- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
la_cc
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Itt is megvan ugyanez a fejetlenség: állítgatják a potmétert jobbra balra és vakargatják a fejüket...

A viccet félre téve, most az item-ekkel / prefix-ekkel már vállalható irányba indultak, kiváncsi vagyok, hogy S5-ben sikerül-e visszalépni megint, hogy aztán a DLC megváltás legyen 40 EUR-ért...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
S5 rövi season lesz, lehet megéri 1-2 hétig belenézned egyébként.
-
la_cc
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nincs, de a DLC-t azért rendeld meg, majd skip-elj egy évet megint...

-
la_cc
addikt
Én a helyedben megvárnám majd az értékelő videókat a szokott arcoktól mielőtt skippelnéd a season-t. Nem tűnik logikus lépésnek, hogy a mostani "nehézség" után hirtelen "megnehezedne" a game, lehet lesz valamilyen kompenzáció az említett dolgokra.
A pit boss-okat meg most nerfelték. Erre vissza csinálják vagy mi van?

-
la_cc
addikt
válasz
WayneGace
üzenetére
Ez elég fosul hangzik. Inkább valami Lilith altar-hoz hasonló fix bónusznak lenne értelme, de azoknak is csak akkor, ha többször nem kéne megcsinálni őket, mert tényleg rohadt unalmasak a strongik.
Én továbbra sem gondolom, hogy a temper-rel bármi gond lenne, egyszerűen annyi hiányzik belőle, hogy az encsanthoz hasonlóan legyen egy "megtartás" opció és akkor mindenki sokkal chill-ebb lenne tőle és kevesebb lenne a brick is.
-
la_cc
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Salvage és craft-olsz másikat.
-
la_cc
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
A stronghold-okat teljesen felesleges megcsinálni. Én teljesen skip-eltem őket és semmi hátrány nem ért.
-
la_cc
addikt
A world boss-os faszkodás megint annak a lenyomata, hogy fixen fingjuk sincs, hogy mit csináljanak bizonyos dolgokkal. Most éppen megint az a fázis van, hogy nehezítik változatlan loot mellett. Ha jól emlékszem ennél az állapotnál már voltunk...
Körbe megyünk vagy mi van? Ennyire nagy a világtalanság?Ha már ismét nehezítik (jogosan), mert nem csinálnak belőle loot pinata-t, hogy legyen is értelme szenvedni majd T4-en vele a piócákkal a lukasztó mati-ért? Igazán rájöhettek volna 1 év "live development" alatt, hogy a csak nehezítés sírást szül állandóan...

Sokkal több ilyen open world event kellene, ahol össze hozzák a játékosokat és konkrétan mennyiségi és minőségi loot-ot lehet szerezni, ebből is többet ki lehetne hozni, ha már ilyen "open world' ARPG-t csináltak.
-
la_cc
addikt
válasz
Daelion
üzenetére
Elvileg a flurry-t nyomják meg a ptr patch notes alapján és mást nem nagyon piszkálnak, szóval csak maradnia kéne.

BTW, azért ehhez a hatalmas QoL fejlesztéshez is kellett pár season...
"You no longer need to reset the dungeon to replay the same boss. Upon killing them, the summoning Altar reappears and allows you to use more resources to play them again."

-
la_cc
addikt
Úgy látom, hogy chain lighting-os sorc-it kell indítanom majd S5-ben...

-
la_cc
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Teljesen mind1, hogy milyen hosszú egy season / liga / cycle, ha 1 hónap után a játékosok túlnyomó része tovább áll mást tolni. Ezért is hülyeség még jobban ritkítani az új tartalmakat, mert a friss kezdés és az új content élménye tartja életben ezeket a ARPG-get.
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkor HT Blood Maiden farm szvsz.
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ne foglalkozz az XP-vel meg a szinttel, mert semmit nem jelent. Húzd a glyph-eket 15-ig sorban, majd 21-ig és fejlődj a húzásukkal.
Pit-tel meg pláne felesleges foglalkozni, esélyes, hogy a mati sem kell semmire még, később meg úgysem lesz más content a game-be, mint azt a szart futkosni a matiért.
-
la_cc
addikt
1 éve ez megy, ne most baszd fel ezzel magad...

Fingjuk nincs semmiről csak a tűzet oltják folyamat. Nézd meg a mostani season-t, aminek nincs pl. témája, csak a Last Epoch rendszert másolták le egyszerűsítve. A vicc az, hogy még így is a jobbak közé tartozik a season és kérik a pénzt már a "DLC-ért"...
-
la_cc
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Hát ja...
-
la_cc
addikt
válasz
MegalodonS
üzenetére
Az első hsz...

1 év béta teszt után, jöhet a kövi!

-
la_cc
addikt
válasz
-FreaK-
üzenetére
LE egy indie game egy olyan 30 fős redditről összeállt csapat fejlesztésében, össze sem lehet hasonlítani a Blizzard erőforrásaival.
Nálam is hozzád hasonlóan "hamar kifújt", de nézd meg a roadmap-jukat, minden lépcsőfokon ENDGAME-t raknak még bele, ami a lényeg. Szóval hosszabb távon bőven nagyobb potenciált látok benne, mint a D4-ben.
Az, hogy nem esik több / jobb loot meg nem igaz. A vége fele bele voltam dögölve már a lila, GA-s cuccokba, már azt sem tudtam, hogy konfigoljam a karimra a filter-t, hogy ne zavarjon a sok cucc...
Fel kellett húzni a prophecy-s cuccot, aztán ömlött az item. -
la_cc
addikt
válasz
rumkola
üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy fizetni "kell", hanem hogy mit is kapunk a pénzért az elmúlt 1 év tapasztalatai alapján...

A 4. season-ban vagyunk. 2 kutyaszar volt, a mostaniban meg nincs is igazán season tematika, csak az eddigi valamire való season-ban működő dolgokat építették bele újra a game-be, illetve kijött az item / affix / imprint rendszer a béta állapotból.

-
la_cc
addikt
Én is így érzem pontosan, ezért sem akaródzik nekem megvenni 40-ért a DLC-t, mert kb. semmit "end game-t" nem látok benne. Új class nem érdekel, az egyszer használatos campaign sem, pet már most is van.
NEW CO-OP END GAME ACTIVITY
SLAY TOGETHER
Party up to take on a new multi-faceted dungeon with powerful challenges and promising rewards. First of its kind to Diablo, this dungeon will require eager warriors to team up and take down the challenge together.
Na most ez akár lehet egy party finder-es pit vagy dungi, ami megint ugyanaz, ami most is van lvl 1-től kb.
-
la_cc
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az elvvel van a gondom nem a pénznemmel...
-
la_cc
addikt
Windows (Xbox?) gamepass előfizuval meglehet úszni majd vajon a külön DLC megvásárlását vagy azzal egy teljesen új acc-on kellene játszani majd? Nem volt még ilyen előfizum, nem vágom, hogy megy ez.
-
la_cc
addikt
válasz
warcat
üzenetére
Ez jó nagy baromságnak hangzik...

RNG! Minden egyes pörgetésnél ugyanannyi esélyed van mindegyikre, honnan is tudná a rendszert, hogy én most pl. golem aktív CDR-t vagy ulti CDR-t akarok a cuccomra...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Meg 5 esélyed van, milyen "pity" rendszert akarsz 5 dobókocka dobásra?

Szerintem nincs "ritka" affix, csak eleve kevés amu drop-van, amiből még kevesebb a GA-s, ennyi az egész, felesleges túl misztifikálni a rendszert.
-
la_cc
addikt
HT-ba egyetlen 1 gobot se látok.

-
la_cc
addikt
Bent van az event. Login-nál már tolja az infót.
Az első ingyenes cumó a ló. Napi 1 ingyenes vagy hogy lesz ez?

-
la_cc
addikt
Vajon mikor élesedik az event ma?
-
la_cc
addikt
Ezen a szarrakás diablo.trade-en éppen behalt a chat is? Rányomok, hogy megvennék valamit erre csak homokórázik...
-
la_cc
addikt
A cult leader "damage" ennek a kettőnek az összegéből jön ki vajon?
Mondjuk ehhez jön még hozzá a "Frenzied Dead" imprint-elt lego power + Kalan's Edict a fa végén, tehát akkor elvileg mindig maxon a bónusz?

-
la_cc
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Rendben.

-
la_cc
addikt
válasz
DeckardCain
üzenetére
Ha még van hely, én szívesen jövök rotálni bármit.

lacc#2648
Más, van itt valaki, aki tolja a market-et folyamat? Adnék/mutatnék neki egy rakat cumót, adja el és felezzünk a gold-on.
Nekem így ebben a diablo.trade formában nincs türelmem hozzá, mert ez kutyaszar így.
-
la_cc
addikt
válasz
Reinhardt
üzenetére
Áh... Ez semmi!
Nekem 2 ligával ezelőtt a pene shot-ot DUPLÁN lőtte el néha, valahogy duplán regelte a hit-et 1 kattintásnál, szóval egyszer elment max resource-ról, ahogy kell, utána pár tizeddel meg abba az irányba mégegyszer... Eszméletlen zavaró volt, nem is tartott sokáig az a liga nekem... 
-
la_cc
addikt
Ügyes a kolléga és van, a hiányzó affix-ek nélkül is, elég sebzése, hogy időben lemenjen.

Egy bizonyos ponton felül a "skill" többet számít, mint a gear, hiszen a halállal nagy bünti jár.
Nem tudom, hogy pontosan milyen gear-je van, de tippre nekem lehet jobb van és 97 a max, amit elindítottam, mert nem jön be a tryhard push-olás kifejezetten a minion necro gameplay-nél.
-
la_cc
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
TLDR nincs a build-ben, nem kell.
-
la_cc
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Tény, hogy lassabb lenne valamennyivel...
-
la_cc
addikt
A pit run-oknál kinek mennyi a "sweet spot"? Én úgy látom, hogy elég chill-ben tudom farmolni a 75-öket, 4 perc körül / kör, ami 34 legó mati.
Sajnos nem igen díjjazza a game, hogy magas tier-t menjünk, mert lineárisan növekszik a mati és nem éri meg egyszerűen.
-
la_cc
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)