- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
őstag
Mondjuk az egyenesen gerinctelen tőlük, hogy aki nem veszi meg a DLC-t az konkrétan pl bukja a runaszavakat. Azért nagy kegyesen engedik a nondlc-s playereket játszani a seasonben, hogy lássák, a dlc nélkül gyengék lesznek a karik mint a szar, így nyílnak majd a pénztárcák is. Sajnos a Div2-ben is ez volt a dlc-vel. Akkor ki is ugrottam a game-ből, lehet hogy a Dioval is ez lesz...
A pitet most is rühellem egy semmitmondó unalmas szar grind, nulla loottal. (nyilván a nyersi a lényeg, a fejlesztéshez, de azért közben eshetne loot is.) Aztán fogják a capstonok helyett ezt az unalmas szar pit rendszert rakják majd be, így lehet majd futni a 100 szint pitet, a 2db capstone (wt3-4) dungi helyett... csodás progress lassítás. Mennyire lesz geciunalmas? Mellé meg behozzák a 100as glypheket mint a vámpíros glyph volt. 46-on lesz max a range... a mostani 15 hegyett.. hagyok időt...
Nekem úgy tűnik, hogy egy éve görgetik a szart, és most a szarkupacra jól rácsapnak egy péklapáttal.
-
faragojof
őstag
-
MegalodonS
őstag
Sajna ezt elirtak,'' A Vessel of Hatred október 8-án fog megjelenni, viszont a tesztszerveren már szeptember 4. és 11. között ki lehet majd próbálni a kiegészítővel startoló, hatodik szezon újdonságait.
Nem!!,mert ez a patch 2.0, jon a kieg es az uj szezonrol meg senki semmit nem tud!!!
-
Deniel84
csendes tag
Azért "helyreállt" a világ rendje. A Lucions sisakkal, gemekkel és 4/12es masterwork mellett a maxrollos Barrage is viszi a Pit70et és T5 hordát. Gear közel sem tökéletes, mint ahogyan a temper sem. Kellett az Umbracrox is, hogy legyen értelmes sebzés a "magasabb" szinthez, bár tényleg ajánlott távol maradni az ellentől és sokat kell mozogni, de ha bejön a stun/freeze/daze vagy ha staggerelt a boss, akkor szépen leolvadnak az életcsíkok. Szerintem így a Nameless sisak tenyleg felejtős is ehhez a buildhez. A season progresshez még rá kellene próbálni a tormented bossokra is, majd kiderül...
-
Deniel84
csendes tag
-
prokxy
veterán
-
_drk
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
Edge
veterán
-
raven84
senior tag
-
jozefgucci1
addikt
-
Deniel84
csendes tag
Szia!
Nekem szerintem akad, ha holnap este ráér... privátban rádírok és segítesz majd átadni, mert nem nagyon szoktam tradelni. Nem kérek semmit, csak pár kör magasabb pitet a materialért a 8-as masterwork eléréséhez. Ha gondolod meg adok is hozzá pár milla goldot. Sajna a Lvl100as maxrollos Barrage Rogue nem viszi már a pit 60at sem, pedig minden unique megvan az umbrarcrox kivetelével. T4es hordánál a 120as mobok is kinyírnak. Valamit nem jól csinálok. -
_drk
addikt
Semmim nincs meg hozzá csak a tőr amit ad a szezon.
Nincs energy, azt néztem, hogy az hogy van megoldva, miből lesz, hát persze az íj ad sokat, meg amiatt chc se kell.
Tehát amíg az nincs meg kell a shadow inb és nem is tudom azokat a skilleket használni azokkal az aspectekkel, tehát semmire nem megyek vele
Wrathtrash:
Ügyes vagy. Jár a keksz. -
Ellia
addikt
-
jozefgucci1
addikt
-
-FreaK-
veterán
-
_drk
addikt
Én is rugót tolom. Kiesik a repuból az overpoweres aspect, mindent megold! 20 másodpercenként megjelenik rengeteg piros gömb amik több ezer dmg-el robbannak fel.
Tegnap Elias is belehalt.
Akkor ott a Dark shroud-os unique páncél, sok evade-es csukával szépet clear-el az is.Kezdem érteni miért szeretik ennyire ezt a kasztot. Kb így minden is van.
-
Wn2tl
aktív tag
-
_drk
addikt
-
noxon
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
-
prokxy
veterán
-
Khaosz55
addikt
-
gyugyo79
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=lgcrf_2Zo8g
A fenti videón Barb és S4. A void orbokat kerüld el és sima lesz. Ha kell még áldozhatsz dps-t movement speed-re. Nekem pld. 0 volt és cseréltem cipőt + nyakláncot + swiftness 3 pont és úgy már sima volt a Barbárral ugyan azzal a buildel amivel Pit -eket is toltam mást nem kellet változtatni. Necróval sokkal többet szívtam ... -
sith7
félisten
-
CptAdamica
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
kapott egy eleg nagy buffot, igen.
tobb hpja van a tormented bossoknal erzesre, szoval a season2es helyzethez kepest tobbszoros HProl beszelunk. le lehet tolni a sima rob fele barbbal, ha olyan 110 solo megy, akkor Lilithnek is kene. alatta felesleges, mert gyakorlatilag folyamatosan immunity phaseben van.
-
prokxy
veterán
-
Khaosz55
addikt
-
proci985
MODERÁTOR

itt igy nez ki. bent egyebkent a rapid ami meg 30 AS, plusz erre jon az one handed sword expertise, szoval bashal megvan a 100as AS limit. masodik fegyvernek emiatt van mace, nomeg amiatt, mert abbol esett 2GA. egyebkent kb a Rob fele bash foleg.Attack power relative alacsony, ez legendary karddal meg 45ezer korul volt. bash cleaves 585 korul van, ez a korabbi 2H legendary karddal ilyen 985 korul volt.
gyakorlatban eddig ugy erzodik a grandfather jobb, de minimalisan. vedelemre ilyen +15%, damra talan critek alatt ugyanennyi. aztan lehet a full bleed jobb lenne, de ahhoz ujra kene rollolnom az ekszereken a close damaget plusz ujra kene masterworkozni. elobbi is necces. kb 3-4 ora materialra az utobbi.
neztem idoket a gf setuppal. rift105 kb 3 perc atlagban a bossig, utana 30sec. rift100 kb 3:30 es 20sec alatti boss. 110 korul a rift 4 perc a bossig, utana viszont a boss mar perc felett van.
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
en eppen allok at bashrol bleed bash variansra, azaz a damage vs closet szep lassan csereltem crit damagere fegyvereken. gyakorlatilag ez az, amihez kell egy masodik rogue karakter csak rollolni, es mivel bash + crit damage (marksmen tempering) kell, ezert nekem kb 4 ketkezes macet sikerult brickelni, mire az otodik jo lett.
60.3% AS (1.44es attack speed), 60.7 CHC, 2019 (!) CHD. grandfatherrel a chd felmegy 3650 korulig. ekszereken nincs chd, mert valahol a resistet is ossze kell hozni. grandfather egyebkent kb 15k lifeot jelent extran (85k helyett 100+), meg talan damra picit jobb. meg a bleedre ranezek holnap, hogy mennyire oke.
a grandfather elotti pit push varianssal meg megvolt a 121es clear. uber lilith lement, tormented bossokat tudom solozni. sima bossoknal igazabol a HOTA korig mar nem szoktam eljutni mert az elso 5 basht nem elik tul. nezem, hogy van tyraeles bleed varians, arra meg ranezek, mondjuk nekem nem tiszta honnan lesz allresje (marmint ha nem 3 masterwork a tyraelen ES ugyanannyi a csizman az AR).
105 koruli speed laza. viszont konkretan azt neztem, hogy helltideon meg se tudjak a 113mas szornyek karcolni a barbart. kicsit az a feeling, amikor Diablo3ban a GR150es wizarddal mentem T16ot farmolni
-
sith7
félisten
Saját tapasztalatom szerint, amikor kiteszed a hirdetést, rá 10 percen bekül érdeklődnek páran, és mindenik azonnal akarja az üzletet, szóval nem kell/lehet sokat várni, a legmagasabb ár viszi, ezt mindenki tudja
Olyat is bele lehet írni, hogy
pl. első licit + 10/20 perc és vége.
Amelyik ár nekem szimpatikus, annak adom oda?
A tied annak adod, akinek akarod -
Bird
addikt
-
sith7
félisten
-
Edge
veterán
-
-FreaK-
veterán
Oh,akkor nem egyedi eset.
#21158 Edge
Hihetetlen, de tényleg...
Diablo 4 Season 4 PATCH UPDATE: Sorceress NERF, Barbarian BUFFED Rogue Buffed Diablo 4 Patch Not
Július 10 -
WayneGace
őstag
-
Shokkolo
addikt
-
_drk
addikt
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
Bird
addikt
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
Úgy lehet eladni, hogy annyiért veszik. Nálam működik a link. Gondolom előtte csatlakozni kell. Az, hogy listázva van, nem biztos, hogy meg is tudod venni. Ha akarod én megveszem tőled 500k-ért darabját és eladom 1 millióért.
Én csak segítőszándékkal hívtam fel erre a figyelmet.
Az ok, hogy elterjedt, hogy tormented Zir nagyobb százalékban dob ubert és GA itemeket. -
ProEvoFan
nagyúr
-
PunkZoli
aktív tag
-
csikaszka35
tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Bird
addikt
Erősen boss függő, hogy sikerül-e 100 fölött. Van olyan boss ami lvl90 környékén is instant kill, ha egy pillanatra is rossz helyen állsz. Szerencse faktor nagyon kell, ahogy a holys lötty is. Anélkül nem lenne S tier a shadow minion necro sem.
És bizony azt sem értem még mindig, hogy az überb@szó shadow dot mikor talál be. Nekem nagyon randomnak tűnik....#20362 la_cc: Azért nekem durva, hogy máris nyújtják be a következő számlát. D3 esetében nem ment ennyire gyorsan.
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
-
_drk
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Bird
addikt
-
Bird
addikt
Nagyon fontos a minél több golem mastery a chesten (5), a skeletal mage a kesztyűn (5) és a gatyán (5). És ott van még a hellbent commander (4+) az amun. Ezek bizony mast have dolgok bizonyos pit fölött. A jó gyűrűket, fegyókat, és az off handeket elég jól lehet farmolni. Az amulet és a vért ami nehezen jött/ jön össze nekem. A kesztyűvel és a gatyával k.rv. nagy mázlim volt. Ja és persze a holy boltos lötty is kell.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bird
addikt
Shadow minion build. De az alap verzió ami fent van a maxrollon az baromi törékeny. A shako sapival sokkal jobb lett a helyzet, akkor már vállalható a pit 80+ is. Bár vannak olyan bossok, amik gyakorlatilag egyhit brámit is csinálsz. Olyankor instant leave 3 halál után..... Az amuletten kívül minden perfekt lvl 10-12 masterworkingel. Jelenleg pit 103-nál járok. 100 fölött a bossok nagyon durcik.

-
freddirty
senior tag
alacsonyabb szinten, jól eltalálták a temperinget, de ha endgame-ben van egy szezononként egyszer pottyanó cuccos, és azt ugyanúgy lehúzhatod a klotyón mint egy leveling cuccot akkor az gameplay design probléma. Legegyszerűbben úgy lehetne megoldani, hogy a tempering próbálkozások számát emelni minél több greater affix van az itemen. Nem mindenki szeretne kereskedni a cuccokkal és milliárdokat összehozni, hogy vehessen jó geart goldért és max vesz egy másikat ha elcseszte a temperinget.
-
la_cc
addikt
-
5150head
őstag
Borzolod ám itten a kedélyeket
#19969kisbaniiiiii
ha korábbi karakternél bezúzok egy uber unique-ot, akkor a season 4-es karakteremnél is meglesz a spark?
Nem, mivel season után minden nyersi meg cucc a karikkal együtt eternalra kerül át, így teljesen különválasztódnak a seasontól.Egyébként mivel az új itemizációval minden season 4 előtti item az eternalon legacy lett, szóval akár be is zúzható minden.
-
Bird
addikt
-
boogie84
veterán
-
Edge
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
grimm2015
senior tag
Az ironwolf helltidse quest legvégén (akármennyi karakterrel teljesíthető)
Az uber endgame bossok Duriel, Andariel, Lilith
Az első 200 boss
Vagy más überek betörése
Reinhardt
Nem is volt még ennyi
. A saját hülyeségem és tudatlanságom miatt rengeteget elégettem a semmire... skill/ paragon (az 5 ingyen tekercset rég elhasználtam).
