Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
fatalista22
üzenetére
Most nincs TV a közelemben, de legutóbb csak egy rádió csatornán volt Hbbtv.
-
herdsman12
őstag
A május 10. keltezésű tájékoztatóban azt írják, hogy
"Az Ön 2022. július hónapra vonatkozó számlája már az új díjszabás alapján készült."
Ez hülyeség, mert még nem készülhetett júliusi számlám.
Az Ügyfélkapu - Szolgáltatásoknál már feltüntették a mobil szolgáltatás új árát, de a TV, net és vezetékesnél nincs új ár feltüntetve. [kép]
Ez most valami trehányság vagy más oka lehet?Gondolom ráérek június végéig új hűséget kötni?
-
herdsman12
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ez az első havi 3000 csak az új belépőkre érvényes. Vagy hosszabbításnál is?
-
herdsman12
őstag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Köszi, sikerült.
-
herdsman12
őstag
Mit, hogy kell feszegetnem, hogy sérülés nélkül átrendezzem a kábeleket? A zöld csatlakozó négyzet keresztmetszetű, bordázott részét vagy a belső kör keresztmetszetű részt kell kihúzni?
[kép] -
herdsman12
őstag
válasz
RedSwallow
üzenetére
Marad valami nyoma a beírásnak, küld másolatot a megadott email címre?
-
herdsman12
őstag
Nagy buli lenne 8k-s OLED TV és 5GHz-es iPhone 12 minden SIM-hez a havi 6 ezres előfizetésért, na jó, legyen havi 7.
-
herdsman12
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nem kötelező az előszobába pakolni, nálunk is kb a régi helyére került a Digis router.
[link] -
herdsman12
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Nem vágom a választ, de olvasd át "dchard" és a kapcsolódó hsz-kat ebben a kérdésben.
-
herdsman12
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A Digi megoldja a telefonbeszélgetés rögzítését és kérésre kiadja. (ÁSZF 6.4.2)
-
herdsman12
őstag
Nem vágom miért szívatják itt páran magukat.
Kb egy hét szívás után épeszű ember lelécel a konkurenciához. -
herdsman12
őstag
válasz
TeeJay
üzenetére
Ja, meg páran elfelejtettek csatlakozni a #netorrentezz (legalább most) kihíváshoz.
-
herdsman12
őstag
válasz
SPeti1984
üzenetére
Laza arcoskodás miatt elsiklott a lényeg.
Hívd a Digit és határozottan közöld velük problémádat, ne hagyd, hogy lerázzanak, kérjél technikust a javításra.
A legrosszabb, ami történhet, hogy 2500 Ft-ért közli veled, hogy nem a Digi a sáros.
Aztán, ha valóban nem, akkor keresel egy hozzáértőt, aki kicsit drágábban, de megoldja.(#77235) pn4hvq
Ha jól figyeltem, pont a saját 40 rugós router szórja lassan az áldást. -
herdsman12
őstag
-
herdsman12
őstag
válasz
owen23
üzenetére
Ez így rohadt nehéz szülés lesz. Más fiókjában/email címével nehéz bármit is intézni.
Lehet, hogy az ismerőst nem is nagyon érdekli ez a Digi Online kérdés?
Amennyiben engem izgatna, már régen megérdeklődtem volna telefonon, emailben, hogy mik a lehetőségek?
Ezt írja a Digi:Jelentkezzen be Ügyfélkapu fiókjába - Amennyiben még nincs ügyfélkapu fiókja, vagy fiókjához nem rendelte még hozzá előfizetői szerződését, ezen az oldalon könnyedén és gyorsan megteheti: https://ugyfelkapu.digi.hu/. A teljes regisztrációhoz szüksége lesz előfizetői szerződésének számára, valamint utolsó DIGI számlájának sorszámára.
Ennél többet már nem hiszem, hogy lehet segíteni.
-
herdsman12
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Köszi.
-
herdsman12
őstag
Bontatlan dobozról kiderül, hogy ASUS RT-AC57U melyik verziója (v1-v2) van a dobozban?
-
herdsman12
őstag
válasz
owen23
üzenetére
Lassan összeáll a kép.
