- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Szerintem tuti megnövelték a drop rateket, én nem gondoltam, hogy a set itemek is úgy fognak esni magasabb tormenten, hogy már folyamatosan megtelik velük a láda. Nekem is esett mythic pl. infernalból, korábbin ilyen még sose volt.
Majd következő szezonra legtekerik, mint anno a runáknál is csinálták.
-
freddirty
senior tag
hát, oké rámentem a dmg-ra
T9-en farmolom a bossokat, hátha lesz belőle valami.
Más: nem biztos hogy minden unique-charmot fel lehet tenni. Pl ez esett és nem tudom felrakni mert a unique skill fegyves párja már ott van itemként a karimon. És úgy látszik nem lehet halmozni...
-
qsscanner
csendes tag
-
El Rey
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
Itt szépen megy le, de ahogy hallom aki bejutott se megy rendesen.
streamereknek megy persze, de az ezen a ponton kb reklám.
egyébként cloud infrastructure pont erre volt megoldás, vicces látni, hogy 10+ évvel a Diablo3 után megint nincs megoldva a probléma. igaz a 4 hálózati kódja gyengébb, mint a 3 esetén volt.
-
D1Rect
félisten
-
malacka87
őstag
-
boeing
őstag
-
malacka87
őstag
-
El Rey
senior tag
-
boeing
őstag
-
El Rey
senior tag
-
boogie84
veterán
-
D1Rect
félisten
-
boogie84
veterán
-
boeing
őstag
-
Edge
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
malacka87
őstag
-
malacka87
őstag
Mi a nagyot mondás ebben?
csináltál 2k kill streaket és özönlöttek a matik! Bocs hogy értek a játékhoz meg az adott buildhez és gyorsan leütöm a dolgokat!
4 fővel 2 supportal ütöttük a 45-ös bossokat! Macroval meg kb 2 sec alatt eladod a full stasht meg ki is veszel annyit hogy tele legyen!
-
El Rey
senior tag
-
malacka87
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
qsscanner
csendes tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Most nezem Rob legujabb videojat xp farmolassal kapcsolatban. Valoban a hammerdin tunik a legjobbnak farmolasra, foleg h autocastol a gyuru.
Kerdes h erosebb lehet e a wing strikenal? -
ProEvoFan
nagyúr
-
boogie84
veterán
-
malacka87
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
malacka87
őstag
-
boogie84
veterán
Most próbáltam egy friss karakteren a hammer skillt, ezt bizony castolni kell folyamatosan. Most újra nézve Rob videóját ő is castol folyamtosan. Hát én ebből nem kérek mégsem.

Csak a pulverize lesz erős druida. Hogy ez mennyire izgalmas, hogy csapkodod a földet 100 órán kresztül azt nem tudom. Olyan sokáig nem csapkodtam még vele, talán egy szezonban.
Golem necro S11-ben egész jó. Gyors a karakter, golemeket kb instant lehet a vége felé küldeni mindenkire is.
Abban viszont egyetéretek, h az Auradin lesz most is a befutó a lazy buildek között. Valszeg még mindig giga erős lesz a pala, hogy vegyék mégtöbben a dlc-t. Utóbbi kettőre szükült a projekt.
-
boogie84
veterán
Hammer buildről írják h a legjobb leveling a palával. Hát próbáltam, de leveling alatt pörgetni a hammert nem h nem volt kényelmes de még lassú is volt mire lett sebzés. Nem tudom h S12-ben autocastolja e valami a hammert. Na most utánanéztem, nem autocast, hanem Disciple skill lesz a hammer.
Blessed Hammer , Pulverize Dudu, Golem Necro. Ezekkel szemezek.Rob2628's Diablo 4 Season 12 Cheat Sheet
Diablo 4 Endgame Tier List S12 -
Edge
veterán
-
-FreaK-
veterán
Itt egy ilyen új build is, Rob szerint ez lesz a legerősebb a szezonban:
THE STRONGEST Build of Season 12 S+ Tier Captain America Shield Throw Paladin -
-FreaK-
veterán
-
WayneGace
őstag
-
Edge
veterán
-
boogie84
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
karakterenkent egy szezonban csak egyet lehet nyitni, viszont mashoz be lehet ugrani.
boogie84: sok, de ameddig nem esik addig el lehet lenni az elso harlequinnel, aztan minden alkalommal amikor esik jobb, akkor ra lehet probalni.
Diablo3nal ugyanez volt: altalaban 6-12 ora alatt minden szukseges itembol egy kiesett, csak eppen az ancientre valtas sokkal nehezebb volt, aztan utana tovabb finomitani a karaktert foleg, mert kellett kb 50-500 az adott itembol minden slotra, hogy mar tenyleg jo legyen.
---
más: Kazraaból kéne még pár kinézeti cucc, valakinek lenne kedve menni pár kört valamikor?
-
stevve
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Edge
veterán
-
hunvarlan
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
Incense xp bónusz nem adódik össze.
Épp most néztem ezt, hogy hogy érdemes farmolni, tenyleg a bossok adják most a legtöbbet.
Get MAX PARAGON With This Experience Farm! Diablo 4 S11 -
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
ProEvoFan
nagyúr
-
boogie84
veterán
-
sith7
félisten
-
Tibe
aktív tag
-
Tibe
aktív tag
-
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
Zoona
aktív tag
-
DeckardCain
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
krokk
senior tag
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
grimm2015
senior tag
-
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
noxon
őstag
-
El Rey
senior tag
-
sith7
félisten
-
Roland861010
veterán
-
Edge
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
El Rey
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
Edge
veterán
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
Edge
veterán
1. Temper - kiválaszthatod mi kerüljön rá
2. Sanctification - ezt 1x teheted rá és le se cserélheted ha olyan megy rá ami nem passzol a buildbe akkor kuka, uniq-ra és mythicre is mehet és ezek is lehetnek fosok.
3. Masterwork - az ugyanaz mint eddig.vagyis a temper ami eddig szopatott minket könnyebb lesz, de legalább lesz a sanctification ami über szopatás a korábbi temperhez képest

-
malacka87
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
jaja, es crackling sorcot eleg egyszeru gearezni is, legalabbis elindulni.
neztem BW visszatert S tierbe, illetve SB evade is visszajott. utobbi speedfarmra szinte verhetetlen volt egy ponton.
levelingre sorc kb trivialis mert van kb 6-8 build droptol fuggoen ami mukodik, nekronak meg ott a summonmancer illetve alacsony paragon mellett a BW zero-gear burst DPSre.
-
Edge
veterán
Maxrollon már van crackling build leírás, nagyon jónak néz ki lehet maradok sorcnál mégis.
-
Tibe
aktív tag
-
krokk
senior tag
Már láttam, hogy írták, hogy a Divine Intervention név miatt arra gondolnak, hogy biztos Paladin bejelentés lesz és azért lett eltolva. Mert aznap Game Awardson bejelentik a Paladint és amikor megjelenik már ott lesz a vásárold meg a shopban
kíváncsi leszek.
De abban lehet valami, hogy valami plusz bejelentés lesz GA-n és ezért tolták el. Majad ott kiderül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
T9-en farmolom a bossokat, hátha lesz belőle valami.