
Most ilyet mértem, erre már nem lehet kifogás semmilyen szerződés....
-
cascada
senior tag
Nekem a feltöltési sebességem érdekes módon tegnap egész nap jóvolt (2400-2500kB/sec), ma viszont már csak 300-400kB/sec. Már tegnap kezdtem azt hinni, hogy csináltak valamit a hálózatukkal. mint ma kiderült sajna nem
Tulajdonképpen csak az elmúlt egy hónapban van ez a globális sebességproblémája mindenkinek, ha jól gondolom. Tehát vagy valami gond van tényleg a hálózatukkal, amit nem akarnak kijavítani, mert így kényelmesebb a minimális sebességre hivatkozni, vagy csak túl sokan vannak otthon mostanában és unalmukban töltögetnek egyfolytában, és a Digi hálózata nem bír ekkora terhelést.
Sajnos egyik lehetőség sem megnyugtató -
dethroner
veterán
Eddig olvasgattam a hozzászólásokat, némelyik igencsak megmosolyogtatott. Tisztázni kéne egy dolgot. Az hogy minimális sávszél megvan nem jelenti azt hogy a szolgálató nyugodtan kihúzhatja magát és elhajthatja a francba az előfizetőt. A minimum sávszél azt jelenti hogy az alá soha nem mehet, nem pedig azt hogy azon, vagy picivel az felett szolgáltathat. Ha mindenki megkapná a digitől mondjuk a 20/10-et, a sok itteni okostojás szerint senki sem dumálhatna, mivel mindenki a garantált felet kap, függetlenül attól hogy a három csomag melyikére fizet. Ez azért roppant genyó húzás lenne a base és a topnetes emberkékkel szemben. Én is mennék asztalt verni
De szerencsére többnyire meg vagyok elégedve a saját netemmel. Mégegyszer, összefoglalva: garantált minimum nem elég, azt csak mondjuk a hónap nagyon kis %-ában vagy köteles elfogadni.
-
Enigma^
csendes tag
válasz
sfdrakex #9154 üzenetére
Na jó engem csak az bosszant, hogy 2009. novemberében kötötté be a TOPnetet azóta tökéletes volt soha nem volt lassulás napközben sem. Néhány hete csinálja ezt a lassulást.
De most már legalább biztos vok benne, hogy nem nálam van a hiba (ez is valami...)hanem a DIGI nem birja a terhelést csúcsidőben...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Enigma^ #9151 üzenetére
Délután 16-20,21 között szokott kicsit lassulni a letöltésem, a feltöltésem stabilan 3,1 megabájt/sec. A játékokban se szokott gondom lenni, akkor se ha közben maxon tölt fel, nincs nagy ping. Szóval nekem nem zavaró ha 10Mega/sec helyett "csak" 6Megával jön a cucc, ami nem is biztos hogy lassulás miatt van csak a kevés seeder sok leecher miatt is lehet. Ja és a lassulás is sokszor csak sebességmérő oldalakon jelentkezik, weboldalak mennek rendesen meg a letöltés is van mikor megy fullon, hiába mér kevesebbet több teszt is.
-
Gerasz
aktív tag
Akkor lassabban: netre szükségem van, kiszolgáltatott helyzetben, jobb híján írtam alá. Szar, de a többihez képest olcsó. Nagyon balkáni cég és sajnos a környezet is, hogy ezt megtehetik.
A választ megspórolom: szerződés, szerződés, olvasd el, szerződés, ne írd alá, hülye voltál, szerződés
-
brd
nagyúr
válasz
sfdrakex #9150 üzenetére
Nem, mert máshonnan (távelérés másik szolgáltatónál lévő interneteléréssel rendelkező gépre, és egy ottani böngészőből nézve) olyankor nem lassúak az adott oldalak. Azonkívül egyszerre nem lehetnek lassúak pl. amerikai és magyar oldalak is mindig azonos időben, terheltségi okból kifolyólag.