1. A DIGIMobil szolgáltatás igénybevételének feltétele a DIGI, vagy Invitel vezetékes televízió, internet és telefon, valamint műholdas szolgáltatásaiból legalább egy szolgáltatás igénybevétele...
2. A DIGI Online-nal minden DIGI televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással vagy DIGI televíziós csomaggal és DIGIMobillal egyaránt rendelkező előfizető külön díj fizetése nélkül számos televíziós csatornát nézhet már számítógépén, laptopján, táblagépén, okostelefonján, vagy akár okostévéjén is.
Amennyiben mobil lefedett helyen lakik a Digis ismerős, akkor jogosult ingyenes Digi SIM-re (akár 4-re is) és így már teljesül a második feltétel, lehet használni a Digi Online-t.
Jelenleg állás szerint 2020.06.30-ig működik ez a teszt időszak. -
herdsman12
őstag
válasz
owen23
üzenetére
Lemaradtam, nincs net-ed csak TV előfizetésed, de az legalább Digi?
Bemész egy SIM kártyáért.A DIGI Online-nal minden DIGI televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással vagy DIGI televíziós csomaggal és DIGIMobillal egyaránt rendelkező előfizető külön díj fizetése nélkül számos televíziós csatornát nézhet már számítógépén, laptopján, táblagépén, okostelefonján, vagy akár okostévéjén is.
-
herdsman12
őstag
válasz
BullZeye
üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem tudja jól kezelni a Digi a lejárt hűséges ügyfeleket. Vannak, akik hónapokkal a hűség után is még a régi díjat fizetik, nálunk ez két hónapig volt, majd a harmadik hónapban visszamenőleg kiszámlázták a régi ár és az új ár különbözetét.
A hírközlési tv és az ÁSZF is rendelkezik erről a kérdésről. Időben (talán 60 nap) figyelmeztetniük kell, hogy lejár a hűség, mi lesz a következő díj, stb. Nálam ez elmaradt, pontosabban sokkal hamarabb egy általános tájékoztatás jött, hogy majd lesz automatikus áremelés.
Reklamáltam, de közben kötöttünk új hűséget és ott helyben korrigálták a visszamenőlegesen kiszámlázott összeget.
Akár jelezheted, hogy nem kapsz számlát és talán marad a régi összeg, de ez totál bizonytalan, vagy egyből kötsz új hűséget.
[link] [link]
Az nem lehet, hogy a banki megbízás lejárt és azért nem vonják? Digi ügyfélkapun sincs számla? -
herdsman12
őstag
Két Linuxos laptopon a böngészős sebességmérés rendben.
A speedteset-cli eredmény (kábelen és WiFi-n is) Download rendben, Upload: 4 Mbit/s.
Tök mindegy, hogy Digi, Telekom vagy a Speedtest washingtoni szervert mérem.
Google Drive-ra feltöltés saját mérés szerint 220 Mbit/s.
Minden más eszközön is hihető adatokat mutat a le-feltöltés.
Router reboot után se változott a helyzet.
Mi van ilyenkor, csak nálam romlott meg a speedtest-cli? -
herdsman12
őstag
Jó ez a Netmérő:
--- www.netmero.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 99 received, 1% packet loss, time 607ms
rtt min/avg/max/mdev = 7.727/1317.411/15436.945/2891.428 ms, pipe 16Közbe a bix:
--- bix.hu ping statistics ---
100 packets transmitted, 100 received, 0% packet loss, time 263ms
rtt min/avg/max/mdev = 4.578/5.266/8.773/0.874 ms -
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Reklamáltam emailben, telefonon a 3 hónapra visszamenőleg, egyben kiszámlázott régi-új csomag különbség miatt.
Közben augusztus végén kötöttünk új hűséget, ahol egy pillanat alatt átlátta az ügyintéző, hogy mi a bánatom és törölte a visszamenőleges számlázást.
Majd pár napja jött az üzenet:"Továbbá tájékoztatjuk, hogy egy sajnálatos adminisztrációs hiba miatt az OKOS csomag kedvezmény leállításra került szerződésén, így a kedvezmény visszaszámlázására került 2019.06.12-2019.08.31-ig terjedő időszakra vonatkozóan.
A szükséges korrekció időközben már megtörtént."Aztán, hogy mennyi köze volt az egész cirkuszhoz a helyi üfsz-nak, az már örök titok marad. Egy alkalommal megjegyezték, hogy lejár vagy lejárt a hűség, de akkor nem erőltették, hogy mi legyen.
-
-
herdsman12
őstag
válasz
Brandynew
üzenetére
Totál értelmetlen arról vitázni, hogy szerintünk mi lenne a jó.
Ez egy konkrét eset, amiben sokan érintettek. Csak a hatályos jogszabályok alapján lehet és kell értelmezni.
Láthatóan nem olvastad az eredeti felvetést (nem is idézem többet), így meg csak a szokásos értelmetlen vitává fajul a történet.A díj emelés érvényesítésének meg az az elegáns módja, hogy a szolgáltató szabályosan felmondja a lejáró szerződésed, ismerteti az új lehetőségeket és Te döntesz, hogy új szerződés vagy magasabb díj hűség nélkül vagy lelépsz.
-
herdsman12
őstag
válasz
DonMaster
üzenetére
Igazad van, valami egész más síkban mozgunk.
Ez volt az eredeti felvetés. -
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Pár napja érdeklődtem itt lejárt hűség ügyben. (lejárt: 2019.06. hó)
Megérkezett a legújabb számla 8700 Ft-ról. Visszamenőleg 3 hónapra leszámlázták a (3x) 700 + 445 Ft kedvezményt.
Még a márciusi számlával érkezett előfizetési díj módosításáról tájékoztató dokumentum "g" pontja szerint:"... A csomagok változása a határozott idejű szerződés lejáratát követően automatikusan történik meg. ..."
Ezzel a húzással vajon jogszerűen felülírták a hírközlési tv 127 § (6) pontját, amelynek célja pont az automatikus emelések megfékezése volt?
"A határozott időtartamú előfizetői szerződés helyébe lépő új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak a korábbi határozott idejű szerződésben szereplő szerződési feltételeknél."
Ügyfélszolgálat csak nézett nagyokat, majd kiderül mi lesz.
-
herdsman12
őstag
válasz
csiki52
üzenetére
Köszi, nálunk hűség közben jött az optika, azzal újra indult az 1 év, de már úgy is vége.
Akkor majd figyelem a számlákat.Most látom, hogy önként dalolva adtuk az összes adatunkat a Digi és megbízottai kezelésébe.
Más szolgáltatók már egész jól kezelik ezt az adat kérdést, itt meg automatikusan minden bejelöltek, mehetek visszavonni ezeket az engedélyeket. -
herdsman12
őstag
Gyakorlatban, hogy működik a lejárt hűség - időközben megemelt csomagdíj kérdés?
Májusban lejárt az 1 év, még az eredeti díjakat számlázzák (3300 - 2225 - 200).
Gondolom egyszer csak szólnak, hogy emelés van. -
herdsman12
őstag
válasz
forten
üzenetére
Többszöri sikertelen Digis konzultáció után megfeledkeztem a kérdésről, de ma ránéztem és azt látom, hogy pontosan rögzíti a telefon a híváslisták idejét.
Csaba No. 1 ft-nál is rendben van a rendszer.
Röviden, begyorsult az impulzus, majd mikor elérte a helyes időt, akkor fixálta a helyzetet.
-
herdsman12
őstag
válasz
forten
üzenetére
Nincs a stílusoddal semmi problémám, nem az én bajom, hogy ilyen, de azért a gúnyolódás után ez az elnézést már hülyén hangzik.
Ha figyelmesen visszaolvasol, akkor látod, hogy én se szolgáltatót, se készüléket nem hibáztattam, egyszerűen, érthetően leírtam a tapasztalatomat.
Nálam még bonyolódik azzal is a kérdés, hogy a híváslistába kerülő, beérkező VoIP hívások (Viber Out > iNum szám és Mobile VoIP > iNum szám) idejét helyesen rögzíti a készülék.
Ha erre is dobsz vmi poént, akkor minden ok.
Ez a probléma (+1 óra) régebben, még a gyári time szerver idejében jött elő, majd a téli időszámításnál a time.kfki.hu szerver megoldotta.
