- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
gtx560unlock #113899 üzenetére
Egy rövid válasz:
nem. -
gtx560unlock
csendes tag
sziasztok!
Egy rövid kérdés ha vásárolok egy ONT-t Huawei , ZTE lényegtelen akkor PPPoE adatokat beírva müködni fog Digi hálózaton? Nem digis ONT-re gondolok hanem egy boltban megvásárolható hálózat független ONT-re
Üdv.
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2 #113863 üzenetére
Az összefoglalóban ZTE F660R szerepel mint egyik lehetséges wifi6-os opció, és a román olx-en találtam róla képeket,(ex digis rakhatta fel valószínűleg), a képeken van koax csatlakozó. Ha nálam a 2019-es bekötéskor ZTE-t raktak ki, akkor valószínű hogy ZTE-s területen vagyok ugye ? Akkor nálam ZTE F660R-t fognak kihozni ha wifi6-os csomagot kérek ugye ?
Megtört tv mininode tápkábel(előző hsz-ban részleteztem miért tört meg) miatt felszámolhatnak valami kártérítést ?
Melyik opció a jobb, cseréltetni a tv mininode-t, vagy kérni egy ZTE F660R-t(Wifi6 csomag előfizetés, hűséghosszabbítás mellett). Jelenleg egy antenna nélküli 2 portos ZTE ont van, fel van fúrva a falra, így nem tudom megnézni milyen típus pontosan, azt tudom hogy egyik portja 100-as másik portja gigás. Ehhez az ont-hoz képest jobb vagy rosszabb az F660R ? -
törölt tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltem DiGi netet, ezreset, ebben a fél évig féláron promóban. Jól látom hogy ingyenes a telepítés? Belépési díjhoz meg 500 volt írva, gondolom forint. Ez valós? -
Zsolesz1885
tag
Sziasztok Skacok!
Győrben most tapasztalt valaki problémát a nettel? Nekem nincs net, így nézz ki jelenleg az állás:
Az Internet led villog zölden az nem látszik a fotón. -
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Az mit jelent, ha az ONT-n villog a WLAN led? Kimaradások, szakadozások vannak? Ha nem eszközhiba, akkor lehet az optikai kábel van megtörve?Intruder2k5: köszönöm.
-
mexel
veterán
Utóbbi időben, a sok évig hibátlan és kimaradásmentes digi ( vajon miért) mindig leszakad, kimarad, és kb 100-150megával megy max.
Másnál van ilyen Zuglóban? Az eszközök változatlanok nálam. Ennyit romlott a színvonal?
Azt honnan tudom hogy NAT mögött vagyok? Anno kértem vegyenek ki, de nem tudpm most mi lehet
Az ip-m 213-al kezdődik, régen 100-asssal kezdődött a NAT-olt -
-
válasz
Dragon3000 #113885 üzenetére
Anyukám nem akar bejelenteni a hibát, így kénytelen vagyok újra krimpelés nélkül megélek.
Ugyanis bőven elég a YouTube nézésre és böngészésre elég a 100 Mbit, de a film torrent letöltés eléggé hosszú szokott lenne, néha eléri az 1-2 órát a teljes évad sorozat letöltése.
-
Nekem már régóta FTTH 100Mbit.
-
Lacccca87
addikt
válasz
garga pista #113879 üzenetére
Ha nincs átépítve akkor kap egy UTP véget és kész, ergo nem wifi képes
-
wiggen123
senior tag
Sziasztok.
Debrecen belvárosban lévő társasház, csupasz 100M-es net-hez tv, telefon nélkül, milyen beltérit fogok előre láthatóan kapni? Párom lesz ott a bekötésnél holnap. Én eddig abban a hitben voltam, hogy wifi képes eszközt kapok így 2024-ben, de lehet tévedtem... -
adika4444
addikt
válasz
sebijani1982 #113870 üzenetére
Ez előfordul sajnos, a DIGI IP tartományai felől érkező lekérésektől, az adott oldal, a CloudFlare hálózatát érő terheléstől, meg még kismillió dologtól függ. Tegnap a Google Captcha nekem is kb. minden kattintáshoz feladatot adott. Indítsd újra a kapcsolatot építő eszközt, hogy új IP-t kapj, Chrome-ban tiltsd le a fölösleges bővítményeket. Illetve a képeket automatikusan töltse be a böngésző, én ha ezt kikapcsoltam, akkor nagyon durván zaklatott, hogy 'ember vagyok'.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a DiGivel IV. kerületben?
Most akarunk szolgáltatót váltani, eddig egy Yettel otthonnet volt az eszköz. Viszont kellene stabilabb, vezetékes megoldás.
Ha akarok TV-t is még mindig a tányéros megoldás van vagy már tudnak kábelen szolgálni a net mellé? -
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni.
Digi internet 1000 van a lakásban.
A laptopon a Chrome bizonyos oldalaknál elkezdte, hogy hitelesítsem a Cloudflare-ben a megnézni kívánt oldalt!
Mi a jó isten ez?
Én bachtam el valamit vagy Chrome fícsőr vagy esetleg a Digi adja?
Telefonok nem használják ezt a netet, ott még nem futottam bele ebbe a szutyokba...
Rohadt idegesítő, hogy 4-5 mp-ig csak teker vagy ha elindítok egy oldal betöltést, majd egy másik lapot nyitva használnék egy másikat, akkor, ha visszatérek pl. az MM elindított honlapjához, a bolt helyett ez a Cloudflare-s azonosítgatás fogad...
Meg kell "barátkozni" vele vagy meg lehet ettől szabadulni valahogy?
Sajnos lövésem sincs mi ez, ezért tettem offba. -
-
Daweeeeet
csendes tag
Szegeden tapasztaltatok mostanában ping problémát? Pár honapja itt is téma volt, elvileg azóta javították. Elkezdtem újra játszani (R6 siege), ott eléggé megmutatkozik, packet loss-t írt meg néha felugrott 1200ms a ping. Mindennapi használatban, mint netes böngészés vagy stream-ben nem jelent gondot.
-
attilav2
őstag
A tv mininode tápja kontaktos lett(kilátszanak a réz szálak a vezeték tápegységbe csatlakozó részénél, beszigszalagoztam). Anyám állandóan felteszi az ágyra az elosztót hogy töltse a tabletjét és gondolom a sok rakosgatástól megfeszült a kábel. Lehet új mininode-ot kérni ? Az új Wifi6-os ont-on koax kimenet van ? Gondolkodom hogy esetleg akkor kötnék hűséget wifi6-os csomagra ha cserélik az ont-ot, ha az új ont-on 100% hogy van koax kimenet, legalább egy eszközzel kevesebb lenne, egy dugasz felszabadulna az elosztón. Szegeden Wifi6-os ont-ot hoznak a wifi6-os csomagban, vagy a különálló wifi6 tp-link routert ? Mennyi idő alatt hozzák ki az új ont-ot ? Engem csak az esetleges koax kimenet lehetősége miatt érdekel a wifi6-os ont, bridge-ban hajtanám egyébként mert van egy ax3200-am. Online lehet valahogy a wifi6-os csomagot kérni, vagy mindenképp be kell mennem az üfsz-ra ?
-
toxicjew
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, nagy nehezen sikerült...
-
4Grider
félisten
válasz
toxicjew #113859 üzenetére
Mert a routerek alapértelmezetten egy ip címet várnak a szolgáltató eszközétől.
A WAN résznél át kell állítani a routeredet, hogy ne egy változó ip címet várjon, hanem ő kezdeményezze egy PPPOE kapcsolat felépítését, ahol logikusan meg kell adnod a felhasználói neved és a hozzá tartozó jelszót. -
toxicjew
addikt
válasz
Dragon3000 #113858 üzenetére
Ok, atallitottam a Huawei eszközt modem módba. Most nincs net, cserébe a a 192.168.100.1 sem működik, nem hozza be. Az Asus router oldalán pedig ez megy egy ideje.
Nem állítottam rajta semmit, ahogy behozta az oldalt, egyből ez jött fel.
-
4Grider
félisten
válasz
toxicjew #113855 üzenetére
Rakd vissza az ont-ot a helyére, kapcsold be, jelentkezz be a digi ügyfélkapun, keresd meg a szolgáltatásaid alatt az eszközt és állítsd át. Ezt követően újra kell indulnia az ont-nak, utána már mint modem fog szolgálni, egész addig míg az ügyfélkapuban vissza nem állítod router üzemmódba.
-
toxicjew
addikt
Ez volt eddig, ebbe ment bele a zöld kábel. Azt hittem e helyett lesz a router amit vettem, akkor ezek szerint ez marad, és ehhez kell csatlakoztatni a routert?
Most kezd égni a fejem.
-
toxicjew
addikt
Sziasztok. Megpróbálom itt is. Vettem egy Asus RT-AX53U routert. Optikai kábeles digi net van itthon. Nem értek a modemekhez és routerekhez, szóval eléggé arcon csapott, amikor a kis kütyüt össze akartam kötni az új routerrel.
Most hogyan tovább? Csak azzal a zöld kábellel tudnám összekötni a kettőt, de a routeren nincs olyan bemenet. Megszivtam?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Inhouse #113831 üzenetére
Az volt a jo amikor este betárcsáztál és ha nem szakadt meg reggel 6ig akkor csak 150ft-ot szamlazott ki a Matáv.
2002 aug1-én szűnt meg. [link] Jó öreg modemes net, 56os modemem 48kbps-mal tudott betárcsázni mert f@sza volt a vonal, volt olyan hónap hogy leszedtem 600MB-ot is.
-
Hmmz
aktív tag
válasz
Inhouse #113831 üzenetére
Tényleg, az mekkora volt! Ha meg óránként megszakadt akkor ráb@sztál, és újra kellett tárcsázni
Ha ilyened volt akkor már irigykedett rád mindenki -
turulbird
tag
válasz
GoodSpeed #113830 üzenetére
Itt a digis május 1-től:
[link]
A hálókártya sebességét 10 Mb/s-re (max. 8/2 Mb/s) állítva ez nem az igazi, még a pdf-et sem tölti be (1766 Ft/hó):
[link]
Minimál: 1 Mb/s / 0,5 Mb/s
Alkalmazásokra, tartalom szolgáltatásokra vonatkozó
feltételek / Kiegészítő lehetőségek: Webböngészés, Chat alkalmazások, közösségi oldalak, fájlcserélő alkalmazások,
videómegosztó alkalmazások, Online TV, Egyéb -
leslieke
Jómunkásember
Üdv!
ZTE F618 ONT-hoz használ valaki Wifi jelerősítőt, ami stabilan működik? Ha igen, mi a típusa?
Köszi. -
Inhouse
őstag
válasz
garga pista #113822 üzenetére
Írta is, hogy
és látogató csoportokat szerveznek hozzánk...
Az is szép, hogy a szélessáv ellenpélda akkor 512/128kbit/s volt...
Akkoriban lehetett éjszakázni, amikor csak akkor vált olcsóvá a telefonos net, ha több, mint egy órán át meg volt a kapcsolat... -
GoodSpeed
addikt
válasz
GoodSpeed #113829 üzenetére
Most újabbat DIGI-nél nem találtam, de ha T-nél van, akkor lennie kellene a DIGI-nél is, itt vannak a lezárt Digitális jólét alapcsomagok és áraik:
J_melleklet_lezart_csomagok_20240201_a0a700ee36.pdf (digi.hu)
Pl:
-
-
BÉCSÉ
tag
válasz
Intruder2k5 #113825 üzenetére
Nálam rendszeres ez a dolog. És persze mindig meeting közben, kezdem eléggé unni. Pedig mindig LAN-ra van kötve a gép.
-
-
BÉCSÉ
tag
Egy nagy, büdös lópikola ez a Digis net, de tényleg...
Home office-ra nekem alkalmatlan, de még egy online nyelvkurzust sem lehet vele végigcsinálni anélkül, hogy meg ne szakadozna rendszeresen a kapcsolat. -
PitLee
őstag
válasz
garga pista #113822 üzenetére
Ez jó
-
GoodSpeed
addikt
válasz
l.skywalker #113818 üzenetére
Ja, most néztem, nálam így néz ki:
-
UserX
addikt
válasz
GoodSpeed #113812 üzenetére
Hát ez meg mán' hogy lehet???
Én több, mint 10 éve vagyok DIGI előfizető, hűség nélkül (TV, telefon nincs és nem is kell!!!)...
NET 1000 FTTH: 6.750 (!!!)
DIGIMOBIL PLUSZ: 740
DIGIMOBIL NET: 740
DIGINET AKTIV 50 NET: 1.250
Persze ezekkel az árakkal még mindig nem lehet egy szavam sem, csak az FTTH drága pl. GoodSpeed kollégához képest!
Ezért azonban biztosan nem fogok váltani! -
Csabroncka
addikt
-
Hmmz
aktív tag
válasz
nyitom #113813 üzenetére
Esetleg ha valaki már szociálisan nem bírja, és elege van a magas költségből és elég neki a lassú net akkor azért vannak [kötelező opciók] a szolgáltatóknál, csak nem híresztelik
A Diginél ez max 8/2 Mbp/s és 1/0,5 Mbp/s a garantált. 1760Ft/hó -
GoodSpeed
addikt
Némi emelkedést detektáltam -
Dictator^
veterán
Van különbség ha a neten, vagy személyesen az ügyfélszolgálaton kötöm meg a szerződést a digivel? (árban persze
)
-
RocketSWET
csendes tag
Használ valaki diginet 1000-es nettel Asus RT-AX1800U / RT-AT53U (elvileg ugyanaz) routert? Érdekelne hogy sikerült-e beállítani a IPv6-ot úgy, hogy a wifire csatlakozott eszközök nem laggolnak fagynak ha pl facebook, youtube, instagram, googledrive appok vannak megnyitva. Több napja próbálokzok beállítgatni nem sok sikerrel, sajnos nincs ismerősöm aki értene ilyesmihez. A legfrissebb FW van fent. néztem több videót, manualt, olvastam kommenteket szinte minden beállítást végigpróbáltam már
. IPv6 routeren belül tud kapcsolódni lanon (PC-n) minden rendben wifin is kapcsolódik ipv6 tesz gond nékül megfut mind amit próbáltam telefonon is. Maga a wifi jel/sebesség jó tesztelve külön appal, néhány weboldal meg is nyilik rendesen de a legtöbb baromi lassú illetve az appok is. Wifire csatlakozott PC, laptop is lassú de a speed tesztet futtatok ott meg jók az adatok. DNS-ből is végigpróbáltam minden beállítást amit találtam nem oldotta meg. OpenWrt lehetőségét passzolom ilyen szinten nem értek hozzá valószínüleg csak elbasznám
. Mi a hátránya ha az IPv6 letiltva marad és csak IPv4-et használok? Eddig csak így sikerült megoldanom hogy minden rendeltetésszerűen működjön. ( Gyári digi HG8147X6-10 ont bridge módban mögötte az AX1800U ) Elvileg minden más működik nyit portot is bár a qBittorrent nem nagyon akar seedelni nem tudom hogy ezt is befolyásolja-e? Néha elindul de csak egy db torrent. A beállítások nem változtak az előző setup óta, annyi hogy UPnP helyett Port továbbítást használok.
-
trec12
addikt
válasz
Lackooo84 #113806 üzenetére
Igen. De legalább akkor a máshol meglévő HD adók itt is lennének meg. Mert a HD kínálat is kicsit szegényes. Tegnap néztem egy darabik a Spíler1-en az egyik angol bajnoki mecsett. Hát siralmas a minősége na.
Pedig a nagyobb tévém csak a 49 colos. Mondjuk a 43 colos tévémen sem szebb a képe.
Milyen lehet egy 65 coloson...
-
-
sefan67
aktív tag
Májustól utolér minket is ( OG FTTH 2019 5999 Ft-os előfizetőket ) a túlerőltetett inflációs emelés
Ez így 6880 Ft / hónap .
Viszont ha jól sejtem, ez így is jóval kevesebb mint a legtöbb előfizetőnek, akiknek pofátlan évi 3x emelték a havidíjat.Új akciós csomag hűséget sem éri meg kötni, az átlagban 7585Ft lenne havonta.
na mind1, valahogy lenyelem ezt a 881 forint veszteséget. -
Inhouse
őstag
válasz
Bandit21 #113799 üzenetére
Én az elsőre külön és a másodikra is külön dugott 1-1 pc- egymás közti lan játékot értettem.
Igen, ahogy írták neked, úgy az egész egy hálózat lesz, mindenkinek látnia kell egymást.
Ha a második router WAN portjába dugnád, akkor nem lenne átjárás.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Al Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Al Black SB M/L GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló