- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
"Jatekon belul a grafikat vissza allitani.
"
Ismerem a gépem, tudom mire képes. Persze úgy nehéz belőni a grafikát, ha a beállításokba a blizz úgy nyúlkál bele, hogy az egyéni beállításokat rendre felül írja. Jó ideig nem láttam pl. alacsonyan szálló hófelhőket, ködöt. Na egy hete kb megjelentek!
Pedig az egyik legfontosabb egy hack'n slash játékban a tűlevél számlálás a fenyő erdőben, a pocsolya fodrozódás megtekintése a mocsárban. És ki ne felejtsem! UV napszemüveg, arcmaszk meg UV szűrős hosszú ujjú poló naptejjel kombinálva, leégés ellen a sivatagos pályákon.
Félre értés ne essék! Nem a modern grafikai szépség ellen vagyok. De ha a játék rendszeresen hálózati hiba miatt, mert elveszti a kapcsolatot a gépemmel, omlik össze, vág ki az asztalra! Akkor nem feltétlenül a grafikai beállításokon fogok Én gondolkodni.Egyébként tegnap valamibe belenyúlhattak a fijjugg, mert ma még nem volt sem összeomlás. És a városok, waypointok közötti utazgatás is villámgyors. És végre nem kapok epilepsziás rohamot a felesleges villózástól!
-
faragojof
őstag
A saját gépben vissza állítani a játékot alap beállításra, az azt jelenti, hogy kérjem vissza a pénzem és töröljem a játékot?
Megfordult már a fejemben.
De egyébként már mindent IS állítgattam. Volt jobb napok sorozata is. Volt egy két hét, amikor játszani sem tudtam az összeomlások miatt. A jobb napokat rendszerint a Blizz töketlenjei b@szták szét, merthogy ők is állítgattak ezt azt. A legutolsó hibák között: a Pit végén van olyan főgenya, akit ha elkezdek ütni, a harmadik támadásánál kimered a képernyő. Kb 1fps sebességgel látom a csatát. Csépelem a billt. Meghalok. Majd automatikus újjáéledés a kapu előtt. De nincs karakter. Nem látszik a képernyőn. Bemegyek, megkezdem a csatát, mert egyébként a támadásaim megvannak, a bill reagál. 20-30 másodperc kb. a csata. Leverem a főnököt, jön a loot. A halott korpusz lenn a földön. És a pit előtt visszajön a karakter képe is. Ezt itt, meg a whisper melletti lukban levő főgonosznál csinálta.
És még egy csomó minden. Számomra ez a játék még béta állapotban van. Bár ez az utóbbi időben napi szinten jövő foltozgatásokból meg is látszik. -
bypass|HUN
aktív tag
-
Roland861010
veterán
-
Janusz001
őstag
-
boeing
őstag
-
Gubu0101
veterán
-
Throme
veterán
Kezd frusztrálni ez a játék....
Már nem tudom hány és mindenféle vaultot végignyomtam.
Olyat is ahol x db Zoltán wardot kaptam és maradt, h kinyissam a kisládát is. Nightmare fokozat. Én tier3, a dungeon meg nightmare tier 1 - 2.Nem tudom miért kellett ezt ilyen hülyén megoldani?!
Utána olvastam, nincs más infó erről a küldetéssorozatról.
Vaultok, nightmare és pikk-pakk megvan...Eddig lenyűgözött a játék, nagyon jól néz ki, jók a külterek, belterek. Aprólékosan kidolgozottak. Többször megálltam bámészkodni (már ha nem támadtak meg)....eddig...
most meg megyek végig az alagutakon, már a tárgyakat sem veszem fel, max a narancsokat. Van hogy futok a folyosókon a szörnyek mellett, hogy a Zoli wardos csarnokhoz vezető átjáróhoz érjek minél hamarabb.
A csapdákat szépen kerülgetem. Még marad is Zoli pontom. Kinyitom a ládákat, minden szar a nyakamba hullik, de a kulle's heart csak nem.....
Most vagy valamit nagyon rosszul csinálok, vagy nem értem
Rápihenek, még próbálkozok, aztán úgy is eljön április 16 és vége...
-
Jim-X
őstag
-
mephi666
nagyúr
-
Shokkolo
addikt
-
-=Jam=-
addikt
-
Gubu0101
veterán
-
gulupeti
őstag
-
boogie84
veterán
-
CptAdamica
nagyúr
-
csikaszka35
tag
-
boogie84
veterán
-
csikaszka35
tag
-
AtHoS
nagyúr
80-as szintet el kell érni, onnan peregnek az ancestral tárgyak, mivel lvl80 a min req hozzájuk.
Én is átugrottam T4be lvl53on, aztán ugyanezt tapasztaltam lvl80ig. WB-től esett cuccokból ″öltözködtem″ addig. Szóval minden WB-n kötelezően ott voltam, ami aktív volt, mikor épp gép előtt is tudtam lenni -
Jim-X
őstag
-
mephi666
nagyúr
-
Jim-X
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
sith7
félisten
-
gainwardgs
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
dante3
addikt
-
CptAdamica
nagyúr
-
dante3
addikt
-
Edge
veterán
-
Tiesto222
tag
-
Win-T
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
LittleBoss67
aktív tag
-
LÁZ
addikt
-
LÁZ
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
Mrdevil
addikt
-
prokxy
veterán
-
Roland861010
veterán
Nem tudom szerintem ez a játék mindenen is el futni 60 - 120Fpsel de itt inkább szerver oldali problémák vannak.
Diablo 3-at próbáltam 1080p-ben Highon, GR 130-on ahol már rendesen vannak mobok de semmi lag... egy kb 2 %os drop volt.
Itt 1080p-ben mediumon fix 60FPS és képes dropolni 10-20 FPS-re.. a semmiből. -
Ghostface
senior tag
-
Mrdevil
addikt
Engem mindig lecsap a bucsi, tegnap is, 76 vagyok ő meg volt asszem 89, az úgy sok. Más minden megy jól.... Nekem a staffjaim így néznek ki: vulne damage, krit strike damage, krit dam with earth skill, core skill dam. Ilyesmit is ír a buildhez. Volt amelyiken csak 3 volt fullos stat, a negyedik pl damage to close. Ilyesmiket vadászok, alatta nem is használok mást.
-
Mrdevil
addikt
-
.LnB
titán
Na de akkor már WT2-n leverted nem? Mert addig WT3-on nem tudod megidézni.
Én majd akkor megyek rá, ha kell a season feladathoz.
Nagyon sokat játszottam hétvégén, de tegnap megint volt egy "na most elég" érzés. Kicsit visszafogom magam, mert megint el fog menni a kedvem tőle. És végül is már megint ott tartok, hogy renow-ot kell farmolnom. Majd lassan jön a WT4 és a végtelen NM farm.. Nem túl izgi.. -
gulupeti
őstag
-
gulupeti
őstag
Szerintem ezt használod, ha jól gondolom.

Pár szinttel ezelőtt megtaláltam én is, egyből megváltozott a játék képe.
Druidot indítottam szezonban, tényleg olyan, mint egy tank, végigtoltam a sztorit is újra, bár a dialógokat, meg a videókat a vége felé már skippeltem rendesen, legközelebb már tuti nem fogom. Lilithet ledaráltam úgy, hogy mindösszesen 1 potiont kellett elhasználni. -
Edge
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
nonsen5e
veterán
-
Jim-X
őstag
-
Bird
addikt
-
Daelion
őstag
-
hunvarlan
aktív tag
-
Bazsi1987
őstag
-
boogie84
veterán
-
Daelion
őstag
Nálam még nem volt gond 3060 Ti-vel.
2560x1080 maxon játszom de pár napja levettem High-ra a Textúrát mert így nincs mikroakadás a városokban meg amikor gyorsan megyek lóval a zónák közt.
DLAA van ezen felül bekapcsolva élsimítás végett.
Játékokat meg Nvidia driverbe FPS capelem a 75 Hz monitorhoz mert többet ne tekerjen nekem fölöslegesen.Kb 1+ hete fejlesztettem 32 GB ramra de nem D4 miatt hanem úgy általánosságban már idejét éreztem + már elég olcsó volt a DDR 4 ami nekem kell.

Béták óta játszom de még technikai gondom nem volt a játékkal, 0 crash vagy akármi furcsaság. -
CactuS
Arcképgyáros
És pl. a Lilith szobrok megvannak? Mert az nem keveset számít lvl 50 alatt. Dudu baromi stabil, de veszett lassú a sorcihoz képest, meg kb. bármihez képest lvl 50 alatt.
Az meg, hogy egy lvl 70 karakter gyengébb egy 52-nél már bocsánat, de inkább user error gear/build, mert ha így lenne, akkor szerintem nem lenne egy rakat NM80+, meg 90+, meg 100-as NM run fent YT-on sorcival.
Edge: Ezek ugyanúgy gyepálják a rouge-okat is ilyen dungeonben, legalábbis én rettentő sokszor belefejelek a ballista lövésébe. Dudu ilyen szinten megváltás, csak hát azt nem szabad fáradtan játszani, mert bealszom a sebessége melett.

-
ripla
addikt
-
Roland861010
veterán
-
ripla
addikt
Ez érdekes, nekem is kétszer kell megnyomnom a gombokat mire reagál, pl. inventory, térkép, szóval minden ami a játékon belül van.
Más.
Az miért van, hogy az Obol árus rendre olyan cuccokat akar nekem adni, amik lvl41-42 körül vannak? Miközben már közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50-hez.
-
S e t h
nagyúr
-
-FreaK-
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintem az egyik leghaszontalanabb unique azzal a 33% dmb nerffel.
#9784 S e t h
Nincs sajna, ami fura, mert közben a tüzes buildhez meg ott a Staff of Endless Rage a fireball bónusszal. Perszer rá lehetne fogni hogy cserébe ott a jeges gatya az extra frost nova-val, de az nem ugyanaz
#9794 Lendova
Felvágós.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
S e t h
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Az a baj ezzel, hogy én korán léptem ár WT4-be. 61-en. Ezért folyamatos színt hátrányban voltam eddig. Mert ugye elvileg lvl70-től érdemes WT4. Na ez a szinthátrány nem igazán érezhető. Simán haladok már NM Dungeon-ökben is. Leszámítva a Butchert.
Meg itt azért a NM Dungeon-ök nehezítései is belejátszanak a Butcher fight-ba.
Szóval gáz, de én még nem tudtam megölni. 3x vagy 4x jött. (Bezzeg ha WT3-on vagy korábban is jött volna, nem lett volna gond.
) -
Daelion
őstag
-
5150head
őstag
-
5150head
őstag
-
nubreed
nagyúr
-
gyugyo79
addikt
-
TrollBalint
addikt
-
elite.cs11
senior tag
-
saelin
veterán
-
PunkZoli
aktív tag
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xbox Series X|S
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
Pedig az egyik legfontosabb egy hack'n slash játékban a tűlevél számlálás a fenyő erdőben, a pocsolya fodrozódás megtekintése a mocsárban. És ki ne felejtsem! UV napszemüveg, arcmaszk meg UV szűrős hosszú ujjú poló naptejjel kombinálva, leégés ellen a sivatagos pályákon.