Most, a nyári időszámítással -1 óra lett a mobilról beérkező hívás idejének a rögzítése.(#71986) so_ha
Legtöbben a problémánkkal jövünk fórumozni, használható választ keresünk, hiába írod le még 20x, hogy nálad minden ok, attól még nálunk nem gyógyul meg a rendszer.
(#72056) Csaba No. 1
Remélem ma lesz időm zaklatni a Digit.
-
herdsman12
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Az utolsó időszinkron idejéből úgy sejtem, hogy eléri a net-et, meg használom VoIP hívásra is és működik.
Még megnéznéd a firmware verziókat?(#71960) forten
Egy percig elhittem, hogy érdemben tudsz hozzászólni.
Csak úgy, (jav) kérdezem,de komolyan.
Szerinted rosszul írtam meg a telefon szoftvert, és fordítva konvertáltam a téli-nyári impulzust?
Gratulálok. -
herdsman12
őstag
válasz
Csaba No. 1
üzenetére
Gigaset A510 IP telefonunk van. Régebben a gyári időszinkron miatt volt eltérés a hívásnapló és a valós idő között. Sokadik körös konzultáció után egy digis szakértő javaslatára átállítottam az időszinkront a time.kfki.hu szerverre, ami eddig rendben volt, helyes időt mutatott a telefon és a hívásnapló is.
Most ránéztem, a telefon órája ok, de a hívásnapló -1 órával rögzíti az adatokat.
Jelzem nekik én is, majd írom, hogy mi a válasz.(#71942) forten
Amikor elkezdett zavarni ez a kérdés, első körben a Gigaset hazai szervizét kerestem ez ügyben, onnan a következő válasz kaptam:
Az óraimpulzust a főközpont adja ki, a híváskor. A szolgáltatónál kell jeleznie ezt a problémát.
Biztos vagy abban, hogy a készülék a hibás, vagy csak saccolsz?
-
herdsman12
őstag
egyrenagyobbagaz...
-
herdsman12
őstag
Digi ÁSzF:
6.3.2. A panaszbejelentés módja
A Szolgáltató az Előfizető szóban (telefonon), írásban (levélben) vagy más módon (e-mailben, faxon), valamint személyesen, az Ügyfélszolgálaton megtett panaszt a lehető legrövidebb időn belül megvizsgálja.Gondolom hivatalosan még nem panaszkodtál a Diginél, a továbbiakhoz pedig arra is szükség lenne.
További, jogorvoslati szervek a 6.6 pontban. -
herdsman12
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
Kár a gőzért, minden gondolatodat ismerjük már.

-
herdsman12
őstag
válasz
Andralin
üzenetére
Nem értem miért erőltetik itt páran ezt a bejárati ajtó mellé/fölé projektet?
Lehet szerkeszteni két konnektort, polcot és onnantól két vastagabb kábelt húzni tovább. A digis router használata se ideális így, ha azt használná valaki.
Nálunk elhúzták az optikát a nappali legtávolabbi pontjáig, majd a plussz optikát feltekertem, és akár át is rendezhetnénk a lakást.
230 V legyen elérhető.(#68833) tomee987
7 év szabadság után tavaly május óta van 1 éves rabságunk, de nem változott a márciusi számla,
-
herdsman12
őstag
válasz
nefertiti95
üzenetére
+36 1 707 0707
hibabejelento@digikabel.hu -
herdsman12
őstag
Nem vágom pontosan mit jelent az, hogy megrendelted, de az ÁSZF pontosan rögzíti a különböző határidőket. Kikeresed a vonatkozó részt, aztán óvatosan csapj az asztalra, hogy mizu?
Amennyiben nem volt még szerződéskötés, akkor a 2.1, ha volt, akkor a 2.4 pontokat tanulmányozd.
(Lehet jogászkodni, de akkor a decemberi ÁSZF az érvényes, gyanítom, hogy ez a része nem változott.) -
-
herdsman12
őstag
Lekapcsolta vki a Digit?
A digi.hu hibaüzenet nélkül, a digionline.hu 500-as hibával elérhetetlen.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest