Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boogie84
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Eddig az volt a tapasztalat, hogy minel elobb szereztem meg a fullos geart annal hamarabb halt meg a szezon. Sztem az nem volt kontent h a bossokat a gear miatt olod. Utana mar csak a pit maradt, ahova csak a min maxolas utani gearben volt erdemes menni annak aki azt komolyan is gondolta.
Kivancsi leszek, hogy fog alakulni a geareles es az endgame tartalom, ha lesz ilyen.
Egyebkent a HH-n, te magad is olvashatod h kevesebb loot lesz, amire meg figyelni is kell, mert sarga is lehet upgrade.... kevesebb legendary item lesz, hogy pl az aspecteket is ido legyen kifarmolni.
Mint minden szezont , de ezt nagyon varom. -
boogie84
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
Hali,
nem mindegy, hogy milyen kulcsot használsz a nyitáshoz. A Blooded kulcsok nehezebbek, kb erről szól a szezon. Ha T3-on nyitsz blooded hordát az bizony nem T3, de nem is csak T4, hanem felette. T4-en is ugyan ez, még nehezebb.
Azok mennek oda xp-t gyűjteni akik a kis mobokon kívül a Butchert (ami fixen jön, és az a lényeg, ő ad xp-t) gyorsan, vagy viszonlag gyorsan lecsapják. Idő/xp.
Ha nem megy, hogy gyorsan leütöd akkor neked az nem jó idő/xp. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Vissza kellett vennem attack speed paragon pontot, hogy ne fogyjanak el a mobok míg szaladok a kis szőrössel...

-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Sorry ha volt már: NEW EZ OBDUCITE FARM META & Season 12 HOTFIXES COMING UP
-
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Wing Stirkes után felhúztam egy ilyet. Sebzése kapásból 195B a 25-30B helyett, de semmi defense. Bármi rámüt egyből halok blooded T4 bossoknál. Ha nem találnak el akk jó a sebzés de nem értem. (no über). Igni rúna nélkül nincs resource, nem tudsz kasztolni folyamatosan shieldet, kell a basic skill.
Megnéztem a speedfarmosat, ott meg evadelni kell folyamatosan ahogy írod, hogy auto castolja a shieldet. Bossoknál ha nincs resource és csak körbe ugrálod őket akkor nem célzott a sebzés. Starless gyűrű nélkül necces. Mentünk undercityt, talán oda jó ugrabugrálni míg végig mész a bossig, és ugye az csak sima T4, ott nem sebeznek olyat h 1 hitelnek..
Messze nem olyan kényelmes farmolásra mint a Wing Strikes. Aki magas pit-re megy annak viszont nincs mese, mythic verziót kell építeni. -
boogie84
veterán
Aki még csak most kezd palát és gyorsan akar fejlődni: Shield of Retribution
Penitenten kezdheted is. -
boogie84
veterán
Free:
-
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most nezem Rob legujabb videojat xp farmolassal kapcsolatban. Valoban a hammerdin tunik a legjobbnak farmolasra, foleg h autocastol a gyuru.
Kerdes h erosebb lehet e a wing strikenal? -
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
T2 gyengélkedés helyett -> T4! Ebben a nevetséges gearben
->
Ezzel az egy Masterworkkel és bemákolt temperinggel.
Még az elején vagyok de azt hiszem megtaláltam a farmolós palát erre a szezonra. Ma reggel még azt írtam ismerősnek, hogy T2-n vagyok és h kevés időm lesz ma. Csak buildet váltottam. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Egy hete írtam ismerősnek, hogy csak 7-re érek haza, nem is baj addigra legalább megszűnnek a kezdeni bugok...
Túl optimista voltam.
-
boogie84
veterán
Golem necro valoban "A" kozepe lehet overall (maxroll)? S11-ben ment szepen. Farmolni is lehetett vele siman. Rob erosebbnek irta be a listajaba.
Ugyis csinalok tobb karaktert, azert gondoltam h nem palaval kezdek.
