Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
Diginél egységes számlázási napok vannak vagy előfizetőnként eltérő? Most vette át a Digi az Inviteltől és a szerződésszámot az első számlával küldik, ha jól értettem, de 1 hónap telt el az átvételtől és még semmi (dec. 18 volt az átvétel napja)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Vác - részlegesen. Steam pl. offline, de pár oldal (mint ez is) bejön.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Valaki segítsen pls. Itt volt a villanyszerelő és kérdezés nélkül lecsaptak az áramot egyik pillanatban majd rögtön vissza. Azóta nincs internet. Mindent (ONT, routerek, setop box) áramtalanítottam, újraindítottam, de semmi. TV van és a digi.hu ill. minden Google oldal és aloldal bejön, de semmi más. Bejelentettem a hibát, de én még ilyet nem láttam. Ez mi lehet?
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #92126 üzenetére
Nem, de azt hova írjam be?
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #92131 üzenetére
Nálam is bridge-ben van, de úgy már semmi sem jön be. Közvetlenül LAN-al kapcsolódtam az ONT-hez, úgy néztem meg. A routerben Google DNS van.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #92134 üzenetére
ONT egy idő után észhez tért, de a router változatlanul nem tudott internetet osztani. Eddig a Google DNS volt a routerben, de most beraktam az 1.1.1.1, 1.0.0.1-et és működik. Köszi mindenkinek a támogatást.
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #92136 üzenetére
Siker, köszi. És neked is @MasterMark-nak is
Mi ez a kép Sir Connery? Mobil App-ban még a pingvin volt[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #92139 üzenetére
És az jó nekem?
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #98422 üzenetére
Főleg kiegészítő app-ok nem jönnek be. Game Launcher-ek stb... a netezés kicsit lassúcska.
-
l.skywalker
félisten
Vác környékén nem tapasztaltatok mostanában ingadozást? Az utóbbi 1-2 napban párszor meg-megszakad napközben a kapcsolat és most pl. ilyen sávszélességet produkál:
Ha másnál nincs hasonló, akkor az ONT vagy a Router adja meg magát éppen...
Szerk.: elnézve a topikot és a Digi Facebook oldalát, nem nálam van a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #99858 üzenetére
Nyomok nekik még egy restartot, hátha észhez tér
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #99857 üzenetére
Hívtam az üf-ot. Az automata jó előre bemondta, hogy Budapest 13. kerület - Verőce - Sződ - Jánoshalma terüelteken gond van az internettel. Mivel én Verőce és Sződ között vagyok, magamra vettem, de azért kivizsgálják...
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #99862 üzenetére
Megjavult Vác térségében.
-
l.skywalker
félisten
Nálam (Vác) most délután elkezdett meg-megszakadni megint az internet, de nem minden oldal esetén áll fenn, pl. a PH! és aloldalai gond nélkül betöltődnek, de egyéb oldalak nem. Másnál van hasonló probléma?
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #99964 üzenetére
Vannak oldalak, amik simán betöltődnek, vannak amik töltenek és csak töltenek, majd kis idő elteltével betöltenek, de hiányosan. A Speedtest Win10 app is van, hogy csak szervert keres folyamatosan, de ha talál, akkor rendes sebességet mér. Gyanítom ez az ONT akarja megadni magát.
Ja és a feleségem iPad-jén konkrétan semmi sem jön be, ott időtúllépés miatt megszakad.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz Intruder2k5 #99969 üzenetére
Most éppen minden jó, ha megint köhög ránézek a pingre.
-
l.skywalker
félisten
Vác. Viharos szél és 10 perce nincs internet. IPTV van. A városban több helyről hallottam hasonlót ismerősöktől.Már jó... akkor nálam volt hiba, mert eszköz restartok megoldották.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz Györi-mokus #103079 üzenetére
Ha lakossági előfizető vagy nem hivatkozhatsz arra, hogy neked ez munkaeszköz lenne. Csak akkor ha üzleti előfizető vagy. A problémádat és az egész dolgot sajnos sokan tapasztalják. Én ex Inviteles vagyok, most Digis, de már a 4iG a tulaj. Ilyen háttérel én azon is csodálkozom, hogy működik a szolgáltatás
-
l.skywalker
félisten
Változott tegnap valami a hálózatban?: Destiny 2-vel játszottam online amikor olyan éjfél körül kidobott, azóta azt írja, hogy Servers not Available. A megfelelő helyen utánanézve azt tapasztaltam, hogy főleg román Digi-s játékosoknak van hasonló problémájuk.
Én exInviteles optikain vagyok.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #103195 üzenetére
Próbáltam tesztelgetni a játékhoz tartozó portokat, nem tudom jól csináltam-e, de ha igen, akkor ezek bizony nem elérhetőek:
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 1119
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 1119: Connect failed
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 1120
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 1120: Connect failed
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 3074
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 3074: Connect failed
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 3724
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 3724: Connect failed
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 4000
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 4000: Connect failed
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 6112
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 6112: Connect failed
C:\Users\xxxxx>telnet www.bungie.net 6113
Connecting To www.bungie.net...Could not open connection to the host, on port 6113: Connect failedNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
válasz l.skywalker #103202 üzenetére
Közben megoldódott a probléma.
-
l.skywalker
félisten
Most hallottam a rádióban a reklámot hogy ha most köt valaki új szerződést legalább 1 évre akkor 5990
-
l.skywalker
félisten
Vácon is most megadta magát, vagyis köhög. Az utcában nincs másik szolgáltató, csak mikrohullámú internet.
-
l.skywalker
félisten
válasz Klaus Duran #111321 üzenetére
Újraindítás előtt ugyanez volt. Újraindítottam minden eszközt és azóta nincs internet és a tévé akadozva megy csak
Szerk.: digi.hu is halott mobilneten, a 1272 pedig már nem fogadja a hívásomat -> küldjek emailt
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
Nálunk is minden helyreállt.
-
l.skywalker
félisten
válasz SirKero #113003 üzenetére
Szerintem a Digi még a Román tulajdonlás alatt sem volt megbízhatóbb mint a Google, de most a felvásárlás után már végképp nem az. Ráadásul ha szolgáltatót váltasz bármilyen oknál fogva, akkor bukod a leveleid elérhetőségét is. Szerintem minden szempontból jobb egy dedikált kiszolgáló, mint ami az előfizetés mellé jár.
[ Szerkesztve ]
-
-
l.skywalker
félisten
válasz Mauzes #113918 üzenetére
Nálunk (Vác) szintén ez a Telekom 1000/25 van drágábban, ráadásul koax és még úgy is drágábbra jönne ki, ha Magenta 1-be lépnénk. De mivel nem optika én kivárok addig vele, amíg nem fejleszt erre valaki hasonló minőségben, mert a mi utcánkban nagyon jó az Digi optika minősége (tegyük hozzá ez exInvitel optika)
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz YellowFlash #114113 üzenetére
DIGI - Inflációkövető díjkorrekció
MIKORTÓL LÉP ÉRVÉNYBE A DÍJAK VÁLTOZÁSA?
A díjkorrekció 2024. május 1-től lép életbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest