Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
FNZ
őstag
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
nálam jött, kábelezett, beállította a kapcsolatot a gépen ikonba, tesztel, aláiratta a papírt, elvitte a modemet.
ennyi volt.
nem mondta volna, hogy itt a papír és írjam le a belépési nevemet + jelszót, ha esetleg kellene később.de én kitoltam vele, mert amíg lement a lépcsőházba a kábel végét felizgatni, addig lefénymásoltam a papírját (a kedves fórumtársak hozzászólásai alapján, gondoltam, hogy én sem kapom meg csak úgy a neve és a jelszót). ennek szerintem nem így kellene működnie, akármennyire is siettek.
-
Tutivesztes
tag
válasz
Sh@dowMAN007
üzenetére
nálam nemtudott belépni, ugyanis az üres lakásba vezette be a kábelt
2 héttel utána üzemeltem be saját magam a szerződés alapján. Amit akkor kaptam mikor megkötöttem a X. kerületben a szerződést.a szerelő rendes volt, leírta hogylehet az utp-t átalakítóval telefonvonallá meg cat5-é konvertálni, mert szóltam neki hogy kéne dugalj hozzá, de sajnos azt nem árultak:\ viszont mint mondtam leírta hogykéne bekötni
nagynehezen sikerült találnom Dugaljat is 
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 24GB 1TB RTX 4060 8GB
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 héttel utána üzemeltem be saját magam a szerződés alapján. Amit akkor kaptam mikor megkötöttem a X. kerületben a szerződést.