- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
-
jcage
tag
-
Pedro78
senior tag
-
Pedro78
senior tag
-
ripla
addikt
-
faragojof
őstag
-
El Rey
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Ki tud cserélni, de csak legendarynál, itt a core-t cserélte ki
.
De nem is érdemes egy tárgyra hagyatkozni, gagyibból kell többet, most az 1 GA is lehet jobb, mint a 4 GA, übernél is, mert a + affixok többet érnek, csak ritkán adja, és sokszor használhatatlant! Nekem az Orsivane-n egy pont használhatót adott rá!
+ érdemes lehet próbálkozni nem jó GA-val is, én az esadorával próbálkozom, mert sima optot rakhat GA-ra, már 3X sikerült a mozgási sebességet
, de a crackling nem akar összejönni. -
Roland861010
veterán
-
Edge
veterán
-
sith7
félisten
-
boogie84
veterán
-
Lshadows
csendes tag
-
faragojof
őstag
-
Roland861010
veterán
-
Shokkolo
addikt
Rengeteget fieldezek, mert legalább a ládák sokat dobnak...
Az infernal se túl izgalmas egy idő után... (pláne hogy random partiba leechelni jönnek és állnak 1 helyben
)
Pit is lassú egyedül, pláne hogy ugye előző seasonben a 130 volt a speed, most meg a 100 max 110
Egyébként 268-nál járok épp (és összeszeszedtem 2 stash-tabnyi ládát ha már xp boost event van) -
faragojof
őstag
Nincs a játékom jó passban, az biztos héccencség!
Elvileg a Battle.neten vettem a D4 Standardot. Csilli villi passzos
páncélt sem kaptam, meg az ajándék lónak sem tudtam megnézni a fogát! "Fizess csávó oszt' ne tőccsed" üzenetet kaptam csak.
Csak az a szép ződ ... tokba rakott játék lemez, az hiányzik nekem! -
faragojof
őstag
Ma kb. ötödszörre vág ki a játékból, a "Diablo 4 Retail nem válaszol" hiba üzenettel. Utána olvastam most a fórumokon. Ugyanezt mondják, amit te is.
Csak nekem nem "retail", meg nem "gamepass"-os játékom van!
Elvileg a Blizz már rajta van a javításon!
De tele van a fxom ezzel a bughalmazzal! -
Beretvás
veterán
-
boogie84
veterán
-
Beretvás
veterán
-
Ellia
addikt
-
malacka87
őstag
-
shotika
őstag
-
Beretvás
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
markknight
nagyúr
-
batai15
félisten
-
Kylesa
aktív tag
De ezek nem előrendelői extrák, nem? A mountok, a petek, a páncél skinek, a 3000 platinum stb... Ezeket mindenki megkapja majd, amikor egyszer megveszi a kiegészítőt, nem csak azok, akik előrendelik, legalábbis én úgy látom. Akik előrendelik, előbb megkapják őket és ennyi, de semmilyen exkluzív előrendelői extrát nem látni a battle.neten.
-
-FreaK-
veterán
Az elején ez még igaz, de később már szerintem nem annyira. NmD eventekkel gyorsabb magasabb szinten.
Illetve tegnap jöttem rá hogy a wolf repu is sokkal lassabban jön a maiden-nél mintha csak mennél körbe a térképen, mert egy csomó minden ad 100-150 reput, mini bossok, az összes kis event, ládák stb. -
boogie84
veterán
-
Valkűr
addikt
-
Kylesa
aktív tag
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
-
scyllafren
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mettallo
tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Reinhardt
őstag
-
sith7
félisten
-
Jack Oneill
veterán
-
need
addikt
-
Archttila
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Archttila
veterán
-
Bencus88
nagyúr
-
Daelion
őstag
-
saelin
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
elite.cs11
senior tag
-
Peace
nagyúr
"We appreciate you for rising to the challenge and participating in the Diablo® IV Server Slam. We asked the world to storm our servers and push our infrastructure to its limits, and you gave ‘em Hell! The wanderers of Sanctuary took on the monstrous World Boss Ashava, and while many perished, scores of players secured their victory and banished the beast back to where he came from.
The next era of Sanctuary is ready to be unleashed upon the world and our team could not have done it without you. We look forward to seeing you at the Gates of Hell when Diablo IV launches on 6 June."Ennyit kaptam 12 órája.
-
Reinhardt
őstag
-
sto1911
veterán
-
Peace
nagyúr
-
laceszgamer
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
Peace
nagyúr
-
TBT
addikt
-
Warzoz
senior tag
-
0Li
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Levelet azt nem küldenek ilyenkor, de ha ide felmész, itt írja, hogy előrendelted-e a játékot:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Crimson Desert
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ ÁLLAPOT GARANCIA 2029-IG!
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 Ryzen 5 PRO 6650u Ultravékony, üzleti prémium! Garancia 2027.05.
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 5 13.gen FHD+ FÓLIÁS TÖRÉSGARANCIÁVAL!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.