-
Enigma^
csendes tag
válasz
janos1988 #9144 üzenetére
Megnéztem Datanet merőjével is most 60-70 mbit között ingadozik TOPnet letöltése. A feltöltés tökéletes 25mbit megvan simán.
Igazából engem az érdekelne, hogy más is észrevett lassulást TOPneten NAPKÖZBEN mert éjjel 2 körül mértem akkor tökéletes volt (speedtest + torrent is). -
brd
nagyúr
válasz
Sosem értettem ezt az érveléstechnikát, hogy mire jó. Hol a fenében érdekel engem, hogy egy másik ember, másik szolgáltatóval szerződve, milyen áron, és milyen minőségben képes internetet előfizetni? (Persze lehet sajnálni őt, de nem erről van szó.) Nekem a saját szolgáltatómmal van gondom, ő hirdet valamit a szolgáltatásáról, és én ez alapján fizetek neki x összeget (mert annyit kér a szolgáltatásáért), és "ő" mostanában sokszor nem azt nyújtja, amit hirdet. (Egyébként nekem nem a sávszélességgel van a bajom sokszor, hanem a weboldalak válaszidejével, azt meg a sávszélességmérők többsége nem méri - megjegyzésként: a ping érték nem ez - igaz, a szerződésben erről tulajdonképpen egy büdös szó nem esik, de összefüggésben van az elérhető sávszélességgel.)
-
Beri
addikt
válasz
nagyfejü #9140 üzenetére
100as portjai vannak. LAN-on közel is tudsz kerülni az elméleti maximális sebességhez (92-93Mbit köré), viszont a WAN to LAN sebességnek ehhez nincs sok köze. Oda processzor kell.
Gerasz: Tehát tisztességtelen... Akkor kellett volna ezen elgondolkodni, amikor aláírtad a szerződést.
Annó a T-Comnál a reklámban hirdetett maximális sávszélessége a több százezer fogyasztója közül senkinél sem volt elérhető, a GVH bírság előtt emlékeim szerint akkor is voltak hozzád hasonló fórumhuszárok.
Itt bőven elérhető a maximális sebesség rengeteg előfizetőnél.
Fórumhuszár? Nincs is lovam -
szeker
tag
Akkor majd fibernet már nem lesz sehol?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Kecskeméten eddig 10/2 körül volt pl fibernetnél a legjobb net, annál még a 8/4 es garantált is jobb. Nekem 6/1 volt 4990 ért most 80/25 garantáltan 8/4 van 4500 ért. Ettől még nem örülnék ha nem menne maxon, szerencsére megy, ami fura hogy webes felületen nem mindig torrenten pedig megy, máshol a p2p -t szokták korlátozni.
Speedtest.net nekem tegnap északa mért 87/26 ot is Szegedi és BP-i szerverrel egyaránt.
-
janos1988
addikt
válasz
Enigma^ #9134 üzenetére
En is csak azt tudom mondani mint az elottem szolok. Minimum ertek megvan boven. Nezd a jo oldalat, videkiek - ahol nincs se digi, se egyeb lannet - oromukben ugralnanak ha 20/20-as korlatlan netuk lenne ennyiert
Itt merd le. Nekem 86/23-mat mert, ping 7 ms. Azon az oldalon meg 70/20-at, ping 15 ms.
-
szeker
tag
És Törökszentmiklóson Szolnokon ki veszi át? És teljesen meg fog szűnni a Fibernet?
-
Gerasz
aktív tag
Szerintem senki sem kíváncsi a puncsolásodra.
Az egyik fogyasztó leírta, hogy az igényelt sávszélességnek csak a töredékét kapta meg, ennyi. Országunkra jellemző, és a szabályozás hibája, hogy elég csak az ígért tizedét biztosítani.Képzeld el, hogy a boltban hasonló kondíciókkal jutnál pl tojáshoz, a tízes pakettben sokaknak csak egy darab jutna.
Ez egész egyszerűen tisztességtelen, az más kérdés, hogy törvényes
Annó a T-Comnál a reklámban hirdetett maximális sávszélessége a több százezer fogyasztója közül senkinél sem volt elérhető, a GVH bírság előtt emlékeim szerint akkor is voltak hozzád hasonló fórumhuszárok.
(Most látom, hogy egy oldal késésben vagyok)
-
szeker
tag
a digi akkor most meg vásárolja a fibernetet?? mert jó lenne
-
Enigma^
csendes tag
Most ilyet mértem TOPneten! Ping is borzalmas.... Holnap nagy telefonálgatás lesz ügyfélszolgálatnak, nem lesz nekik benne köszönet az tuti...
-
cascada
senior tag
válasz
Tommyboy86 #9132 üzenetére
Köszi neked is! :
-
Tommyboy86
csendes tag
Hello!
Nekem pl az van 1043nd....
Csak dícsérni tudom, eddig hibátlancascada (#9107): Az enyém (sajátkezű restart miatt)
nline Time: 1 day(s) 04:54:06
cascada (#9109): Megnéztem ezt is:
Firmware Version:
3.12.2 Build 100820 Rel.41891n
Hardware Version:
WR1043N v1 00000000Üdv
- Használd a szerkesztés gombot! Egy hozzászólásban több embernek is válaszolhatsz.
[ Módosította: Ndruu ]
-
Hali!
A válaszidő (ping) mennyire alacsony nem ugrál össze-vissza? Úgy mond stabil a net még ha a sebesség nem is megy maxon a inget nem befolyásolja?
Valaki okítsonelőre is THX!
-
sfdrakex
nagyúr
A BIX en megnéztem és még nem érték el soha a maximumot forgalomban, ettől még vehetnének nagyobb sávot. A kábeleiknek tudnia kell a nagyobb sebességet, ami nagy beruházás az az lehet hogy a házakban az eszközöket cserélni ahova nem alapból olyat tesznek ami bírja a sok felhasználót nagy sávval kiszolgálni.
-
-
sfdrakex
nagyúr
Reméljük ez jó hír, bár jól elvagyok a 80/25 el is, de ha lesz gyorsabb csomag akkor ezek szerint amiatt fejlesztgetnek is, szóval talán stabilabb les az sebesség is. Bízzunk benne hogy a majd, az hamarosan lesz és nem 5 év múlva. Egyébként érdekes hogy speedtesten hozta nekeda magasabb értéket, nálam általában speedtest mér lassút miközben ha torrenten töltök fel le ott meg megy maxon.
-
Dot
őstag
Hali!
Költözünk, digi-t ma helyezték át. Szerelők rendesek voltak ezzel nem is volt baj.
Már az előző tulajnak is digije volt, de csak net+tv. Srác elkezdi kötni a telefon a másik a tv koax-át újrahúzza, majd a netet máshova kértem, így kellet még utp.
Majd lemennek a routerhez, jönnek föl hogy nincs hely.Telefonáltak ~15perc alatt hoztak egy másikat. bekötötték, kicsit még szenvedtünk a netre való fellépéssel ugyanis új azonosító, jelszót kaptunk mint kiderült. Speedtest 90/40mbit/s, hát mondom jó jó de nézzünk 1 torrentet, ott már csak 72/22Mbit/s. Mondom mi ez?? Azt mondja a srác szar a router, majd lesz gigabites. Kapásból keresztkérdés, mikor? -Majd, folyamatosan cserélik, hogy elég legyen a 160Mbites nethez. -A mihez? Mikor lesz. -Majd.
O mondom jó világ lesz itt.
Ti mit tudtok? Hallottatok már erről? -
nagyfejü
őstag
sziasztok
80/25 ös digi netem van .Csak utp kábellel lenne összekötve 3 gép. wi-fi nem kell.
a következő routert nézegettem :Tp link TL R 860 .
Mit gondoltok megfelelő lenne?? üdv -
Blackhawk
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Szerencsére ékezet nincs benne, viszont a kötőjelet nem akarja elfogadni (alsó aláhúzással menne csak azzal meg bejelentkezni nem tudok)
Hihetetlen, hogy soha nem lehet 1 perc alatt beállítani ezeket a wifiket, valami eget verő hülyeségbe mindig muszáj belefussak
A firmware-t elkezdtem letölteni, de nem értem, hogy miért 250 megás?!?!
http://www.smc.com/index.cfm?event=downloads.doSearchCriteria&localeCode=EN_USA&productCategory=1&modelNumber=1693&partNumber=4327&downloadType=2&knowsPartNumber=false
Lehet ez az utolsó smc vételem...
-
brd
nagyúr
válasz
Blackhawk #9115 üzenetére
Én majdnem ebben a sorrendben próbálkoznék, de firmware-t előbb frissítenék. Ha az nem segít, akkor megkérném a DIGI-t, hogy írják át kötőjel nélkülire (gondolom, az fáj neki, esetleg az ékezet, ha van benne, bár nem hiszem), ha nem akarják, akkor router vissza, és csere.
-
Blackhawk
csendes tag
Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni!
Most vettem egy SMC Barricade N-es wifi router. Digis netem van és a beállításnál (WAN--> PPPoE) kidob ezzel a hibaüzenettel: "invalid character in the username"
a felhasználónevem xxxxx-tqMost mit csináljak? Hívogassam a digit, hogy a felhasználónévből szedjék ki a kötőjelet, vagy az SMC-n próbáljak firmware-t frissíteni, vagy vigyem vissza és cseréltessem ki egy másik routerre?
Köszi előre is!
-
Enigma^
csendes tag
Az ünnepek alatt nekem is iszonyatosan belassult a TOPnet, volt, hogy még 10mbitet is alig mértem speedtesten. De ez úgy gondolom érthető hiszen marha sokan neteztek a du-n és esti órákban főleg, meg persze mindenki freelechelt 1000-rel
Ma nekem torrenten megvolt a 9-9,5 MB (sokan seedelték persze) de ez a sebesség még így is kevesebb mint amit ünnepek előtt mértem akkor simán megvolt a 10,5 MB is.
Remélem hamar észbe kapnak DIGInél és jön egy nagy infrastruktúra fejlesztés, mert azt nem lehet, hogy ész nélkül kötik be mindenkinek a TOPnetet aztán csúcsidőbe felére meg harmadára esik vissza a sebesség...Most ilyet mértem:
-
cascada
senior tag
Értem. Köszi szépen a válaszaitokat!
-
brd
nagyúr
válasz
cascada #9107 üzenetére
Amikor foglalkoztam ezzel, akkor kb. 1 hét volt a max. ameddig nem szakadt meg (nekem nincsen routerem egyébként, de a megosztógép állandóan működik). Ez olyan "emberi" idő, így, gondolom, ez szándékos a szolgáltató részéről. A topicban mások is kb. ilyen max. időtartamról számoltak be.
-
cascada
senior tag
-
cascada
senior tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy nálatok a Digi milyen időnként bont kapcsolatot? A Routereitekben mi olvasható a WAN - Online Time-nál?
-
Beri
addikt
válasz
catty21 #9099 üzenetére
Te meg értsd meg, nem lesz valakinek attól igaza, hogy ő üvölt a leghangosabban
Nem vagyok a szolgáltatók templomos lovagja, de egy csöppet furcsa, hogy egy joghallgatónak kell magyaráznom, hogy ha aláírtad a szerződést, nem lázadhatsz ellene, hiába vagy ennyire lelkes.Nézd, baromira nem izgat, hogy te mit gondolsz.
Ritka bunkó vagy, de persze sok hozzád hasonló van. Jól neveltek téged, hiába.
Én is szeretlek, mosolygós kislányradi8tor1: Szerintem témába vág. Ha valaki idejön ugyanezzel a problémával (lassúazinternetmore, szétütömafejüket), látja majd, hogy ezt a témát már kiveséztük
-
djxp01
senior tag
Láttam több embernek TL-WR1043ND routere van itt, mennyire megbízható tapasztalat alapján ? gariztatni kellett már valakinek ?
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Nagyon szép!! Dell Latitude 5490 i5-8350U 16GB 512GB SSD
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest