Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszi szépen a segítséget ProEvoFan . Rengeteg jó cucc esett + két lila is.
-
-
Srácok valakinek van bevált Barbár buldje erre a season-ra ? Elérem a hatvanas szintet ma és jó lenne átállni valami használhatóra ami azért überek nélkül viszi a T4-et így kezdésnek.A HOTA ami első ránézésre jónak tűnik.
-
Barbárral próbálkozik valaki ? Nem
bettem
meg a kieget csak a palamiatt eddig szóval , csak van olyan kari ami a közelébe ér ? -
-
válasz
boeing
üzenetére
Igen ám de egy dolgot elfejtesz , hogy itt season ok vannak. Gyakorlatilag van három hónapod összerakni a fullos karit. Szerencsével ez két hét alatt megvan , de aki nem sokat játszik/ nap annak elég nehéz lehet.Nekem 28 óra alatt esett egy használható myhstic + 4 másik haszontalan amiből szintén szar sem esett.
-
-
válasz
proci985
üzenetére
HM igen a drop ratere adott válaszodat sajnos csak megerőssíteni tudom. Szerintem én több mint 500 Belial runt mentem mire meglett a két karimra minden , ez most kb kivitelezhetetlen.Tegnap T1-re a Druidával úgy mentem át , hogy szedett vetet cuccaim vannak se aspeckt nincs sem pedig tempering és szerintem még a T2 is ment volna. Kérdés T3 és felette mennyire lett nehezebb ?
-
-
-
-
Sziaszok itt mi az ami hiányzik ? Van nálam 25 ilyen lötyi ,de nem engedi sehova berakni ? Végigcsináltam a küldit , ott adott ilyen lötyit és azóta sem. -
-
-
-
-
-
-
-
-
Valaki tudna nekem segíteni aki a hydra buildet viszi , maxroll vagy mekuna mindegy? Ha bemegyek belialhoz nem tudok lerakni egy hidrát sem , nullát mutat és bármit csinálok nem működik. Más bossoknál le tudom hívni , igaz elsőre csak egyet ,de aztán szépen épül fel. Mi lehet a gond ?
-
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Mennyi nálad a resist ? Nálam nem éri el a 70 et sehol és emaitt van néha , hogy instant csuklik össze a karakter. Nálam sima starter megy , mert nincs semmi mysticem. Vagy 50 körre volt matim semmi nem esett.
-
válasz
Roland861010
üzenetére
Délután leszek , mehetünk pár kört. Olyan 17 után kb.
-
Az über boosokhoz most valami más mati kell mint eddig ?
-
-
-
-
-
-
Nincs véletlenül valakinek a Rain Arow Rouge buildhez Verathiel kardja estleg ? Sok pénzt nem tudok érte adni , mert még csak T2-n vagyok
-
Srácok ez a köves gyűrű amit az ékszerekbe lehet belerakni azt hol találom ? Legyártottam már párat ,de sehol nem találom.
Illetve nincs valakinek Skyhunter nyila vagy és Verathiel daggerje felesleges ?
-
Van aki itt kezdett esetleg Rouge karaktert ? Igaz még csak most lettem lvl 60 de a szintezéshez jó lenne valami bevált irány, mert maxrollon össz vissz két build van csak.
-
Valaki indított itt Rouge karaktert? Szerettem volna varázslót , de ahogy nézem eléggé gyenge így a barb és Rouge maradt. Mennyire jó vele a végjáték ? Sajna ebben a szezonban max egy karira lesz időm munka miatt.
-
-
-
-
Azt hol kel beállítani , hogy legyen a karakter mellett egy második segítő? Megvan a t20 pit , de nem tudok “ segédet választani.Illetve valaki nem húzna át t3 ba , mert a pitet időre nem tudom megcsinálni, nem halok meg hanem nincs sebzésem.
-
Srácok este valaki nem húzna át t1 be , mert annyira szedett vetett a buildem hogy két napja nem megy?
-
-
Srácok temperingnél egyik skill-t sem találom a listában mint amit a build kér , ez miért lehet? [link] Ezt a leveling buildet tolom és amiket kér az nincs a kovácsnál
-
Mikor érdemes szintet lépni? Most hardon 37 es vagyok de már semmi használható nem esik. Emiatt felette esel kelek még
valahogy most mintha nehezebb lenne a játék és a szintlépés pedig s tier buildet tolok. -
válasz
shotika
üzenetére
Nálam ugyan ez az új karival tolom csak a szezonos küldin megyek és egyrészt fos cuccok esnek és egyszerűen nagyobb Boss ellen semmit nem ér a karakter.Pl van a szezon boss ahol két kutya lesz belőle , hát azt nem tudom hardon leverni , mert elfogy a poti se perc alatt.
Valami ötlet erre? Ha visszalépek hardrol akkor meg maradnak a fos matik. -
Sziasztok , ezeket az új szinteket nem nagyon értem. Elkezdtem hard nehézségen.Mikor érdemrs átmenni expertre pl vagy ezek a Tier szintek hogy vannak?
-
-
-
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Köszi a játékot , jól
megnyomtuk az biztos. Olyan 50- nyitás lehetett és nekem esett 5 lila item , így legalább a shakot le tudtam gyártani.még marad 4 lila , ezért gondolkodom , hogy betöröm és csinálok egy taryelt is mert a két amu és két gyürű úgy sem használom a sorcihoz.
-
-
-
-
Nekem Boogi kolléga ezt linkelte két napja. [link] Lighting spear ez most így lvl 80-as szinten nem rossz ,de elég szenvedős volt ezidáig.Gyakorlatilag semmim nincs még a buildhez.Kaptam egy Winterglass medált itt ingyen amit most fel tudok rakni és az remélem dob a karin valamennyit.
-
Este gondoltam kicsit játszom ,de a frissítés betett. Karakterválasztás után kifagy a játék.
Friss vga driver 2x scannreapir és semmi még az appdata is törölve. Valakinek más ötlet az újratelepítésen kívül ?
-
-
-
-
-
-
válasz
MegalodonS
üzenetére
Köszi akkor most érdemes elkezdeni egy másik karaktert.Mivel sorcer-t gondoltam , valaki tud adni ötletet , hogy lvl-re mit érdemes használni ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Én sem értem egyesek mit csinálnak , mert én most pl ezzel nem jutok 62-es pit fölé [link]
Nálam is van , hogy sokszor az Iron skint el sem tudom nyomni már halott vagyok. Jó a hetes paragon hiányzik még ,de ez ennyit számítana ? Jah a Shako megvan szóval ezt így érdemes nézni. -
-
-
-
-
-
Valakinek van esetleg kipróbált barb build a tarsolyában ?
-
-
-
-
-
Sziasztok Barbár bildel tudnátok nekem segíteni , mert 65-ös szinten vagyok és átraktam mindent erre [link] viszont , nem üt itt a karakter
. Mit rakjak a bal egér gombra , hogy üssön a karakter , mert így nincs fury és pikk-pakk meghalok az első ellenféltöl
Előtte Lunging strike volt azzal ütött a karakter és jött a fury,de ezeknél a buildeknél mi generálja ? Néztem videókat de nem jöttem rá . -
Srácok a varschan -t a fánál található pici dungeons-ban , hogyan lehet lenyomni , mert ketten bementünk ilyen 80-as szinten és alig tudtuk a fele életét levinni aztán elfogyott a poti
Tier3 -ban sima liba volt ,de T4-ben egy Rugo+Druidával ketten nem bírunk vele.
Én ezt a buildet viszem ,de sajnos nagyon kevés az armor itt [link]
-
-
-
válasz
persil
üzenetére
Én vagyok az az ember , annyira nem vágom még mindig ezt a játékot , hogy valami borzalom, de legalább élvezem néha. Addig eljutok , hogy lemásolom a buildet + igyekszem nézni milyen aspectek vannak és mi a fő képesség amikre ki van hegyezve ,de nálam nem jönnek a nagy sebzések. Most pl Necró után egy barbárt kezdtem el húzni , mert az olyan egyszerű , bemegyek darálok karakternek nézett ki ,de egyenlőre nem adja. Most vagyok 43-as szinten és T2-ben bár nem halok nagyon ,de a combosabb főellenfelek kifognak , egyszerűen úgy érzem nincs sebzésem csak HP-m van. A Hota Build irányt néztem ki konkrétan ezt [link] ,de persze finomítottam rajta ( teljesen random
) és szerintem rossz az irány .
-
Sziasztok volt már itt kérdés korábban ,de érdemi válasz nem jött rá , hogy ha olyan skill-t rakok a necrora akkor nem üt a karakter. Konkréten nem üt a karakter a kardal a kezében
-
-
Sziasztok ,
van esetleg valakinek jól működő Necro bildje , mert utóljára a diablo 2 -vel játszottam és eddig bármit rakok össze nagyon kínkeservesen haladok .Alap dolgokkal és még most 20-as szinten is most kezdek tisztában lenni , szóval elég nagy a lemaradásom , viszont baromira tetszik a játék .
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ehhez azért van bőr a képükön.A játékos társadalom torkán is bármit le lehet tolni .
.Át is raktam a buildet rain arrowra , de még nem az igazi . T2 n nem tudtam továbblépni , mert kevés volt a sebzésem.
Előtte Lunging strike volt azzal ütött a karakter és jött a fury,de ezeknél a buildeknél mi generálja ? Néztem videókat de nem jöttem rá .