- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
Hajnal 4-ig bírtam este 11-től lvl 72
Szokásos barbár! -
CptAdamica
nagyúr
Druid és landslide lesz, ha nagy lesz.
-
gulupeti
őstag
Rugó, aztán ha lesz idő/kedv még lehet egy sorcit is.
-
grimm2015
senior tag
Valószínűleg a + grafika.
-
qsscanner
csendes tag
Bethesda játéknál nem biztos hogy a gép a ludas a crashért

-
Vikus
tag
Nálam vasárnap délután volt... brutál... De csak a HC-s szerver volt sz@r. Konkrétam egy elég fullos karim bánta... nem mondom, hogy nyugodt maradtam..
Kritikán aluli ez az egész. Persze jó volt egy darabig, aztán full kuka, relog, megint jó egy darabig és lecsó. Próbálgattam normálon, ott semmi baj nem volt. Netemmel nem volt gáz. Csak a HC-s szeró.. Persze alig vannak HC-n, boostolni nyilván senki nem akar, mert látom megy a szájkarate trade-n emiatt folyamat.. Úgyhogy megint 0-ról minden, imádás van..
-
mpierre
veterán
Nincs lag. Ami kimondottan üdítő a D3 hosszú évekig tartó lagparádéja után.
-
Throme
veterán
Nálam igen.
Utóbbi napokban, de nem sűrűn szerencsére. -
boeing
őstag
Nekem nem,Latencyd? ctrl+r 2x.Lehet nem nálad van a hiba.
-
MikeWazowski
veterán
Ok közben meglett.
-
5150head
őstag
250-300 runból nem esett semmi.
Annyira nem panaszkodom, mert überek nélkül is tud a Zires Hota ennyit:
Nem tudom, h ez jónak számit-e.
Tegnap esett egy jó gatya, uh a Lvl 8as zir dungi lement, de tovább nem mentem mert már fáradt voltam. -
Vikus
tag
Nekróval kezdtem. Az első Shako volt, viszonylag hamar.. 60-70 run alatt biztos. Kövi Andariel's Visage, sok ideig nuku, aztán jött az amu, ... sokáig semmi megint.. és végre a nagypapi.. Akkor jött ez a plusz XP hét és birizgálta a fantáziám a soso.. Gyorsba fel is lett rántva 100-ra.. na onnantól nem volt megállás, mindent gyorsabban és erősebben mentem.. Viszont kb majdnem 2x annyi run-om volt már és neki semmi.. Majd megtört a jég és esett a gyűrű, majd sok-sok run után még 1. És a legutolsó pedig még 1 Shako ... De kb 4x annyit kellett mennem, mint a Nekróval.. Kíváncsiságból mentem pár kört és ott hamar kiesett neki még 1 gyűrű.. Szóval eddig szerintem közel 1000 pár száz run biztos volt, az első pár százba benne volt szinte minden és mondhatom, hogy Sosoval atom balszerencsés ahhoz képest, hogy nekrónál jobb volt a drop rate..
-
csikaszka35
tag
Nekem még nem, de már nagyon szeretném
-
Edge
veterán
semmi gond, nekem sincs de mondjuk én már nem is teszek érte.
(aki nem játszik az nem is nyer
) -
Jim-X
őstag
Dehogynincs, nekem is van, meg kb mar mindenkinek. Amugy tenyleg ritkan esik, de en is bemakoltam husznvalahanyadik korre a multkor
-
gulupeti
őstag
Tudom, hogy van..
Csak azt nem, hogy mennyire sűrűn esik. -
Kylesa
aktív tag
Arra számítottam, hogy amint megszűnik a conduit shrine hatása, egy dörgő hang megszólal: "GRRR, FRESH MEAT!"
-
soo277
őstag
Ez tényleg ku.va jó
-
malacka87
őstag
Rob nem olyan régen rakta ki a frissített verziót! Közben érkezett a boss oneshot build is! Death blow személyében!
-
malacka87
őstag
Rob mid game keverve a bazooka end game verzióval!
-
Daelion
őstag
Lehet, én is visszamentem D3 seasont játszani most.

Nincs úgy bajom a D4 alapjaival meg elvoltam vele csak egyszerűen nem érzem hogy értékelné a játék a belefektetett időmet amiből eleve nincs túl sok mostanság.
Discord trade meg egyéb bohóckodás meg engem nem érdekel már.D3-al viszont akármikor beugrok 1-1 órát játszani mindig haladok valamennyit és szórakoztat is közben és ez elég arra hogy 1 karit mindig összerkjak GR push szintre 1 seasonbe aztán lehet mást játszani. 'vagy lehet csak ekkora átlag casual lett belőlem az évek alatt
'Tervezek majd játszani D4-et de csak ha kicsit 'élhetőbbé' tették a játékot.

-
Döglött Róka
veterán
Nem sietek sehova soloban, inkabb csak megnezem, meddig lehet vele elmenni elvegre a T100 a cel. Szintezni haverokkal szoktam.
-
Jim-X
őstag
Hat most A-tier, a double swinggel egyutt... Lattam videokat solo lilikillt es t100 dungit is. Szerintem jo lesz ez
-
Jacek
veterán
Duma az megy, majd, egyszer, igéretföldje

-
persil
nagyúr
Az eszköz az íj.
A nyíl(vessző) az, amit ellősz vele.
-
persil
nagyúr
Az 1% crit chance annyira betalalt, hogy nem igaz.

A fele ilyen baromsagot kivennem a jatekbol, egyszeruen felesleges az egesz. -
Roland861010
veterán

A D3 ban mutta milyen world ms van meg ilyenek itt ezt meg tudom nézni valahol? -
Archttila
veterán
Fogalmam nincs de nem panaszkodom, minden masbol telel a padlas

-
Synaptic
senior tag
Értem én hogy majd egyszer csak kiesek , de akkor már minek ? Shred es farkassal szerettem volna játszani , de macival kényszerülök.
-
la_cc
addikt
Add el 120-ért, amiből 15-öt nekem adsz. Na ez a jó business...
-
Gubu0101
veterán
-
rumkola
nagyúr
Mert akkor már 6 lenne?

-
-=Jam=-
addikt
Csak az aktív skillek számítanak, a passivak nem, azért van azoknak külön stat.
-
la_cc
addikt
Screenshot telóról.
-
-=Jam=-
addikt
Nem az övé, a maxrollos leírásnál van
Szerintem ilyen senkinek nincs, hogy mind a 4 stat max roll

-
zsirfecske
veterán
-
zsirfecske
veterán
én vinném simán, trapper tb-hez, csak még lev 65 vagyok
de ha rajtad marad, szólj, elraknám
(ez eternal realm, ugye?)
-
gyugyo79
addikt
No ahhoz nem kell akkora szerencse mint ehhez

Grat! -
gyugyo79
addikt
Van 2 "ilyenem" 20-20 milla feletti pörgetéssel és egyikre sem jött be a 4/4 mert akkor még az egyik szinte fix stat az a dext-volt és az mellé valami amit kidobott használni meg egy harmadik ezeknél rosszabb 4/3-ast használok mert a pörgetés ára még több lenne ha legót csinálnék belőlük.Ez már változott elvileg vagy fog majd (Mármint a szinte fix Dext egyik rollnak a 2-ből) mire BG-t megunom és újra játszok annyit, hogy 1-2 pörgetésre összeszedjem a goldot ....
Ezzel nem az értékét akarom rontani mert ebből lehet csak 4/4 és az, hogy kiessen annak az esélye tényleg kb 1-2%. -
granini
őstag
Ebből egyáltalán nem biztos hogy lesz 4/4 most hogy a DEX már nem priority stat, lehet hogy 37x kell rollolni hogy beadja.. csak mondom...
amúgy szép, gz.. -
oriic
HÁZIGAZDA
3/4. Adok érte 6 milliót.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyugyo79
addikt
Írja az, Level 100 Endgame Variants - > Nightmare Dungeon Push
Amúgy PS -es rugómmal én is kiraktam és jól jött sokszor. (Na ott ha jól tudom tényleg nincs írva róla) -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Ez alatt nem dobta nekem.

-
boogie84
veterán
Tempest Roar-t pedig csak T60 feletti NM dungeon-ban 97-es lvl felett dobja?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tudom, de voltak ott ugye 85-ösek is, csak amiből esett az 84-es volt. Ezért volt csak a fél pillanatnyi izgalom

-
prokxy
veterán
Ez mi lenne pontosan? barber hearth
-
MikeWazowski
veterán
Akkor magamnak megvalaszolom, meg akit érdekel:
Fixed an issue where the Barber malignant power would absorb damage from all other players and not just the player with it equipped. -
la_cc
addikt
Minden teljesen más lesz, ne aggódj!
-
persil
nagyúr
Mondom szerintem arra gondolt.
Szo sem volt arrol, hogy ki mit tenne bele.
-
MikeWazowski
veterán
Közben sikerült mindenre megoldást találni. Köszönöm ...

-
aradebil2
senior tag
Valszeg alacsonyabb World Tierből vannak az invokereid.
-
Edge
veterán
ó thx nem tudtam
még jó hogy csak épphogy sacred itemekre váltok -
Jim-X
őstag
Igen, szerintem az a legjobb
-
Tatyla
őstag
Természetesen rúgó
-
Jim-X
őstag
Hat ugy nez ki... Nem baj S2-ben meg FO Sorci lesz a meno
-
Jim-X
őstag
En Twisting blade es a Barrage rugo kozott vacilalok...amig hazaerek eldontom

szerk.: Mar a dio1-ben is sorciztam, aztan a 2-ben vegkepp, ideje valtani
Holnap mindenki szabin van?
-
D1Rect
félisten
Én is rugót vagy barbit terveztem.
De csak augusztus közepén leszek gép előtt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Twisting Blades Rogue a terv. Sorcit elengedtem ezek után, majd ha kap buffot visszanézek rá.
-
5150head
őstag
BS Nekro.
Rugóztam preseason és már a patch előtt eldöntöttem h nekro lesz a kövi. -
Rigormortiis
veterán
3. De csak jövő héten.
-
la_cc
addikt
Tök jó fejlesztés lehetne itt a fórumon, ha lehetne kirakni topikgazdák által ilyen "pinned" szavazást.
Én sorci és rugó között vaciláltam mikor abba hagytam a pre-season-t, gondolom nem kérdés, hogy melyikkel megyek majd...

+1 bow rugóra
-
batai15
félisten
Több pontot ad már a side questre ,stb.
-
ambushka
aktív tag
Tobbet ad a dungeon es side quest, ha jol emlekszem 10-10 ponttal
-
ambushka
aktív tag
Te azt ugye tudod, hogy eddig is a leggyengebb volt?
-
Lajtorja
aktív tag
Majd azért nézzünk egy d4 armory statot season kezdés után hogy mennyire sikerült ez a cél.
-
ambushka
aktív tag
Dehat igy is egy ipari hulladek volt a kaszt.
-
-=Jam=-
addikt
Mi az összefüggés, örüljenek, hogy játszanak a játékkal, nem mindegy nekik ki mivel tolja? Így majd otthagyják egy csomóan, brilliáns logika...

Nerfelni azt kéne, ami túl OP a többihez képest, de egy PvE játékban ennek sincs akkora jelentősége.
-
D1Rect
félisten
Amikor teljesen kész, akkor glyph-ből lehet tenni, de addig jobb a crit.
-
gyugyo79
addikt
Ne beszéljünk már butaságokat ...
maxroll
Weapon
(Staff)Shockwave1. High Damage per Second
2. Vulnerable Damage
3. Core Skill Damage
4. Damage to Distant Enemies
5. Willpower
6. Damage to Close Enemies
7. Damage to Slowed Enemies
8. Critical Strike Damage
9. Critical Strike Damage with Earth SkillsGlyph Leveling Priorities
Level 15
1 .Exploit = For every 5 Dexterity purchased within range, you deal +1.0% increased damage to Vulnerable targets.
Az első ...
Remélem ennyi elég lesz ... -
Kobe
veterán
A lilithek statjai maradnak meg ugy tudom, de a felfedezett statusz nem
-
elite.cs11
senior tag
Meg nem implementaltak ezt. De szezon 1re mar igy fog mukodni minden uj karinal (vagy lehet mar elotte is valamennyivel, passz)
-
granini
őstag
-
TheProb
veterán
Eddig minden dudu build-nél amit néztem, a DPS volt az első a prio-ban, szóval elvileg ha több a DPS, akkor az a jobb. Mondjuk én pulverize-nál az attack power-t néztem elsődlegesen.
-
persil
nagyúr
Hat ne valtoztassanak meg veletlenul se a zoom levelen.
Tegyenek be "kapcsolot" vagy szabadon zoomolhato kamerat, az mindenkinek jo lenne. De ha beallitjak fixen 30 ezer meterre, mint ahogy nehany jatekban van, akkor tuti megzavarodok. En kifejezetten elvezem, hogy "pont tokeletes tavolsagban" van.
-
Lendova
őstag
Tudatosan akkora, amekkora. Majd lehet "jutalomként" adni.
-
TheProb
veterán
Build függő, de alapvetően azértm, mert az a leggyorsabb 2H weapon. Illetve azért nem 2x1H, mert a 2H-n jobban scale-el az adott aspect, amit ajánl a guide.
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem buildfüggő? 2H Staff damage against crowd control bónuszt kap, plusz caster statokat.
-
la_cc
addikt
Neked sosem kerülte még el typo a figyelmed?

A fegyó meg 809+25-ös és igen, használom is.
-
elite.cs11
senior tag
Tudtommal az a boss nem is azért van hogy lootot adjon, hanem inkább azért, hogy lefosd a bokád, ha véletlenül belefutsz

-
la_cc
addikt
2 kill alapján vontad le ezt? Nem semmi minta alapján vontad le ezt a következtetést.
Word boss lényege jelenleg, az, hogy megölöd és mész tovább kb. leszarva, hogy ad-e valamit, +1 dolog, amit lehet csinálni a game-ben.
Nekem pl. egyszer dobott egy baszós fegyót, amit azóta is használok, mert nincs jobb.
-
D1Rect
félisten
Aha. Tegnap 71-en egyedül lecsapkodtam olyan nm dungeont ahol ~94 körül voltak a mobok.
Ezt még nagyjából t3 gearben.
Nem is túl jó a cuccom, csak éppen annyira, hogy működjön a build. -
D1Rect
félisten
De melyikre gondolsz?
-
D1Rect
félisten
Én most pulverize builddel tolom, a tornadohoz nincsenek meg az itemek.
Az előbb próbáltam rá a T37 vagy 38-as dungeonra, kétszer feküdtem meg, most 71 vagyok.setup: Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 4
- One mobilszolgáltatások
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gitáros topic
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Jogász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szokásos barbár!

Kritikán aluli ez az egész. Persze jó volt egy darabig, aztán full kuka, relog, megint jó egy darabig és lecsó. Próbálgattam normálon, ott semmi baj nem volt. Netemmel nem volt gáz. Csak a HC-s szeró.. Persze alig vannak HC-n, boostolni nyilván senki nem akar, mert látom megy a szájkarate trade-n emiatt folyamat.. Úgyhogy megint 0-ról minden, imádás van..
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)