- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Addig a szezonokkal kellene valamit kezdeni, mert a jelenlegi is nagyon gyengus lett. Ilyen hamar még soha nem untam meg a Diablo4et, mint ebben a szezonban.
Kb 65 órát jatszottam vele... -
Janusz001
őstag
Korai volt az öröm, ma elindítottam a játékot, megint szemkifolyatós üzemmódban van, persze a fent említett módszer segít, de ne kelljen már ezt minden egyes indításkor eljátszani.
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez segített nekem is.
-
krokk
senior tag
jah nekem is ez volt. sejtettem, hogy valami szín módot állított át a patch, szóval kikapcs bekapcs aztán minden okés volt. (xbox)
Ennek a kis xpbuffnak most örülök, kicsit pörgősebb lett a paragon gyűjtés így 100 felett

-
Shokkolo
addikt
na erre teszek egy próbát, hátha...
mert ha így marad komolyan abbahagyom.
Vállalhatatlan és rendesen zavaró -
csikaszka35
tag
Blizz fórumban is megy a sírás, valami beakadt a patch-el.
Valakinek ez megoldotta:"For me on my ps5 this was labeled “enhanced visuals” and turning it off and on again fixed it. Thank you!!"
-
Bird
addikt
Nem biztos, mert buff is érkezik.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kivéve dash barbi.
-
Bird
addikt
És most event alatt a goblinok....
-
Shokkolo
addikt
Nincs ellenemre
Megsokszorozza a játékélményt a single playerhez képest
-
Shokkolo
addikt
Köszönöm az esti menetet
Így, hogy meglett a Zyr Glyph, érezhetően "dobott".
Már lvl 2 is bőven elég volt, hogy meglegyen az e-penis növelés is,
éjjel lement Lilith soloban
@Scooby:
Neked is köszönöm a Duriel materialt. Mentem éjjel vagy 30-40et, sisak ugyan nem esett, de jópár használható gear javító cucc viszont igen. Illetve a doombringer kiesett.
Igaz lehetne jobb a statja, de majd... egyelőre ez már legalább megvan
Gyűrtam hajnal 3ig
Ma esti friss program: láda takarítás.
Fogtam és mindent csak bedobáltam, hogy "majd szelektálok".
Nos... azt hiszem az ma lesz
-
Shokkolo
addikt
Nekem az is tökéletes ha van időd

Így is hálás vagyok minden segítségért.
Szerencsés vagyok, home officeban dolgozok... de nekem is este van a legtöbb időm játszogatni -
Shokkolo
addikt
Köszönöm
Ha addig nem jutpok előbbre, akkor élnék a lehetőséggel.
@Beretvás:
sejtettem, viszont ha már megvan majd idétlenkedek.
a necroval meg tudom csinálni, de azzal sokra nem megyek
Most néztem át kicsit jobban a buildemet, van mit csiszolni, és kellene még 1 dagger is, a doombringer.
De örülök, mert a windforce íjat legalább tegnap este kidobta Grigoire egész jó stattal.
Tamagocsizgathatok még, van miért
-
csikaszka35
tag
Na akkor csak megerősíteni tudom, működik a fórum sírás
KB 40 kör körül kidobta a Shakot.
-
CptAdamica
nagyúr
Esetleg áldozhatsz kecskét, vagy egy csirke lábat dobj hátra a bal vállad felett.
Amúgy nincs rá bevált praktika, esetleg az, hogy egy huzamban sokat mész, vagy több karakterrel is megpróbálod.
-
mephi666
nagyúr
ja, az úgy nem buli nekem... ingame goldért cserébe gondoltam
alapelvem, hogy nem veszek játékokban semmit... "ami nem érhető el játékon belül szerzett fizetőeszközökkel, az számomra nincs is a játékban" 
-
mephi666
nagyúr
shardot hogy intéztél? van direkt erre külső trade felület, vagy csak óbégattál trade channel-re és jöttek az eladók?
(ezzel próbálkoztam párszor, de sikertelenül)ui: mi most az árfolyam?
-
5150head
őstag
Kb 10 hsz-t kellett volna csak visszaolvasni.
-
5150head
őstag
Tier1 tehát az első run és itt már tudod is tolni bele az XP-t.
-
Scooby
aktív tag
-
Gubu0101
veterán
Most mentem 3 legiont 1WB meg egy whispers ladat nyitottam igy lett 4 sziv.
-
Gubu0101
veterán
Meg a whisper fanal is esik a ladabol,most eszembe jutott.Futsz 2 piros dungit meg is van egy lada nyitas.Alkatreszek se artanak ha vannak,mert ugye az is kell varshanhoz.
-
boogie84
veterán
Be tudod váltani az egyes itemeket másikra. Szívet a kiválaszott itemre, többit random ládában kapod.
-
Gubu0101
veterán
Legion,world boss.Ezeknel nagy ra az esely.Amugy mashogy nem igazan farmolhato,random szoktak elojonni.Vagy veszel par $/€ ert
Durielt is ugy farmolgatjak,foleg mikor 50-100 koroket mennek.
-
Hangfalképű
tag
És használod a poison imbut? Vagy észrevetted, hogy ugyan csak kétszer kerül meg, de háromszor sebez?

TB build egy bugos valami és egy fix után azért kivi lennék, hogy még mindig top 1 lenne e. -
proci985
MODERÁTOR
single targetre egyebkent gyanusan erosebb, mint a ball wizard. foleg, hogy nem kell neki ido, mire felepul a damja
-
Jim-X
őstag
Meg a D2-bol van, a PVP killert jar a megolt ellenfel fule. Kb ennyi, orulsz neki
-
boogie84
veterán
Semmire. Csak a helyet foglalja.
-
deneee
csendes tag
Igen, aztán pedig magában a nm dungeon-ban is eshet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb 65 órát jatszottam vele...