- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
-
El Rey
senior tag
-
Edge
veterán
-
SQX_Barto
addikt
-
Beretvás
veterán
-
Jim-X
őstag
-
Beretvás
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
LÁZ
addikt
-
Beretvás
veterán
-
Janusz001
őstag
-
Jim-X
őstag
-
savior
őstag
-
shotika
őstag
-
Edge
veterán
-
_drk
addikt
Mivel nyomod?
Max armor, max resistance + minden karakternek van 1-2 def skillje + aspectek amik adják a védelmet.
Sok karakter csak akkor marad életben amíg rajta van valami effect.
Csak azért mert a 60as Pit még nem annyira vészes és ha az még nem megy akkor valszeg még csak félkész a kari és jobban megéri bármi mást csinálni. -
Beretvás
veterán
-
mcwolf79
veterán
Igen.
Vamnak olyan szopatós boss-ok amik tudnak one hit-elni.
Nekem is sokszor van olyan , hogy a pályán végig megyek mint kés a vajban .3-4 perc alatt, de a Boss megszopat úgy , hogy kifutok az időből .
Itt nincs mese , ki kell tanulni a támadást és kivédeni. Aztán vagy összejön vagy nem. -
MegalodonS
őstag
Nem
,csak az utolsot elore hozzak egyel.En biztos ezzel kezdem majd, a + 2 skill point az jol jon az elejen,utana meg a paragon es azert biztos eltart 1-2 orat!!
Egy ilyen komoly cegnel, en sem ertem ezeket a logikus donteseket

Anno spajzoltam dolgokat es most szamoltam ossze,maradt meg 38 stack Living steel,az 158 Grigorie run !!! -
HellGreg
őstag
Engem a végén beszivatott az, hogy végigcsináltam az összes renownt, de még mindig hiányzott 4 paragon. Mivel van 4db Lilith-szobor, ami ad még 1-1 paragont, ezzel lesz meg a maximum. Persze ha véletlenül pont azokat találod meg, akkor oké, de én természetesen azokat pont elkerültem a renown-kergetésnél.
-
boogie84
veterán
-
lofagi
addikt
-
proci985
MODERÁTOR
-
Redcaster
őstag
-
gulupeti
őstag
-
WayneGace
őstag
-
jozefgucci1
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
_drk
addikt
Inkább ne azt használd
Most barbárnak van egy csomó jó buildje. Ott van a 2 dust Deviles, azok pont hogy NM Dungeon-ra a legjobbak.
Akkor ott a thorns ami még jó.
Bash build nagyon könnyű nagyon jó! De ennek is van sok variációja mit hogy használsz
És még több bleedes build is van!Szerintem felesleges szenvedni azzal ami nem működik jelenleg ha ennyi jól működő alternatíva van.
-
malacka87
őstag
-
WayneGace
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
Win-T
őstag
-
rumkola
nagyúr
-
Pocak89
senior tag
-
BRABUS113
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
Temperelesnel 5 lehetoseg van, hogy mind a kettot eltalalja, ha nem sikerul, akkor igen, sajnos kuka. Sok 1-2 csillagos itemem ment igy a levesbe. Elobb-utobb sikerulni fog. Erdemes temperelssel kezdeni, semmi mast nem csinalni elotte az itemmel.
Utana a masterwork az mar nem tudja legalabb elrontani az itemet, csak ha nem azt adja elsore, ami neked a legfontosabb, parszor lehet resetelni.. Stat rollolas meg, ami mokas tud lenni, foleg amuletnel, egyikre eltapsoltam 100misit azt vegul lett helyette masik. Fegyvernel csak olyant hasznalok, amin nem kell tekerni, mivel kb minden 2-3. fegyveren azok a statok vannak. -
Jim-X
őstag
-
savior
őstag
-
Kylesa
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
5150head
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Jim-X
őstag
-
_drk
addikt
-
-=Jam=-
addikt
-
LÁZ
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
LÁZ
addikt
-
lofagi
addikt
-
LÁZ
addikt
-
CactuS
Arcképgyáros
-
Gubu0101
veterán
-
Rigormortiis
veterán
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
-
Edge
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
Peace
nagyúr
-
rumkola
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
-
Bennyboy
őstag
-
olymind1
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Drágán add a képeket: rendereken a Xiaomi 17T
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- További aktív témák...
- Magyar! LENOVO 15.6" iPS 144Hz 300nits - RTX4060-8 / 24 / 512GB, i5-13450, WiFi6ax, GARANCIA 2027-05
- X1 Carbon Gen9 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,csak az utolsot elore hozzak egyel.En biztos ezzel kezdem majd, a + 2 skill point az jol jon az elejen,utana meg a paragon es azert biztos eltart 1-2 orat!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)