- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sulaco55
kezdő
A TP-Link Archer C6 1200 router elég jó az 1000-es nethez, vagy cseréljem le? Kb 40000 Ft-ot szánok rá. Magyar menüst szeretnék.
-
sulaco55
kezdő
Üdv Urak! ZTE ONT-t hozott a szerelő bekötéskor (mellesleg 6 éves az ONT!), a CATV LED folyamatosan piros.
Jó ez így? ONT bridge módban van, tv-k működnek, a netre nehezet csatlakozott fel, saját routert használok TP-Link Archar C6 1200. -
sulaco55
kezdő
Úgy lenne a legegyszerűbb, kb 6 méter koax vezeték kellene az ONT-tól a régi T-Home-os osztóig.
Az ONT mennyire melegszik? Nem tudom milyen típust kapok, a Fiberhome-osról elég rosszakat olvastam itt. -
sulaco55
kezdő
válasz
Jorus #103758 üzenetére
A T-Home által kiépített koax kábelezés a TV-khez használható lehet? Koaxos a modem bemenet is, az oszlopról bejövő lett egy valami osztóval szétválasztva a TV-nek és az internetnek. A NET az ONT-tól már UTP-vel lesz továbbítva, (kb 8 méter) a routerig. (TP-Link Archer C6) Az ONT koax kimenetét csak rákötné a T-Home kábel helyére. Működhet ez így? (nem hozzáértőként kérdezem...) A T-Home-os modem le lesz adva...
-
sulaco55
kezdő
Okosabb lettem, kösz...
-
sulaco55
kezdő
DIGI nekem bekötés előtt állok (diginet 1000 FTTH,stb)
Mire figyeljek ha kijön a szerelő?
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Powercolor Hellhound Radeon Rx 6600 8gb
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- Ryzen gamer gep. 32gb ram 8gb vga.
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54