Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WayneGace
őstag
Nektek van olyan, hogy elindítjátok a bloodstained dungeont és nem indul el?
-
WayneGace
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én meg nerfet hanyagolnám. Beraknak egy nehezebb kontentet majd 3 nap múlva nem tudja mindenki megcsinálni és megy a sirás. Ez a fórum is kiváló példa erre. Aztán nerfelik és lesz +1 könnyű kontent. Elég sok szezonban ez van, már minta szerű. Aztán kihívás nélkül abbahagyható ez a szezon is két hét múlva, mert nincs mit csinálni.
Sajnos ez a mentalitás szerintem megmarad lord of hatred után is.
Pedig szerintem az a legjobb, ha lenne könnyű, közepes és nehéz kontent. És nem annyi, hogy vidd feljebb a pitet +10-el, ha könnyűnek találod.
Csak hát sokan a legnehezebb dolgot akarják szinte azonnal könnyen. -
WayneGace
őstag
válasz
boeing
üzenetére
Az előbb néztem végig a warlock gameplay bemutatót.
Érdekesnek tűnik, eléggé eltér az eddig kasztoktól. Kíváncsi vagyok rá miylen lesz játszani vele.
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Annak, aki képben van nem. De úgy, hogy sose követtél semmilyen oldalt és most csak úgy belecsöppensz, nem is annyira magától értetődő minden. Amúgy elég kihagyni két-három szezont és úgy neki vágni, hogy semmit nem olvasol utána, megmutatkozik szerintem, hogy nem látja át az ember, ez is változott, az is.
T4-re el lehet menni előbb-utóbb szerintem is, csak lassabban build követés nélkül is. De azért látszik, hogy itt a topicban is, a rendszeresen játszók között is felmerülnek kérdések adott builddel kapcsolatban, ahol van leírás, nem saját magad találod, tapasztalod ki. -
WayneGace
őstag
válasz
rottenbull
üzenetére
Hogyan válaszoljon erre a kérdésre, ha még nem mondták el a közönségnek, csak azt, hogy lesz?
-
WayneGace
őstag
Leírás alapján amazonra gondolok, mint második klass, csak az szerintem elég sokban hasonlítana spiritbornra.
-
WayneGace
őstag
Na, akkor csak meg lett a nagy bejelentés. Ki akartam hagyni a szezont, de lehet csak teszek vele egy próbát paladinnal.
Majd írjatok, hogy milyen! -
WayneGace
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ne aggódj még van elég játékos! Ráadásul tele van a város vásárolt skines karakterekkel, szóval költenek is az emberek a játékra. Tehát nem ma fogják lekapcsolni a szervereket.
Tudtommal decemberben indul az új szezon, talán korai megmondani melyik kaszt lesz erősebb, mint a többi, hiába van PTR és tapasztalatok.
Érdemes-e neki vágni? Ha élvezed a játékot, akkor igen, ha nem, akkor nem. -
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
Nem muszáj pontról pontra követni minden buildet, anélkül is erős. A mythic drop egyáltalán nem rossz saját tapasztalatom szerint. Ha valakinek nagyon nincs szerencséje, akkor is kizártnak tartom, hogy ne tudna összeszedni 4 sparkot. Azzal meg le lehet craftolni kettőt, amilyet akar.
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Van armorod, csak a t4 miatt vonja le, nekem egy skull van amuletben meg pörgettem rá total armort, így paragon arra nem kell pazarolni és simán megvan 1200+ armor, tehát meg több is, mint kellene. De anélkül meg nincs. Res is maxon van. Így már nem annyira papír. Pit 110 simán megy, bossnál kell kitérni, de nem sokat kell mozogni ott sem.
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Én is. De nem teljesen jó, ahogy ott fent van. Kell magadra valahol rakni armort, (legegyszerűbb szerintem total armor amuletten, meg res, valamint van néhány skill és paragon pont is, amit teljesen feleslegesen pazarol el. Mivel lényegében folyamatosan grizzly rage-ben vagy. Ravenen kívül nem kell más aktív skill. Paragonon meg függ az itemektől.