Vagy felejtsem el a palan kivuli osszes karaktert mert megint onszopatasra kerulne sor? -
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Most próbáltam egy friss karakteren a hammer skillt, ezt bizony castolni kell folyamatosan. Most újra nézve Rob videóját ő is castol folyamtosan. Hát én ebből nem kérek mégsem.

Csak a pulverize lesz erős druida. Hogy ez mennyire izgalmas, hogy csapkodod a földet 100 órán kresztül azt nem tudom. Olyan sokáig nem csapkodtam még vele, talán egy szezonban.
Golem necro S11-ben egész jó. Gyors a karakter, golemeket kb instant lehet a vége felé küldeni mindenkire is.
Abban viszont egyetéretek, h az Auradin lesz most is a befutó a lazy buildek között. Valszeg még mindig giga erős lesz a pala, hogy vegyék mégtöbben a dlc-t. Utóbbi kettőre szükült a projekt.
-
boogie84
veterán
válasz
grimm2015
üzenetére
Hammer buildről írják h a legjobb leveling a palával. Hát próbáltam, de leveling alatt pörgetni a hammert nem h nem volt kényelmes de még lassú is volt mire lett sebzés. Nem tudom h S12-ben autocastolja e valami a hammert. Na most utánanéztem, nem autocast, hanem Disciple skill lesz a hammer.
Blessed Hammer , Pulverize Dudu, Golem Necro. Ezekkel szemezek.Rob2628's Diablo 4 Season 12 Cheat Sheet
Diablo 4 Endgame Tier List S12 -
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Nálam ez mind gearelt szezon játszható karakter.
Max karakterek száma 16, mint a képen is látszik, beleértve az Eternalon ragadtakat. És ez már az újonnan bejött emelt szám. Korábban 12 v 14 volt.#28701ProEvoFan
Ez egy jó kérdés. Erre is kíváncsi leszek. sosem hagytam ki szezont, most sem fogom.#28702GoTReX
Városokban még a geart is meg tudod nézni az egyes játékosoknál akik nem rejtik a profiljukat. Akik rejtik gondolom akkora pléjerek, h titkos a tudás amit beleraktak...
Városon kívül is, ha nem használnak Shroud chestet, az elrejti a karaktert, nem tudsz profilt nézni.#28703boeing
Szezon közben nem szoktak mechaninkát módosítani (warplan, cube), skillfát módosítani, vagy itemizáció modosítást végrehajtani. Ha igazad van akkor már most máciusban jönnek az új dolgok. Úgy legyen!#28708jcage
Kezdj egy újat, sperec felhúzod! Ha kell most épp tudok segíteni mielőtt megyek dolgozni. -
boogie84
veterán
válasz
GoTReX
üzenetére
Szia,
0-hoz képest már elég jó szinten van, sajnos még mindig nem azon a szinten ahol kellene, vagy lehetne a játék.
DLC nélkül sztem értelmetlen játszani.Legutóbbi a Lord of Hatred DLC (2 karakter) amiben megkapod az előző Vessel of Hatred-et. Utóbbival egy karaktert (spiritborn) és új map részt kapsz , a LoH-ben már most tudsz játszani a paladinnal, és április 28-án a warlock-kal, és jön a dlc tartalom.
15-én még volt le volt árazva a DLC, most 40 dollár vagy euro, attól függ hol veszed.Március 10-én jön a kövi kurta S12, ki tudja mi lesz abban... Nem sok infó van róla. Úgy tudom a bemutatott újdonságok csak április végétől lesznek a DLC-vel együtt.
Kérdésedre te magad adod meg a választ, ki akarod próbálni a spiritborn-t, paladint? Utóbbi most giga OP a szezonban, nyilván ez az újdonság most.
Azt javasoltam volna pár nappal ezelőtt, hogy a leárazottat vedd meg. Persze most is vehető, ha ki akarod próbálni az említett két karaktert.
más:
Van 10 karakterem ebben a dögunalmas szezonban, és ez fogad. Nem hinném ,h ezeket a statisztikákat valaki is vagy AI kiértékelné.... -
boogie84
veterán
válasz
WayneGace
üzenetére
Nálam pl volt h az amulettet el sem olvastam, azért tettem fel itt krédést. Pár óra alatt húztam fel a karit, nem olvasgattam.
De aki 0 tapasztalattal kezd neki, az csak olvasással, infógyűjtéssel kezdi nem?
Vagy egyből végjáték bossokat akar ölni?
De úgy, hogy sose követtél semmilyen oldalt és most csak úgy belecsöppensz, nem is annyira magától értetődő minden.
Aki nem buildet követ és még csak kezdő az egy híró lehet, aztán jönnek a kérdések a fehér itemekről, hogy melyik az erősebb...Amúgy elég kihagyni két-három szezont és úgy neki vágni, hogy semmit nem olvasol utána
Nekik is javaslom az infógyűjtzést, olvasást youtube videó nézést... -
boogie84
veterán
válasz
Pedro78
üzenetére
Battleneten is le van árazva, és működik az amerikai shopban vásárlás.
-
boogie84
veterán
Nem reg olvastam facebookon olyan segitsegkerest, hogy a ket feher item (igen, jol olvasod, 5 percet nem jatszott az ember a jatekkal) kozul melyik a jobb fegyver. Szted o mennyi ido mulva jut el endgame-ig?
Sztem a D4 jatekosbazis nagy resze endgame-ig is alig jut el, vagy nehezen. Pedig most mar lvl60-tol paragon is van... Kis resze par nap alatt vegig daral mindent. Utobbinak, a sokkal kevesebb jatekosra nem fog energiat pazarolni a Blizzard. Eppen annyi valtoztatast tesznek bele amennyi meg kell h eletben maradjon a jatek.
Latod mennyire van uborka szezon. Mar "A" besorolasu buildekkel bohockodom...
En sem bannam ha a poe2bol jonne at valamilyen formaban tartalom, de attol felek egy komolyabb, kihivasokkal teli ensgame az meg messze van, vagy nem is lesz. -
boogie84
veterán

Aki nagyon unja a szezont annak javaslom a Golem Necro buildet. Ha összeáll a mythic akár csillagok nélkül is fun a farmolás helltide-on. Gyakorlatilag a 3 golemet instant tudod küldni bárhová, zéró, 4s cd-vel, ami 0 (köszönhetően a GA-s tempereknek).
Nyilván irányítani kell a nagy sebzéshez őket, de nem jelent gondot a 0 cd miatt.
PIT-ben a buildben írt rúnákat használom. T4-en farmolásra NEO-CEH rúnákat az AHU-QAX helyett.
Elsőre a minion buildet próbáltam, de a mage csontik úgy le vannak maradva tőled, hogy késés van mire lőnek, nem instant a sebzés. Talán ha közel maradnának hozzám jó lenne, de nem az igaz jelenleg.
Golem nagyon tetszik. Megérte beleveágni!
Ezt hiányolom a Druidánál, hogy nincs olyan totem castolos build ami automatán lő (mint pl a Last Epochban). Megérte belekezdeni
Lunart Auradinnal farmoltam. Bemákoltam egy shrine-t event mellett.

Mocskosul várom a kövi szezont...
-
boogie84
veterán
Na, márciusban kezdődik egy új korszak. Végre hozzányúltak a skillekhez is!

-
boogie84
veterán

Tune-in to the Diablo 30th Anniversary SpotlightKészülj fel a Diablo IV következő fejezetére! Február 11- én kapcsolj be a Diablo 30. évfordulós adásunkba, ahol bemutatjuk a következő kasztot, a Gyűlölet Urát, egy új erőt a Sanctuary-ben, amely átalakítja a harcot, a túlélést és a csatatér uralását. Emellett mélyebben belemerülünk a képességfák főbb frissítéseibe és az új végjáték-rendszerekbe, amelyeket először decemberben mutattunk be.
#28638boeing
Lehet h túl nagy elvárás de én várok ús skilleket... -
boogie84
veterán
Na most írok egy durva kérdést így uborkaszezon közepén.
Pár óra alatt felhúztam egy Hydra sorcit.
Focuson lévő +4 fej az nem alapból 3+4-nek kellene lennie / castolt Hydra? Nem tudom próbálta e bárki is ebben a szezonban ezt a buildet, de sztem ez bugos. Nálam csak 3 fej van.
-
boogie84
veterán
Csak infó:
Aki úgy érzi, hogy megveszi Battlenet-en, dollár valutában is tudja venni. Minimális az € és $ árkülönbség, de sajnos nem áll úgy a játék, hogy megérdemli a magasabb árat....
us.shop.battle.net -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
D1Rect
üzenetére
No Rest for the Wicked jatszhato bill es eger parossal? Nehezebb mint a POE2?
En is el vagyok most. Igaz nagy lenduletet adott h a guild-ben vannak profik akik jol epitett temploba hivnak es 6 fo megy. Giga xp, giga loot, ha mirror esik akk 100+ div per fo. Vannak akik magas szinten ismerik a jatekot, segitik a kezdoket. -
boogie84
veterán
Nem tudom miért indítom el a játékot... ma betörtem pár sigilt, és kidobta az elsőt.
-
boogie84
veterán
Már a skillbarbol tudom, hogy nem kényelmesebb farmolásra ha ott a hammer. Kedvem sincs nyomkodni a gombokat, olyan izgalmaz a szezon. Indítok egy hordát, a harmadiknál már alszom egy frissen elfogyasztott kávé után is.
+ azért lehet a neve auradin, mert a maxrollos arbiter formában csak aura sebzése van. Vagyis nem kell core skillt nyomkodni h pörögjön vmi körülötted. Valószínűleg erősebb a Rob vagy a kínai csávó féle de h nem kényelmesebb az fix. Ennek ellenére próbálja ki aki akarja!#28550grimm2015
Tuti h kevesebb esik belőle. Szezon elején lila víz folyt a csapból. Most azért nem látom h rotára hívnák az emberek egymást... Igaz már kevesebbet is játszom.#28552Tibe
Unlucky.. enélkül is meg van ami kell. Sanctify nem érdekel, nem farmolok h random tegyen rá valamit... -
boogie84
veterán
válasz
wiggen123
üzenetére
DLC nélkül sok értelme nincs ezt a játékot játszani. Olyan tartalmak nincsenek meg Eternalon ami számít h milyen erős a kari. Szóval a kérdésedre - Az érdekelne, hogy a nem meta, saját kútfős buildek milyen szintig életképesek általában? - adott válasz: nem számít h meddig.
-
boogie84
veterán
válasz
proci985
üzenetére
Hány stat vagy legendary power van összesen? 1000? Ha esik új lila ami jó rápróbálom, de nem erőltetem. Nekem egy kicsivel több kihívás kellene, hogy legyen mythic... Azt sem bánnám ha rúnákat kellene ramolni érte, de rúna is esik jól.
Nem rossz ez a szezon, kár h miután meg van a gear nincs mit csinálni a játékban. PIT-et erőltesse akinek az tetszik...#28501ProEvoFan
Ebben egyetértek.
Tegnap egyik magyar streamer (aki váltig állítja h ő bizonyegyedül fogja tolni a POE2-t ) már csapatban ment. Vmi rarity boost volt az ő karaktere, meg volt mellette 2-3 dps, aki ütötték a feltuningolt map-eken a mobokat, és a booster tulajdonágával mintha ő ölte volna őket. Úgy esett a currency exalted hegyek és a divine sem volt kevés egy pályán. Szóval azt a játékot szinte kötelező csapatban játszani, itt D4-ben meg elvagyunk magunknak is kb...
