- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
-
Sunrider987
aktív tag
Ha jol sejtem akkor a kozel 360 fokos cleave lesz az ami eltalal, azt csak akkor tudod kikerulni ha majdnem pontosan ott vagy ahonnan inditja, a hata mogul kb 1 es 2 ora kozott. Azert velem tudni mert pont neztem Kripp-et a necrojaval amikor ezzel kinlodott es neki sikerult elkapni, lelassitva nezte vissza a vod-on es ott latszik nehany frame idejeig, rettento idiota megoldas dehat D4 devs...
Tehat p3ban amikor lenditi a karjat hatraviszi az emlitett pozicioba es onnan suhint, valos idoben kb eszrevehetetlen hacsak nem tudod/szamitasz ra. -
qsscanner
csendes tag
-
Sunrider987
aktív tag
T8-10 kozott fogod jol erezni magad foleg amikor meglesz hozza a sebzesed is. EN tovabbra se csinalok mast csak warplanet ott viszont baromi sok fejlesztes van ami durvan belenyul a dropba szoval olvasni kell sokat. Lattam egy faszit az a lair boss-nal rament a greater nemezis upgradere neki gyakorlatilag allando 1-2 mythic van onnan, kb igy. A fejleszteseknel esszel mert a respecc az kurva draga lesz.
Amugy egy tipp az elejen, kell az 5 darabos charm set es minden darabjara raporgetni +2-3 skill levelt. Majd kajtatni a +1 charm slotos sealt es keresni passzolo unique charmot. Ja, mindegyik porgetesnel osszejohet GA vagy dupla GA a charmoknal szoval kell majd a mati dogivel.
-
Sunrider987
aktív tag
Igen, most a kiegben ez a normalis. TX-en is ritka a GA, de mint irtam korabban beadhatja temper, max rank mw es a kocka is. A warplane-t kell farmolni orba szajba es lesz minden josag, mert kapod per aktivity es a vegen kapod amikor kesz a plan. Semmit nem farmoltam celzottan mindig odamentem ahova az aktivity teleportalt es minden van boven. Ez most igy megy.
-
El Rey
senior tag
-
Sunrider987
aktív tag
Pedig Moxsy 3B tuzes warlockja odabacc
Am ja kell a gear es most az az ami lassabban jon. Hasznald surubben a kockat.EN shadow vagyok es meg csak most lett meg a 3ik paragontabla/glyph de mostmar elkezdett nagyon combos lenni a kari, megyek is at t4re mert mar nagyon szegyelem szetgyalazni helltideon a szembejovoket.
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
Nem igazán tudom.
DLC storyt csináltam meg mert az ugye kell a horadric cube megszerzéséhez.
Elkezdtem normalon aztán lvl 22 körül esett egy 2h lego fegyver a megfelelő aspectell így egyből átmentem expert nehézségi szintre és maradtam is ott. Mire végig vittem a storyt addigra lvl 53 lettem. Utána meg elkezdtem a warplant csinálni. Az úgyis a helltidera visz ha azt választod. Én NM dungeont meg Helltide ot választok és azokat nyomtam.
Ja meg megcsináltam a szezonos izéből az I es szintűt azok is adtak xpt adó könyvet (csak azokkal léptem vagy 4-5 szintet.)Ráadásul fölöslegesen elcsesztem vagy 15 percet mert a story endbosst expert szinten álltm neki leverni és a 3ik halálnál jöttem rá, hogy vissza kellene lépni normalra. Egyébként hajszál híján levertem.
-
El Rey
senior tag
-
boeing
őstag
-
boogie84
veterán
-
-FreaK-
veterán
Great, thank you, akkor nem erőlködöm ezzel se egyelőre, esetleg majd ha meguntam a wing strike-ot.
#28951 Edge
Engem annyira nem zavart az akcentus, épp Mekuna videót hallgattam, na az az igazi bántás a fülnek, sokszor alig érteni
Hrigh már leírta, ennyi kb. Kis szerencsével lesz strongroomos loopod, abból jön sok obducide.
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
malacka87
őstag
-
El Rey
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
Visszasírom a 11. szezon lila tenger dropját. Pont most lenne érteleme, hogy haladni tudjál a bloodied nehézség felé.
Sima t4en egyhelyben toporgok. Nem esik elég boss mati sem, meg ahogy mondod, obducite sem.
Nem zavar a bloodied nehézség, de nem találom az odavezető utat.... így nagyon fura.
Buchert paragon 170nél megadta magát. -
boogie84
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Elemental
addikt
-
Elemental
addikt
-
boogie84
veterán
Nálam ez mind gearelt szezon játszható karakter.
Max karakterek száma 16, mint a képen is látszik, beleértve az Eternalon ragadtakat. És ez már az újonnan bejött emelt szám. Korábban 12 v 14 volt.#28701ProEvoFan
Ez egy jó kérdés. Erre is kíváncsi leszek. sosem hagytam ki szezont, most sem fogom.#28702GoTReX
Városokban még a geart is meg tudod nézni az egyes játékosoknál akik nem rejtik a profiljukat. Akik rejtik gondolom akkora pléjerek, h titkos a tudás amit beleraktak...
Városon kívül is, ha nem használnak Shroud chestet, az elrejti a karaktert, nem tudsz profilt nézni.#28703boeing
Szezon közben nem szoktak mechaninkát módosítani (warplan, cube), skillfát módosítani, vagy itemizáció modosítást végrehajtani. Ha igazad van akkor már most máciusban jönnek az új dolgok. Úgy legyen!#28708jcage
Kezdj egy újat, sperec felhúzod! Ha kell most épp tudok segíteni mielőtt megyek dolgozni. -
malacka87
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
És akkor 1hitelt valami pit50en. 45 kb 3:30 alatt ment le és kb a mozgási tempó volt a limit. Egy elit volt a környéken, és nem tudom mi csapta le a teljes resourcet (ld Selig), a fortifyt és a full lifeot egyszerre. Úgy, hogy előtte Tier2őn infernal hordeoztam es bossoztam is, és gyakorlatilag semmi nem tudta megkarcolni sem a karaktert.
Lehet a szezonális cucc a földön (ami rosszul látszik) szűk pályákon.
Na hát így. Diablo3ban elég sokat HCztem egy időben, ott jellemzoen esszel jatszva eleg volt biztonsagos meretu rahagyas.
-
boogie84
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
Edge
veterán
-
boogie84
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
stevve
veterán
-
boogie84
veterán
Hány stat vagy legendary power van összesen? 1000? Ha esik új lila ami jó rápróbálom, de nem erőltetem. Nekem egy kicsivel több kihívás kellene, hogy legyen mythic... Azt sem bánnám ha rúnákat kellene ramolni érte, de rúna is esik jól.
Nem rossz ez a szezon, kár h miután meg van a gear nincs mit csinálni a játékban. PIT-et erőltesse akinek az tetszik...#28501ProEvoFan
Ebben egyetértek.
Tegnap egyik magyar streamer (aki váltig állítja h ő bizonyegyedül fogja tolni a POE2-t ) már csapatban ment. Vmi rarity boost volt az ő karaktere, meg volt mellette 2-3 dps, aki ütötték a feltuningolt map-eken a mobokat, és a booster tulajdonágával mintha ő ölte volna őket. Úgy esett a currency exalted hegyek és a divine sem volt kevés egy pályán. Szóval azt a játékot szinte kötelező csapatban játszani, itt D4-ben meg elvagyunk magunknak is kb...
D4-ben semmi kihívás, POE2-ben meg átlag embernek sok is. Olyasmit olvastam valahol, hogy a D4-et a Last Epoch bonyolultsága (köztük nehézség is) ill a POE2 közé akarják majd belőni. Legyen is kihívás és teljesíthető is legyen, ne úgy mint a POE2-ben. -
boogie84
veterán
-
Edge
veterán
-
Reinhardt
őstag
-
El Rey
senior tag
-
grimm2015
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Lajtorja
aktív tag
-
DeckardCain
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Passz, de jól néz ki
.
Jönnek a troll cuccok is

Roland861010 Van esélyed vele mytic dropra, de T4en a Hellfire és a Shin legalább 4es, akkor tonna számra lehet nyitni az Asmodan invasion ládákból. -
El Rey
senior tag
-
Edge
veterán
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ott indák zárják el a bejáratot.
Most gyorsan csináltam volna a kampányt erre a Catharsisnál, vagy hol a fenébe network error.... 
Most szerencsére azon a szinten adott vissza, csak nem azon a helyen...
Viszont a karakterrel amivel tíz élettel kezdtem, most csak négy élettel tudtam folytatni a kampányt... -
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
boogie84
veterán
-
boeing
őstag
-
grimm2015
senior tag
-
WayneGace
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
boogie84
veterán
Oda jutottunk h a sima Unique lett a rare item. Meg a GA-s us szemet. Grat innen a Blizzardnak. Hogy naluk semmi fantaziadus kollega nincs, vagy nem hagyjak jova az otleteket, a valtoztatasokat nem tudom de igy silany a D4.
Lehet rosszul hallottam/olvastam , kovi szezonban mar jon DLC es az uj karakter?
-
boogie84
veterán
-
Lokids
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
El Rey
senior tag
ami nem jo, hogy gyakorlatilag legendary runak es mythicek nem nagyon vannak, mert senkinek nem lesz eleg materialja Durielhez.