Streamen láttam pár napja, hogy van akinek meghaladta (már akkor) a 3milliárdot a vagyona
-
Daelion
őstag
-
sith7
félisten
-
D1Rect
félisten
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
-
-FreaK-
veterán
Csak az aspect marad meg, bekerül a codex-be, és mindig a legjobb értékkel rendelkező, tehát a codex-ben mindig frissül a legjobb értékekre. Elvileg látni is valahol, hogy ha egy adott aspect-ből van már jobb a codex-ben, mint ami rajtad van.
Most már nincs külön item az aspecteknek, szerencsére.
-
Pedro78
senior tag
-
SQX_Barto
addikt
Igen, trade es odadja, amiben megegyeztetek, te pedig nem adsz semmit cserebe.
Ahol en vettem, mar a vetekor meg kellett adni a battle taget. Utana jott egy baratfelkeres, majd invite to game es trade. Amikor volt naluk rendesen, mindez lezajlott kb 20perc alatt, kesobb mikor keves lett, majdnem egy napot kellett varnom. -
mephi666
nagyúr
-
WayneGace
őstag
Lehet tradelni. volt, amikor 4 millió gold volt 1 set. Nekem jelenleg több, mint 4 milliárd goldom van. Abból tudnék venni, ha 4 millióért adják, 1000 setet. Ami azt jelenti, hogy tudnék menni belőle 4 ezer kört. Persze a set ára változó. De ilyen olcsón jobban megéri venni szerintem, mint gyűjtögetni. 4 kör alatt csak vendortól 2,5-3 millió visszajön. És lehet találni olyan raret, amit szintén el tudsz adni. Tehát kb. végtelen ideig tudod szponzorálni a runjaidat.
-
Gubu0101
veterán
-
5150head
őstag
-
soo277
őstag
-
CptAdamica
nagyúr
Szerintem attól függ, hogy kinek mekkora malaca van, nagy lutri az egész. Én kábé 500 kört kajtattam érte a rugómmal egyedül/PH-s arcokkal, de az istenért sem dobta ki, aztán csináltam egy Sorcit, amit Boogie segítségével felhúztunk 45-re, aztán azzal mentem Durielezni, ott meg kiesett kb 30 kör alatt, de olyat is hallottam már, hogy valakinek 1000 kör alatt sem dobta...

-
Jim-X
őstag
-
MikeWazowski
veterán
-
D1Rect
félisten
-
D1Rect
félisten
-
Gubu0101
veterán
-
-=Jam=-
addikt
-
Kylesa
aktív tag
-
Gubu0101
veterán
-
krokk
senior tag
Sokmindenen múlik ez, ahogy Gubu is írta, crossplay, melyik realm és melyik nehézségi fog. Mostanra mindenki T3-4 en rohangál, ha te T1-T2ben vagy akkor csak azokkal futnál össze akik ott vannak. Meg most pl nálam is picit leült a dolog majd ha benn lesz a karácsonyi event akkor tervezek újra menni, addig mással játszok ha van időm.
-
Gubu0101
veterán
-
-=Jam=-
addikt
-
Gomez86
őstag
Most változtatták nemrég, valamelyik patch notes-ban benne volt. Mindegyik WT-ben visszább vették a mob szinteket a sajátodhoz képest.
Igazából az van hogy át kell kűzdened magad WT4-be 60 után aztán véres verejtékkel lecserélni a gear-edet 700+-os cuccokra mert külöben az életedet elunod mire át tudsz lépni WT3-as cuccokkal. Legalábbis nekem most ez a tapasztalatom Season Necro-val. -
DaveHutt
őstag
-
Synaptic
senior tag
-
jano1102
csendes tag
-
kiezTe90
senior tag
Én is druidát kezdtem. Lighting druid, amúgy erős, csak utána olvastam, hogy kell hozzá az uniqe mert azzal 100%-os. Átváltak ma pulvarize druidra amíg nem esik ki az item. Bár a vicc, hogy amúgy olyan használhatatlan statokkal esnek nekem cuccok, hogy már sírni tudnék amikor 4óra farmolás után, semmi nem jobb!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gaming notebook topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest