Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Borisz76
nagyúr
válasz
l1k3_1t
üzenetére
Most néztem rá ....megint.
Megy az oldal : [https://ugyfelkapu.digi.hu/login] ...ugyanúgy mint tegnap hasonló esti időpontban. -
l1k3_1t
tag
válasz
btraven
üzenetére
Szerintem bontani fogom a 8940 forint havidíjas ezres vezetékes net + 50 gb mobiladatot (2G és 4G-t ad csak) tartalmazó szerződést (magyarán szándékoznám kiköttetni) mert eléggé bizonytalan a Digi árpolitikája és persze a mai reggelben nem volt net (már van) + továbbra sem működik a Digi mobilalkalmazás reggel óta.
Szeretnék amúgy is mobilisabb lenni azzal a Yettel Yepp! előfizetéssel mert amúgysem vagyok otthon néha napján és ki akarom fogni azt az 5999 forintos havidíjas csomagot amelyet ebben a bevezető árban csak november 3-ig tudom ezt igényelni, csak olyan 5G-vel is használható netet használnám, korrektnek tűnik a standalone 5g-jükkel. Annyi hátrány lesz hogy home server nem lesz ezért (szerintem).
-
Dragon3000
nagyúr
Akinek nem megy nincs natolva? Mert lehet valami miatt ideiglenes bant kapott pár ip....
-
Borisz76
nagyúr
válasz
vlesi69
üzenetére
Minden árnyékol valamennyire....
Egy kisebb hangfal kevésbé mint egy TV háta mögötti pont.
A téglafalon jobban átmegy mint a vályogon....
Leginkább a fémháló , fémfelület árnyékol.A Wifi lefedettség úgy lehet a legjobb ha az épület közepére teszed a wifi forrást.....mert , akkor minden irányban nagyjából azonos jelerősséggel terjed tovább a falakon át.
Viszont a ház, lakás közepe az általában folyosó vagy éthező vagy nappali....azaz ott közlekedsz.....ezért a mennyezetre kell / érdemes rakni.A szolgáltató által adott ONT pedig nem igazán mutatna ott jól.
Ezért szoktak egy saját AP-t oda rakni ....a szolgáltatói eszközön pedig letiltják a wifi-t.Ha nem tudsz így a mennyezetre elhelyezni egy AP-t, akkor a szolgáltatói eszközt próbáld az épület közepéhez közel elhelyezni minél magasabban.....pl szekrény tetejére.
Sajnos a wifi az zsákbamacska olyan szempontból, hogy csak próbálgatás után derül ki , hogy hol jobb elhelyezni.
A ház sarkába , hangfal mögé tenni pedig lehet.....de, hogy nem lesz tökéletes az biztos. -
Egy kérdés. Újítom fel a lakást, és már írtam a router ki megy az nappali-étkezőbe, de a terv a szoba két sarkán lesz két nagyobb hangfal konzolon és és a hangfal mögé kerűlne a router. A hangfal leárnyékolná, zavarná vagy tegyem máshová routert?
-
Borisz76
nagyúr
válasz
bksgbr
üzenetére
[https://ugyfelkapu.digi.hu/login]
Most néztem rá és megy.Mod :
Asztali PC , Win10 Pro 64bit , Chrome böngészővel. -
i400
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
bksgbr
tag
Üdv
Ti be tudtok lépni a Digi ügyfélkapuba? Nekem se böngészőből, se mobilapplikáción nem megy. -
Dave567
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ügyfél szolgálat csinálta meg távról.
#115583Dragon3000: Az oké, 6 óra telt el, azt mondta a srác 10-kor, mármint a szerelő, hogy központi hiba, de telefonál, azóta se semmi, mondtam 4-5 fele már rákérdezek, de az ügyfél szolgálattól, ők megcsinálták. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Ha a szűrőt ki kellett szedni, akkor a kötésnél újra hegesztették. Nálunk, amikor volt az átállás ftth-ra, akkor átkötés után kb 2 órával lett csak net, addig nem volt élő kapcsolat az optikán, de nem kellett beszólni, a szerelők is mondták, hogy kb 2 óra múlva fog működni, ez még sok évvel a felvásárlás előtt volt.
-
Dave567
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem, ugyan arra kötöttek rá, csak a szűrőt vették ki, mert tv- is be lett kötve, nem tudom, hogy az egészet újra hegesztették-e, nem voltam velük végig.
Miután 4-ig nem volt net, felhívtam őket, azaz a 1270-et és megcsinálták, csak nem értem, miért nem tudták reggel megcsinálni.
Persze magamba mondtam a magamét, új ügyfélként, aznap nincs net, 2024 MAGYARORSZÁG..... -
axioma
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Inhouse: csak ezt nezve talan me'g pont nem, de tuti tul lesz rajta mire egy panasz beer, meg a kiesest ok kene szamoljak es nem csak a panaszidoszakot.
4Grider: Koszi, bar ez ketertelmu, az egy darab napra juto elofizetesi dij 8x-osa? Az eleg keves, foleg ha a mobilinternethez eszkozt is kell beszerezni (hint: nem mindig ugyanaz van otthon a lakasban, 5 elofizut vegtelen netesiteni meg nem lenne olcso). Amugy nem az enyem, de a kerdes szempontjabol lenyegtelen. -
axioma
veterán
Adott egy 3. keruleti ingatlan, amiben 6 evig problemamentes volt a digi, de most mult kedd ota "teruleti hiba" miatt nincs net. Az ugyfelszolgalat (sajat szerzodeset megszegve, a panaszra hataridon belul nem reagalva, csak hivogatas utan) annyit tud mondani, hogy a hiba kijavitasanak hatarideje ismeretlen, es hogy nem tudnak mobilnetet adni helyette, mert az mar nem az o cegukhoz tartozik.
Mit lehet elerni naluk ebben az esetben? Kifizettetni a megvasarolt mobilnetet? Egesz eves dijat visszakovetelni a 98% alatti teljesites miatt? Es melyik csatornan erdemes ezt intezni, kozvetlen NMHH, hiszen a panaszra reagalasra mar nem lehet szamitani? -
Varszegig
veterán
A Diginel kinek volt az a zsenialis otlete, hogy nem lehet az ugyfelkaput kulfoldrol elerni??
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Migee
üzenetére
Vedd fel a kapcsolatot a szerver üzemeltetőjével és mond el neki a tapasztalataidat. Ha jó fej, akkor utána jár, hogy miért ilyen lassú nálad az ftp letöltés. Esetleg kérdezz rá, hogy más nem panaszkodott e nála e miatt. Kérdezz rá a jó beállításokra is, hogy HA nálad van a hiba , akkor mit nézz át , mire figyelj.
Nagyon ( 15 - 20 éve ) régen ftp-ztem.....emlékeim szerint a Total Commander-ben volt felcsatolva a távoli mappa és onnan töltöttem le , ami éppen kellet......ma már NAS-t használok itthon. -
Migee
tag
Sziasztok.
Adott egy optikai digi internet hálózat 1000megás vonallal. Speedtest kb hozza is ezt az értéket.
A gondom az, hogy bérlek egy szervert, és ftp-n a letöltés sebesség 10-25MB/s, ami régebben volt, hogy 80 is volt.
Mi lehet a probléma oka?Szolgáltató korlátozhat, vagy túlterhelt lehet a rendszer? Win 10-et is újraraktam, de nem jelentett megoldást.
Már írtam is a szerver gazdájának, de szerinte nem változott semmi.
Valami tipp? -
garga pista
őstag
-
Dave567
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
2 órája mentek el tőlem, ők is vártak 15-20 percet, nem jött meg a net, elmentek, azt mondták, hogyha 1 órán belül nem jön meg hívjam őket.
Csak az eszközön nem tudom mit kellene néznem, Vodánál is vagyok, jelenleg az van bedugva, hogy legyen netem, de ne dugdossam össze vissza, ezért kérdeztem.
Én semmit nem állítottam a modemen, és szerintem ők sem, reseteltek, és vártak, utána elmentek. -
garga pista
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
A szokásosat próbáld végig, áramtalanítás és várj kicsit (pár perc) mielőtt visszadugod.
Véletlen nem lett modem módba rakva, router mód helyett? Mert akkor nem lesz neted a Digis eszközön, csak a saját router beállítása után. Mondjuk modem módban a Wifi sem megy a Digis eszközön.