Ezt ugatom már az előző season óta, hogy boss kulcsok vétele nélkül (én nem vettem) nem lehet mythic geart találni. És én lettem lehülyézve, hogy "nekem semmi sem megy" meghogy balfasz vagyok mert nem tudok játszani. stb.
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
T4 farmban nem vagyok biztos, mert a seasonal ellenfelek hpja nagyon meg van nyomva a tobbi contenthez kepest, es tippre mintha a "kisebb" uber bossok is sokkal jobban birnak a strapat (Zir pl)
Szarul van optimalizálva az egész. T3hoz megvolt a sebzés DE 1400+ armor és maxos allresisttel agyonvertek 1 másodperc alatt. Egészen addig amig meg nem lett ez a sesonos "mana shield" nevű izé. Onnantól meg meg sem tudnak karcolni T4 en, pedig már csak 370 armorom van lol. Mythic cucc egyátalán nem esett, nulla az az 0 db. A Shroud van meg egyedül a két sparkból kovácsnál legyártott ládából...
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
jozefgucci1
addikt
HM igen a drop ratere adott válaszodat sajnos csak megerőssíteni tudom. Szerintem én több mint 500 Belial runt mentem mire meglett a két karimra minden , ez most kb kivitelezhetetlen.Tegnap T1-re a Druidával úgy mentem át , hogy szedett vetet cuccaim vannak se aspeckt nincs sem pedig tempering és szerintem még a T2 is ment volna. Kérdés T3 és felette mennyire lett nehezebb ?
-
jozefgucci1
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
es itt hozzatennem, hogy Destroyerig kiesett ket legendary runa. addigra tul voltam kb 40-50 boss killen, igaz foleg T1-T3mon.
nem vagyok benne biztos, hogy mennyire nerfeltek a dropot, de ha a "champion" az atlag jatekosra belott cel, akkor kb majdnem ki is vehetnek a legendary runakat a jatekbol.
-
malacka87
őstag
-
savior
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
jozefgucci1
addikt
-
boogie84
veterán
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Edge
veterán
-
jozefgucci1
addikt
-
jozefgucci1
addikt
-
grimm2015
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
Edge
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
A 100as pit, az Unstopable Currentsel olyan ~6perc.
A 79 pit~2perc (+/-) pálya függő!
A Hail of Verglas próbáltam (4ga 95% narancs int), az Infernoval, de nekem sokkal rosszabb eredményt produkál.
A Hydrakuna használom a speed runákkal és a staffal +Disintegrate, nekem ez a legstabilabb verzió! -
Zoona
aktív tag
+SQX_Barto
Köszönöm a tippeket, meglátom majd akkor - gyűjtögetem a paragon szinteket meg húzom a gemeket, lassan csak esik egy Unique is, lehet szerencsém lesz és utána kraftolhatok egy másodikat. Még az alap gearen is van mit csiszolni, GA-s nyaklánc + GA-s Axial nadrágra szükség van.Paragon azért szépen lassan jön, biztos dob majd sokat a defen és a damon is.
-
qsscanner
csendes tag
A Geart viszont könnyű kifarmolni neki Fireball buildel.
Én úgy tervezem, hogy felszintezem Incinerate Sorcival , aztán gyorsan kifarmolom T1-en a Gloves of the Illuminatort és a Staff of Endless Rage-t, hogy át tudjak váltani Fireball Sorcira és azzal gyorsan meglesz az LS buildhez is a cucc. -
savior
őstag
-
savior
őstag
S7-ben csináltam egy earthquake barbárt, de olyan papír lett, hogy t3 épphogy megvan neki. Sebzésre hiába jó, ha leütik állandóan. S8-ban nem akarok ebbe a hibába beleszaladni.
Amúgy nem sok olyan buildot látok az élen, ami engem érdekelne. WW barbár jó lenne, de eddig mindíg beletört a bicskám a manaigényébe. Minion nekró meg fireball mágus az hátul kullog, pedig azokban is gondolkodtam. Bone spear nekró talán a legérdekesebb, de az meg speed farmra eléggé hátul van.
Szerintetek melyik kaszt lesz most a legnépszerűbb? -
Raidon
őstag
-
Roland861010
veterán
-
boogie84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Assetto Corsa Rally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Am ja kell a gear es most az az ami lassabban jon. Hasznald surubben a kockat.
256 paragon mellett… Már úgy gemeltem, hogy kettő nagy poison res meg egy fire. Úgy is ezek vannak a leggyakrabban! Kicsit jobb lett soloban.
Nagy a szórás.

De ez szerintem 105-110-es pit felett lesz érdekes boss előtt.