D4-ben semmi kihívás, POE2-ben meg átlag embernek sok is. Olyasmit olvastam valahol, hogy a D4-et a Last Epoch bonyolultsága (köztük nehézség is) ill a POE2 közé akarják majd belőni. Legyen is kihívás és teljesíthető is legyen, ne úgy mint a POE2-ben. -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Jó is! Maxrollossral megyek míg nincs meg a 4 lila Rob buildjéhez. Ancestrallal már aprít (P250). Glyphek alig vannak húzva (15).
-
boogie84
veterán
Nyomtatok már le úgy helltide-ot h nem használtatok a skillbárról skillt?
Ez az a build -> Auradin AFK FARM (S11)
Akár ki sem kell rakni a skillbarba a skilleket... Csak séta... Ez ilyen.
-
boogie84
veterán
Thor erosebb mint havas John. Utobbi a basic skillel operal, es gyorsabban mint a hammer.
Probaltam Steve Rogers pajzsdobalos verziojat is, de az nem annyira effektiv mint az emlitett ketto. Dredd biro viszi sebzesben a palmat, a judgement a legerosebb talan, de az auradin es a wing strikes overall a ket legelhetobb. -
boogie84
veterán
válasz
boygabi_
üzenetére
Szia,
visszaterve tobb honap jatek utan eternal realm-be kerul minden letrehozott kari es megszerzett targyad.
Aktualis szezonok formalhatjak az eternalt is, attol fuggoen milyen valtoztatasokat eszkozol a fejlesztocsapat. Pl elozo szezonban 3 affix volt az feher-narancs (legendary) itemeken, jelenlegi szezonban mar 4 affix. Es ez csak valtozas. Ergo elozo szezonban megszerzett itemek mar kevesek. Mas a tartalom, mas a craft, masok az itemek. Szezon vegen minden item atkerul es ujrairja az eternal "szabalyait". Van olyan tartalom ami pl soha nem erheto el eternalon.
Ergo nagyon eros kompromisszummal tudsz csak ott jatszani. Oszinten szolva sosem probaltam. Poenbol talan letezhet jatek ott is, de letezo buildek, hatekony eros karakterek nem hiszem h lennenek.
Ha jatszottad a D3-ig bezarolag akk gondolom nem ujdonsag a szezon tema...
Jelenleg 2 DLC van, Vessel of hatred (spiritborn karakter), Lord of hatred (paladin es meg egy jelenleg ismeretlen karakter).
Ha valoban sokat jatszottal D3-ig bezarolag akk tudnod kell h ennek a jateknak akkor van ertelme ha meg van minden DLC, es szezonokban jatszol, csak igy ered el az aktualis tartalmat a jatekban.
Jo jatekot! -
boogie84
veterán
válasz
-FreaK-
üzenetére
Neha nalam is igy mukodik. Annyi kulonbseggel h kis ido utan nalam bezarja.
Mas: ⚠️
Jatek kozben olyan akadas van, h kb masodpercekig all a kep. Varosba erve szinte mindig. Osszefugghet ez a hiba is a Telekom halozataval?
Poe2 esti orakban jatszhatatlan, tobb mp-ig, akar fel percig is all a kep.
Hiba oka lehet: A fél internet túsz a DT és a Cloudflare vitájában
Akinel szinten akad varosokban, ahol tobb jatekos talalkozik, kvazi tobb informacio van, ti is telekom halozatan vagytok (digi is) ?❓️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hajra drudia!
Ezzel az egy Masterworkkel és bemákolt temperinggel.
Még az elején vagyok de azt hiszem megtaláltam a farmolós palát erre a szezonra. Ma reggel még azt írtam ismerősnek, hogy T2-n vagyok és h kevés időm lesz ma. Csak buildet váltottam.
Túl optimista voltam.
Van 10 karakterem ebben a dögunalmas szezonban, és ez fogad. Nem hinném ,h ezeket a statisztikákat valaki is vagy AI kiértékelné....

Majd 9 perces 
Focuson lévő +4 fej az nem alapból 3+4-nek kellene lennie / castolt Hydra? Nem tudom próbálta e bárki is ebben a szezonban