Ha újraindítás se segít, hívd fel szerintem az üfszolgálatot. Nálam, meg családban több helyen ott voltam a bekötésnél, amikor összedugták pár percen belül szinkronizált a modem a központtal és volt is net egyből. -
Dave567
veterán
válasz
garga pista
üzenetére
Huawei OptiXstar HG8147X6-10 Power zöld/PON zöld/LOS nem világít LAN1 ami a gépbe megy villog, WLAN zöld/CATV Zöld.
Biztonsági leírás van csak hozzá, abba meg nem találtam. -
Dave567
veterán
Sziasztok
Ma volt kint a Digi nálam, adtak egy Huawei modemet, jó darabig vártak, nincs internet, azt mondták jönni fog várjak kicsit.
Milyen Lednek kell világítania a modemen, hogy tudjam, van vagy nincs?
Wifit azt ki jelzi a telefon, hogy látja, kábelen viszont a gép nem. -
Gyurka6
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
9fokra emlékeztem, mindegy. Valamelyik hozzászólásban olvastam, egy tagtárs egyszálas üveggel készített hálózatot, nem ferdecsiszolt szállal, média konverterekkel. Ezt a hsz.t keresem, ill. azt hogy milyen tipusú volt a szál.
-
Gyurka6
őstag
válasz
garga pista
üzenetére
Nem jutott eszembe, olyant olvastam, hogy nem csak ferde csiszolású lehet a csatlakozó, azt tudod milyen?
-
Gyurka6
őstag
válasz
svi_system
üzenetére
Hali!
Szerintem legjobban optikát kellene tovább vinned és oda teszed az ont-ot ahova szeretnéd. Toldó néhány száz ft. 10-15 m pachcord optika sem sok. Zöld színű toldó és szintén zöld csatlakozós optikai szál kell (sárga színű (ami nekem van)).
Vagy eleve oda viteted az optikai szálat.... -
garga pista
őstag
válasz
svi_system
üzenetére
Nagy eséllyel koaxos tv-d lesz, ahhoz biztos nem jó.
Koaxnál kb. 3 lehetőséged van:
- Balun szett, ilyen: [link] Más fórumtag megerősítette h műxik: [link] Viszont minél rövidebb kábel kell, mert zavart össze tud szedni. Ha netről rendeled és mégsem lenne jó vissza tudod legalább küldeni.
-IPTV-re alakítás: Drága, de működik, nálam van egy ilyen megoldás, lásd: [link]
-Fúrás/koax behúzás: A fentiek közül sokszor mégis ez a legolcsóbb
Van kábeltv topik is, azért offba rakom itt. -
MasterMark
titán
válasz
svi_system
üzenetére
Ez nem arra való, és nem is fog így működni.
-
svi_system
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkodom hogy váltsak Digi-re, viszont a mostani megoldás a következő: bejön a szolgáltató UTP-je, a bejáratnál rácsatlakozik a szolgáltató modeme és a lakáson belül gigabites UTP-vel van megoldva hogy eljusson a saját routeremig, TV-ig stb. amik nagyjából egy helyen vannak.
FTTH-s lennék, és ha csak netet szeretnék maradhatna ugyanez az elrendezés, csak az elején optika jön be, rácsatlakozik a szolgáltató ONT-je/modeme és a többi onnan minden jó, viszont TV is lenne, és annak egy koaxot is el kellene vezetnem keresztül a lakáson, amit nem szeretnék.
Szóval abban gondolkodtam hogy miután bejön az optika valami átalakító kütyüvel összekötném az UTP-vel és az ONT-t az ethernet másik végén raknám rá, akár úgy hogy előszőr visszaalakítom UTP-ről optikai kábelre. (Erre az utóbbira nem tudom hogy mindeképp lenne-e szükség mert voltak olya nleírások ahol írták hogy ha csak a TV jel splittelésére akarom használni a szolgáltató modemét, akkor elég az egyik LAN port-ba bedugni egy UTP-t.)
Elvileg ilyesmire valóak a média konverterek, de ritka az olyan ami APC-s csatival megy, általában UPC-sek, de találtam egy ilyen kütyüt: https://ipon.hu/shop/termek/ubiquiti-ufiber-loco/1721119
Sajnos az ONT-ből mindenképp két kábel fog kijöni, egy az internetnek, egy pedig a TV-nek. Úgyhogy én csak ezt tudtam kiokoskodni, csak nem vagyok benne biztos, hogy működőképes-e amit itt próbáltam összerakni a neten talált infókból.
Mit gondoltok, működhet-e így vagy tudtok-e megoldást?
Bocsi, ha már volt ilyen vagy hasonló kérdés és köszönök minden javaslatot, hozzászólást. -
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
Utána kérdeztem, 13000 ft lesz tv-vel együtt, hétvégén jönn a szerelő, megnézem milyen aztán ha nem tetszik vissza mondom.
#115529Intruder2k5: Igen, annyi, de túlságosan terhelt volt gondolom, ergo, nem stabil, nincsen fejlesztve, a szerverek, meg egyéb dolgok.
Ha stabil leszarom a sebességet, régebben mikor írtam ide, akkor ugye két netem volt, igaz most is az lesz kis ideig, de cserélgettem a kábeleket, és bizony a Digi, Packett lost/Burst szempontjából marha rossz volt, át dugtam a Vodára, érdekes nem volt gond... ELFOGADHATATLAN számomra OPTIKÁN ez, ezért is dobtam vissza.
MOST ÚJBÓL PRÓBA.
-
4Grider
félisten
Mive névfeloldási problémának tűnik, próbálj meg egyedi dns-t (pl. Google, Cloudflare, OpenDNS) beállítani a dhcp kiszolgálódon, ha ez nem megy, mert mondjuk fos szolgáltatói eszközzel szolgálod ki, akkor a saját számítógépeiden/eszközeiden. Mindenütt könnyen/gyorsan átállítható a DNS.
-
i400
őstag
Sziasztok, anomáliám lenne a Digi nettel és mielőtt beszélek az ügyfélszolgálattal körbekérdeznék, hátha valakinek volt hasonló.
Gigabites optika, Huawei router amiben semmi nem lett állítva, home officeból dolgoznék bécsi vpn-el. Ha ez számít helyileg Soroksár. Van 2 céges oldal amit nem érek el, de csak ezzel a felállással. Próbáltam más szolgáltatókéval, tetheringelt mobilnettel, minden körülmények között ment. A hibaüzenet amiket a böngészők dobálnak az alábbiak:
-Chrome: ERR_NAME_NOT_RESOLVED
-Firefox: nem lehet a kiszolgálóhoz csatlakozni
-Edge: Temporary DNS errorMivel céges gép sok lehetőségem mélyebben beletúrni nincs, rendszergazdánk némi pingvinezést tudott előadni, a feladott ticketre meg nulla reakció.
Megköszönök bármilyen ötletet/tippet merre induljak el
-
nfsu17
veterán
válasz
vlesi69
üzenetére
Mert te valami régi díjcsomagban vagy.
Tippre digi2019 vagy hasonló.
Minket (apámat) mindig behúznak, és mikor lejár a hűség, hívnak, hogy hát megszűnik a csomag, és most van ajánlata, és most csak ennyi, mennyire megéri....
Így most közel 11k / hó telefonbeszéddel együtt.
Csak az a "vicc", hogy a másik lehetséges szolgáltató sem lenne olcsóbb, és még a net is lassabb lenne. Legjobb esetben is mondjuk egálra ha kihoznám árban, akkor is sokkal lassabb lenne a net (főleg a feltöltés...letöltést úgysem lehet kihasználni már 500 felett) -
attiati
veterán
OFF
100/100-as netem most 2100 ft.
Jól gondolom, hogy nincs ennél jobb ajánlat semelyik szolgáltatónál? -
Dragon3000
nagyúr
válasz
btraven
üzenetére
Ha jelenleg jobb csomagban vagy, mint amit lehetne választani, akkor maradj abban, amiben vagy. Az infláció követő emelésnél lesz majd neked is emelés, de csak annyi, amennyi az infláció, ha 15% lesz az infláció, akkor 10430 lesz az ár, de ez majd májusban esedékes csak, így én nem variálnám a dolgot.
-
the.odzsy
senior tag
válasz
btraven
üzenetére
Hagyd így. Mert ha a csomagra fizetsz elő, akkor csak rosszabbul jössz ki belőle. Így még egy darabig a 9070,- Ft-t fizeted. Ha jövőre meg lesz infláció követő emelés- amit nem tudni még most- ezt emelik, nem a 10340,- Ft-t. Hisz az eddigiek is azt mutatták, hogy emeltek hűség alatt is.
-
oszy
veterán
“Ezután az ONT gigabites portjára kötve a saját routeren kell beállítani a PPPoE kapcsolatot.”
Vettem anyumnak egy routert. Elrontottam, hogy előbb kötöttem össze, mint ezt megcsináltam volna?Csak mobil és iPad van nálam. Ezeken be tudom állítani a PPPoE kapcsolatot valahogy? Egyébként Xiaomi AC1200 az alany.
-
btraven
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Én csak azt nem értem hogy most 9070 Ft/hónapot fizetek.
Ez jött:
Válassza a DIGI Nekem csomagot 1 év hűséggel és e-Packkal, az első két hónapban 5340 Ft/hó havidíjért! A 3. hónaptól 10 340 Ft/hó fizetendő. Az ajánlat 2024. október 15-ig érvényes.Mert így egy év alatt elbukom azt a 10 000 kedvezményt. Vagy egyébként is felemelik 10 340-re?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Dave567
üzenetére
Nálatok körülbelül 7-8 éves a DIGI, akkor újonnan épített optikai hálózata, szerintem ezen nincs mit fejleszteni jelenleg. Ha előzőleg nem jól működött, akkor ott inkább valami kötési, hegesztési hiba lehetett, mert egyébként annak jó sebességűnek, és stabilnak kéne lennie.
-
Dave567
veterán
válasz
Dragon3000
üzenetére
#115513BandiHUN:
#115523CirrMee:
Köszönöm. Hát nem tudom, hogy neki vágjak-e megint, mondjuk ha igen akkor hűséget biztos nem fogok kötni egyikre sem.
Sokat szenvedtem ezzel is, persze a fejlődés az nem megy egyiknél sem, egy öreg UPC szerelő szavaival élve, nincs pénz fejleszteni, kell a főnöknek új kocsira.
-
mlinus
őstag
Területfüggő mivel az optikán is osztozni kell a sávszélen.. és régebben a digi nagyon sok előfizetőt rakott egy ágra, talán még volt 128as osztás is... ami GPON esetén azért elég durva ha kifog az ember pár torrenthuszárt. Manapság azért már igyekeznek jobban szegmentálni.
nálam soroksáron(molnár sziget) tökéletes a digi, mindig hozza a 940 mbitet és a ping is gyakorlatilag atomstabil, 1-2 ms bixre 24/7.
-
CirrMee
addikt
válasz
Dave567
üzenetére
2 éve vissza dobtam a Digit, eléggé gyatra volt, PL játékok terén, és még árat is emeltek, sajnos kezd a Voda is eléggé szar lenni, sőt ultra szar. Van valami fejlődés a Diginél.
Vodánál már percekig tölt be egy oldalt...Van fejlődés: Speedtest szerint nálam is egyre lassabb. Egyre többször nem hozza már a kínáltat sem, amit saját megfogalmazásuk szerint "Rendes körülmények között elérhető (kínált) sávszélesség: amely naptári naponként legalább az idő 90%-ában meghatározott mértékben az Előfizető rendelkezésére áll: 700/210 Mbit/s"
Nesze neked piaci verseny...
-
l1k3_1t
tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
Lehetséges hogy a Guest Network esetleg a szoftverfrissítés végett is bekapcsolódhatott, most még ki van kapcsolva a QoS úgy hogy a guest network be van aktiválva. Eszembe se jutt ezt használni.
-
l1k3_1t
tag
válasz
garga pista
üzenetére
Igen a saját routernél volt a gond, méghozzá be volt kapcsolva magától a ki....
QOS, egyenesen laptopra kötötöttem a modemet. Az általad ajánlott Continous Speed Test programmal, a Speedtest CLI-vel meg elértem a letöltés ~80-90%-át, lehet látni a QOS mentesség jótékony hatását a szélessáv.net mérőboxból nézve
Routeren a Speedtest továbbra sem adja ki a matekot
viszont itt a router használatkori speestest qos-el aztán anélkül
Modemmel:
szokás szerint persze elértem a 300mbps fel sebességet is
ASUS RT-AXE7800 a router nem kici occó de nincs Asuswrt-Merlin főzött ROM megtámogatva és voltak léállások bőven a számos frissítés megszerzéséig, jobb az ilyet kerülni, bruh - ez inkább a Milyen routert? Topikba való téma -
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567
üzenetére
Digi kábeles Ex-invitel 100/8, sajna csak ez van +T, de arra mindenki minden panaszkodik... semmi gond technikailag, a dns az Google 8.8.8.8,így javult a net élmény, sosincs se sebességgond, se ping gond, németet 37ms-el érem el, Pestet 15-17,Szolnok megyei kisváros. TV is stabil, csak amennyi minőségrontás volt központilag, igazából, mióta időalapon kell visszaosztani, a torrent se gond 8 megabittel se, most 200 kapcsit engedélyezek, de 600-zal se volt gond, Asus AC65P router, Cisco kábelmodem. Annyi, mint a T-s 1000 optikai cucc lenne, de nem szopok a tv-vel+egyéb netgondokkal, BF, Cod+sok más játék, kizárólag online játszok. Még BF V-ben is áll az USA szeró ping 220-250-en szervertől függően, semmi packet loss, stb. Optikán, ha lenne, nem tudom, milyen lenne, de alapvetően mint netforrás tökéletes bármikor.

-
Dave567
veterán
Sziasztok
2 éve vissza dobtam a Digit, eléggé gyatra volt, PL játékok terén, és még árat is emeltek, sajnos kezd a Voda is eléggé szar lenni, sőt ultra szar. Van valami fejlődés a Diginél.
Vodánál már percekig tölt be egy oldalt... -
Borisz76
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Szia !
Na...úgy fest megvan a lassulás oka.
Sok a torrent ( 2000+ ) a NAS-on és nem bírja az ONT.
( Huawei EchoLife HG8121H v2 )Ma 13 óra magasságában leállítottam az összes torrentet.
Azóta minden oldal gyorsan betölt és a játékon belül sem ugrál a ping. Ugyanúgy használtam most is a gépet mint tegnap vagy tegnapelőtt. Annyi csak a változás, hogy nem fut jelenleg egy torrent sem.....tehát meg is van a hiba.
( Amúgy gondoltam is rá....)
A következő lépés lesz a saját router ( EdgeRouter 4 ) beüzemelése és tesztelés ...., hogy mennyire bírja / nem bírja a sok le/fel töltést.
Majd kiderül. -
válasz
MasterMark
üzenetére
Hát, passzolom. Nagyon régen volt, de akkoriban elég jól benne voltam a routing témában, nem hinném, hogy user error volt, persze bármi lehet.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
PPPoE esetében biztosan nem, vagy nem működött rendesen. ER3 / ER3Lite, illetve ER Pro (első generáció) volt az áldozat, egyik se volt képes hozni a DIGI giganetet, úgy, hogy a szolgáltató eszköze simán pörgette. Nem volt se DPI, se HTTPS nyitás, se QoS, a tűzfal szabály a végén kábé három soros volt már... ER Pro-val emellé volt valami olyan NAT rendellenesség is, ami miatt egyes spécibb oldalak nem mentek a cégnél 1 gépnél többön, supporttal leveleztem vagy 2 hónapot, mire kaptam beta firmware-t, ami javította. Magyarázat nem volt, azon felül, hogy NAT related issue. Annyit álltam emiatt a szőnyeg szélén, hogy azt is megbántam, hogy egyáltalán eszembe jutott cserélni a régi ótvar délinket. Amplifi HD-t használok otthon, ez is tudja a gigabitet, kivéve pppoe esetében. Szeretem az Ubiquiti-t, de a routerei szerintem nem a legjobbak sajnos. Tudásban se az igaziak, de a stabilitás se a legjobb. Vagy csak én nyúlok bele mindig sz_rba.
-
fogselyem
senior tag
Budapesten a XV. kerületben mostanában vannak pár naponta pár perces leállások.
Mások is tapasztalták?
Még nem zavaró a dolog, bőven benne van a vállalt rendelkezésre állásban.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parfüm topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Routeren a Speedtest továbbra sem adja ki a matekot
viszont itt a router használatkori speestest qos-el aztán anélkül
szokás szerint persze elértem a 300mbps fel sebességet is