-
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
Én ebben a szezonban tapasztaltam meg. És valóban váltottam radeonra. Igyekeztem utánaolvasni. Nvdiánál is előjön elvileg, van sok hozzászólás blizzárd fórumon róla. Szóval tudhatnak a problémáról. És nem is újdonság, mert korábbi szezonokban is volt már ilyen jelenség. Nálam majdnem eléri a 16 GB-ot 2560 x 1440 felbontásban magas beállításokkal.
-
WayneGace
őstag
Druida nálam is beérett. Egy chaos armorral, mert még véletlenül se akar esni, aminek kellene. Így marad legendary boots, ami aspect miatt nem is rossz egyébként.
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
Én nyitottam nagyjából 40-50 boss ládát tegnap. Ha jól számolom, akkor 5 uber esett. Ha hozzáteszem, hogy korábbi kb. 50-ből egy, akkor is 100 alatt 6 darab esett. Persze kicsi a minta, de én nem látom azt a nagy ritkaságot. Egyébként, ha van egy tributetöd, ami dobhat mythicket, akkor partyban már is 4 kör. Talán az a legegyszerűbb módja a farmnak. Persze shroud nem esett. Nekem a legendás rúnákból van kevés. Bac-ból talán egy esett csak.
-
WayneGace
őstag
A többszintes NM dungeont megéri csinálni?
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
Elkezdtem egy druidát. Ez a földpüfölős medve elég erősnek tűnik. Jobb, mint a földpüfölős spiritborn. Persze még csak lv 50-en.
-
WayneGace
őstag
válasz
malacka87
üzenetére
Grat.
Nézem a skineket, az oroszlános druida nagyon jól néz ki szerintem. Csak kb. amúgy sem látszik a karakter a sok effektől. Ráadásul druidánál kb. mindegy, mert úgyis a medvét nézed, barbárnál berserker formában megint nem látod, ja meg ott a shroud armor, ami korábban is említve volt. Úgy meg végkébb nem látod. -
WayneGace
őstag
válasz
grimm2015
üzenetére
És ez miért baj, hogy nincs duplikált arany és nem milliárdért adsz el vagy veszel valamit, hanem millióért?
Egyébként meg nem kell mindent szászszor újra kezdeni a kovácsnál és csak 3-szoros "narancs" a jó.
Felőlem olcsósíthatják, kerüljön tized annyiba, de nehogy már vissza legyen sírva a kínai duplikált arany. -
WayneGace
őstag
Szerintem baromira túl van reagálva a drop így a szezon 5. napján. Mindent is azonnal, rögtön. Aztán két hét múlva meg jöhetnek a kommentek, hogy ennyi volt a szezon, nincs mit csinálni.
-
WayneGace
őstag
Azért elég jól el vannak a nemek határolva, hisz Lilith mother of Sanctuary meg daughter of Mephisto. Prime evilek egyértelműen hímek, de Andariel egyértelműen nőstény, ha szabad így fogalmaznom. A titulusai "Maiden of Anguish, The Demon Queen.
Tehát a diablo világában a démonok és egyébként az angyalok is jól behatárolhatóak.
Lásd Imperius vagy Auriel.D3-ban Diablo külseje azzal magyarázható, hogy Leah volt, akiben megbújt.
Biológiailag nincs kitárgyalva, meg nem is kell feltétlen, de valahogy megszületett Lilith és Inarius gyermeke Rathma.
Gondolom a D4 kampányt csak végigjétszottátok. Elég hangsúlyos szerepet kap D4-ben és egyébként D3-ban is az emeberek pont emiatt, hogy a jó és a rossz is bennük van. Tyrael feláldozta az emberiség miatt magát, mert látta bennük a jót, de az angyalok Imperius vezetésével a rosszat látják. D4-ben sincs megbocsájtva Inarius"bűne". -
WayneGace
őstag
És mennyibe kerül a Guts skin?
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
stevve
üzenetére
Szerintem ebben a szezonban talán eddig soha nem látott módon könnyű volt itemeket szerezni. Önti magából a játék, materials is mindig van. Én nagyon hamar meguntam a bossozást, de soha nem kellett nyersanyag miatt aggódnom. Amikor bejöttek a bossok, ha visszaemlékszel, akkor nagyon más volt ez.
-
WayneGace
őstag
válasz
stevve
üzenetére
Én a sebzés és más kiírást is már rég levettem. Teljesen fölösleges. Sokkal jobb így szerintem. Amikor több játékos összeverődik és nyomják a skilleket, akkor van olyan, hogy egyszerűen nem csinálok semmit. Teljesen fölösleges, hogy még az én skilljeim is még jobban beterítsék a képernyőt. Meg amúgy sem hiányzik az a plusz sebzés.
-
WayneGace
őstag
válasz
boogie84
üzenetére
Lehetne máshogy, csak emlékezzetek vissza a pit megjelenésekor mi volt itt a topikban.
"Nem akarok soulslike játékot diabloban" vagy valami hasonló. Pedig csak boss volt nehezebb és kellett figyelni, kitérni támadásai elől. Párszor már felvetődött ez a téma, hogy az emberek többsége könnyű játékot akar. A legjobban meg talán azt szereti, hogyha a nehéznek kikiáltottat könnyen meg tudja csinálni.
Lehetne olyan dungeon, amiben valóban a mobokkal több időt kellene foglalkozni, de mára már a bossok is pár másodpercesre silányultak, ahogy butcher is. Emlékszem még promózták is, hogy miképpen csinálták a dizájnt, a játékosok hogyan reagálnak megjelenésére, stb.. Mi lett belőle? Egy ritka mezei mob. Szóval lehetne fordítani a szekeren, csak nem biztos, hogy a többség örülne.
Persze jöhet egy új kihívó, például titan quest 2. Mely a lassab tempót preferálja. Nem biztos, hogy rosszabb lene a kevesebb mob sűrűség, de erősebbek, trükösebbek. Akár még kicsit gondolkodnak is, nem csak neked rohannak. -
WayneGace
őstag
Valami duplikáció megint van gemekkel, mert discordon látom liciteknél, ahol sok ezer számra licitálnak vele + rengeteg runa. Például beírja, hogy 6000 gemet ad az itemért.
-
WayneGace
őstag
Party finderrel nem gond menni hordát. Sokan csak azért hozzák létre szerintem, mert 4 ember elvben többet tud szerezni, mint egyedül. Tehát nem is kell feltétlenül neked is nyitnod csak segíteni a gyűjtésben.
Egyébként 1400 nagyon sok. Kizártnak tartom, hogy mindig pont jól jöjjön ki a lépés. Ráadásul óránként 5 is sok. Szerintem simán kell negyedóra egyhez.
Meg elég uncsi is.Szerintem egyébként ez a season azon kívül, hogy az emberek SB helyett indítottak mást, túl sokat nem ad. A witchpower nem nagy szám. Új tartalom nem igazán van. Bossok farmolása szeriitem baromi unalmas, a undercity szintén. Nagyon kellene valami szorzó. Például négyszeres nyersanyag nyitással négyszeres tárgyesés. NM dungeon kb. olyan, mintha nem is létezne. Pit elvben a kihívás, de nekem ahhoz sincs kedvem, hogy lv. 100-ra felvigyem a glypheket.
T4-ben kószálás a "zöld" területen megint majdnem AFK módban lehet csinálni. Nekró tolja, mint a bolond a waveket, barbár az earthquakeket, neked csak elég megállni és felszedni a cuccokat.
Dark Citidelre semmi kedvem nincs menni. Pvp zónában megint fogalmam sincs, hogy van-e egáyltalán pvpzni akaró játékosállomány.Szóval összekaphatná magát a Blizzárd, mert ez így kevés. Legalábbis szerintem.
-
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
D1Rect
üzenetére
Remélhetőleg csinálnak majd változatosabb dungeonöket is. Megjegyzem helyszínek és mobok is lehetnének többfélék. Csak az a baj, hogy szerintem egy igen széles játékosréteg igényli azt, hogy 1 shotolja a mobok nagyrészét és haladjon, mint kés a vajban.. Ahhoz meg jó kb. bármilyen.
-
WayneGace
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Igazából nem nagyon változott később se, mert olyan videók voltak fent, hogy pit100 és hasonló barbárral. Abba se vagyok biztos, hogy más kaszt a spiritbornon kívül egyáltalán lv130-ig elment-e.
T4-en meg minden kaszt mindig végigrohan szinte bármivel, kétlem, hogy annak kellene lennie a mércének. -
WayneGace
őstag
-
WayneGace
őstag
válasz
warcat
üzenetére
Ez nyilvánvaló, de én paragon átdolgozást írtam. Amelnyek része, hogy megemelték a pontokat. Értem, hogy miért van most 5 board. Gyanítom akartak valamit, hogyha lassan is de kapjon a játékos. És ne legyen az, hogy vannak paragon 300 only buildek. De ezzel azt is elérték, amit írtam. Azaz kevesebb variáció, kevesebb kreatívitás.
-
WayneGace
őstag
Vessel of Hatred értékelés.
Kampány: történetben, karakterekben, átvezető videókban és hangulatban is elmarad az alapjátékától. Úgy érzem be sincs fejezve, hanem csak félbehagyva. Ebből is gondolom, hogy jövőre jön az újabb kiegészítő.Spiritborn és season 6.: Az új kaszt összességében jó lett. Értem ez alatt a skilleket. Elég jól eltalálták ezt a részét, az animációi is jók. A paragon átdolgozással nekem az a bajom, hogy minél kevesebb a board, annál kisebb a választási lehetőség. Én meghagytam volna, hogy annyit rakjon be a játékos, amennyit tud. Loot reborn 2.0 nem sikerült túl jól szerintem. A legendary lett szinte a unique, a unique meg a tömeg cucc. Undercity jó ötlet, de én átdolgoznám némileg, dark citadelre ugyanez vonatkozik.
Amit szerintem nagyon elrontottak, hogy spiritborn nagyon-nagyon OP. T4 minden egyes pontja könnyű, kihívás nélküli (magas piten kívül, bár szerintem az se az igazi). Ehhez gyakorlatilag kell egy kepeleke és midnight sun ring és t4 nagyjából letudva.
Szerintem a D4 a karakterfejlesztésről szól, ami jelentős részt a looton múlik. Ha nem akarok egy másik kasztot indítani a szezonban, akkor most miért fejlesszem a karakterem tovább? Paragon 256-tal lement pit 150 úgy, hogy se az armor, se a res nincs maxon. A további paragon hajkurászás ezután felesleges, ahogy az itemeké is. Az amulettet leszámítva nem is gondolom úgy, hogy szuper gearem lenne. Damage csökkentő aurás mobot elintézem annyival, hogy berakok egy aspectet és megnyomom az egyik skillt és már nincs is. Gondolom ez sem szándékos. Védekeznem nem nagyon kell, mert barrier megvéd. Nem kell kikerülnöm semmilyen támadást, bossét sem, csak nyomva tartom bal egérgombot meg nyomogatom a többi skillt. Emlékszem, hogy nagyon nem tetszett itt sem pár embernek, hogy ki kellett kerülni a pit boss támadásait korábbi szezonban, de ez így jó? Ráadásul, gondolom ez is bug, egyszer csak egyik pillanatról a másikra eltűnt a hp-ja a bossnak. Ebben mi a kihívás? Miért akarjam fejleszteni tovább a karakterem, hogy a tormented boss 1,5 másodperc helyett 1 másodperc alatt haljon?Összességében nekem ez így csalódás. Nem tudom mit akarnak következő szezonra, de jó lenne, ha tényleg összekapnák magukat és lenne olyan tartalom, ami a kihívás-jutalmazás egyensúlya mellett élvezetes is lenne és érdemes is megcsinálni.
Még valami. Az új mount tetszik, de ne nézzen már a leopárd, a puma meg a tigris ugyanúgy ki, csak a bundáját változtatják meg!
-
WayneGace
őstag
Nekem tegnap pit 142 sikerült, mobok nagyon olvadtak, de a boss elég sok időbe került. Vagy kellene egy jó kesztyű és, vagy +20-25 paragon, hogy érdemi javulás legyen szerintem. Ezt úgy, hogy shakoval megyek és csak a nadrágon van +9 resolve. Nagyon op. Res sincs maximumon mind és armor sem.
Ha jól emlékszem még pre seasonban volt, amikor a barbár ground stomp ascpecttel stackelődött hotával és nagy sebzést tudott csinálni. Persze akkor még nem voltak ilyen őrölt magas számok. Amint szélesebb körben kezdett elterjedni, elég hamar ki is javították. Talán 1-2 héten belül. Szóval szerintem teljesen tudatosan hagyják ezt így végigmenni most a seasonban.
-
WayneGace
őstag
Kösz. Nem gondoltam, hogy olyan sok xp-t ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fogyjunk le!
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest