- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-09-25 12:49 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
faragojof
őstag
-
boogie84
veterán
-
Reinhardt
őstag
Grat.
Nem tudom mi a jobb, ha van alapanyag problema, vagy ha nincs. Az elso Perditiont nekem is craftolni kellett, es jo erzes volt mikor meglett meglett a 6. JAH.
Most viszont mar ha uj buildet akarok kiprobalni akkor addig temperelem az uj itemet amig greater affixos nem lesz. Ami jo erzes, de teljesen elveszett izgalma a dolognak. -
ProEvoFan
nagyúr
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
Roland861010
veterán
-
grimm2015
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
100as glyphk, szar amu, közepes gatya-kesztyű-csizma.A három lila pipa, de 1ga mind. 1ga Ancestral Unique fegyver, pajzs, gyűrű.
Pit100 4 perc.
Pit105 8 perc.
Feljebb nem próbáltam. Majd ha lesznek jobb cuccaim.De őszintén? Teljesen elégedett vagyok már a pit100al is.
Ami nagyon tetszik ebben a szezonban, hogy gear miatt nem kell használni diablo tradet. (1x használtam eddig egy runára, de utána rögtön kiesett
)Minden kiesik, ami kell az embernek.Annyi legend runám van, mint az előző 3 szezonban összesen.
Tartsák meg ezt az irányt.
Trade oldal maradjon meg a boss kulcsokra. -
boogie84
veterán
-
Ellia
addikt
-
Edge
veterán
-
El Rey
senior tag
-
Edge
veterán
-
WayneGace
őstag
-
Edge
veterán
De lehet, a sorrendet azért írtam így mert így tűnt logikusnak nekem, minek masterworkoljek ha utána rákerül vmi szar sanct és mehet a darálóba.
Mert amúgy az az ajánlott hogy temper - masterwork és lehet imádkozni, hogy használható sanct kerüljön rá. Na én ezzel nem nagyon értek egyet. Viszont sajnos azt nem tudom hogy a sanctnak mi az előfeltétele, elképzelhető hogy csak maxos masterworkos itemre lehet csak rátenni... remélem nem így lesz. -
qsscanner
csendes tag
-
savior
őstag
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
Mythic nélkül is működik nagyon jól. Egy dolog kell hozzá mindenképpen ez a seasonos "mana shield" nevű perk? vagy nem is tudom minek hívják ezeket. Ha az megvan akkor onnantól terminátor üzemmód. Sebezhetetlen leszel kb.
Amik nekem megvoltak hozzá cuccok mikor átváltottam rá: Ocuns catalyst, galvanic + tal ringek, meg a crown of lucion satyó.
Szerintem ezekből kettő minimum szükséges, hogy élvezhető legyen az Ocuns+a galvanic.Egyébként konkrétan ezt használom:
Szerk: Tudok adni mindkettőt elvileg tettem félre. Talán még tal ring is van.
-
Elemental
addikt
-
grimm2015
senior tag
-
malacka87
őstag
-
grimm2015
senior tag
-
boogie84
veterán
1db mythiced sincs? Elképzelhetetlen. Nem mentél 100-200 boss runt egyedül vagy haverokkal?
Úgy ömlik a boss mati mintha más nem is lenne a játékban...ezért tartom szánalmasnak aki matit kéreget. Még az itemek úgy-ahogy. Az talán ritkább, na de boss mati..
Aki kéreget még annyi játékidős sem szán a játékra vagy a szórakozására h fejlődjön. Nem is értem a kövi lépés az lenne náluk h kölcsönadják az accountot h más fejlődjön helyettük?
-
Zap-Em
tag
-
HellGreg
őstag
-
Jim-X
őstag
-
Shokkolo
addikt
-
Beretvás
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
Beretvás
veterán
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
lazan le lehet hozni bloodwave nekroval a kurast undercityt is
kicsit szedegetni kell a gomboket, szoval gyors mozgasra nem jo (pl elozo season speed spiritborn), kepernyonyi AoEre megint nem jo (annak tovabbra is a Fireball es talan valamelyik macko build a legjobb), negyedkepernyonyi teruleten burst AoEre tokeletes.
csak kicsit ra kell erezni. meg elvileg a rotaval is lehet szorakozni, de a helyezkedes egyebkent is bonyolult magaban, damja meg van eleg. onnan tudni, hogy van nekro a kornyeken, hogy a headless husk es a blood maiden lespawnolastol szamitott fel masodpercen belul halott.
-
Beretvás
veterán
-
whitezo88
nagyúr
-
El Rey
senior tag
-
El Rey
senior tag
-
Beretvás
veterán
-
SQX_Barto
addikt
Pitre gyenge egyebkent, (igaz sok GA meg rossz helyen van a cuccaimon, meg a masterworkok is lehetnenek jobbak) 90-es pit mar kesz kinszenvedes volt, 2 halallal.
Mas nekro buildek erosebbek, ha pitre kene valami jobb. Sima T4-re ez boven eleg (HellTide/Horda/Dungeons), Undercityre meg lassu. -
SQX_Barto
addikt
Nekro minion (Mythic verzio)
Spiritborn 1 (1 shot P300)
Spiritborn 2 (Evade Staff 300) -
SQX_Barto
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Sok paragon, attack speed, crit strike, igazabol nem tudom, mikbol szamolja ki. Termeszetesen hiaba a nagy szam, ha nem spiritborn, ami millioszor erosebb

Most varosban 96k de akkor meg lehet nem volt poti/fustolo rajtam.
Harc kozben lattam 148k-t is
(Gondolom valami epp beproccolt vagy ilyesmi.) Sose foglalkoztam az Attack Powerrel, hogy oszinte legyek. -
Pedro78
senior tag
-
faragojof
őstag
-
faragojof
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
boeing
őstag
-
ProEvoFan
nagyúr
-
boogie84
veterán
-
grimm2015
senior tag
Azért azzal legyél tisztában, hogy ezt nem a játékosok farmolják ki
.
Igazából szerintem tönkre is vágja a játékot a kereskedés, a duplikálás, meg a pénzért gold/item.
Szerintem kellene egy másik seasonal is egyidőben, ahol nem lehet kereskedni, ahol a versenyelőny nem a fentiek. -
warcat
veterán
Üzletelj, ha mással nem akkor legalább a maxos spiritborn aspectekkel, de már írtuk/-tam korábban, még ha nem is veszel semmit legalább a masterwork/random mythic ládák költségét figyelmen kívül tudod hagyni. Még nekem is van 74 milliárdom, pedig takaréklángon van a D4 már lassan két hete

Egyébként jobban utánaolvastam, bár volt egy ilyen patch note, játékon belül tényleg maradt a 99b. Gondolom goldsellerek életét nehezítik vele
-
Jim-X
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
Ebewaka se kell.
paradox modon ezt a verziot messze a legegyszerubb gearezni
- ha nincs resource on lucky hit a kesztyun, addig hasznalj midnight sun gyurut, egyebkent nem mukodik a buildsingle targetre es open worldre nem lenne az igazi... ha nem lenne annyi damja, hogy a fo mechanikaja nelkul is siman mukodjon speedre. magas pitre a shatter miatt mukodik.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Edge
veterán
Nem a max vigornak kell 275-nek lenni hanem a vigor fogyasztásának, ez már 240-250-es vigornál teljesül a resource generálás miatt. Tehát pl. spammolod a quill-t, egyből elfogy 250, aztán generál 25-öt azt is azonnal elfogyasztja így lesz 275 és az amu proccol. Ez kb. tized másodpercek alatt lezajló esemény, te vizuálisan úgy látod hogy a vigor gömb villog az üres és a teli állapot között.
-
proci985
MODERÁTOR
-
Edge
veterán
-
Edge
veterán
-
Beretvás
veterán
-
warcat
veterán
-
-FreaK-
veterán
-
nonsen5e
veterán
-
Reinhardt
őstag
Munkabol hazaerek, eszek, csinalok par dolgot aztan 7-tol 1-ig D4.
Kedden kezdtem.
Kedd 6h
Szerda 6h
Csutortok 6h
Pentek 6h
Szombat 15h (kicsit elszaladt az ido, reggel 5kor fekudtem le, 8kor meg dorombolt a futar az ajton)
Vasarnap 13h (nem volt ertelme visszafekudni reggel)
Igy olyan 52 ora osszejott a mult heten.
Neked nem fer bele?
-
Gubu0101
veterán
-
rumkola
nagyúr
-
ImpersonatoR
addikt
-
LÁZ
addikt
-
Kylesa
aktív tag
-
Roland861010
veterán
-
Edge
veterán
-
-FreaK-
veterán
Amúgy meg teljesen feleslegesen ezt nézni, amíg még tesztelni sem tudták ezeket a buildeket, addig max iranymutato lehet, de minek?
Leveling-et nem ezekkel fogod csinálni, mire eléred a 100at,meg lesz 1-2 unique-od, addigra a streamerek már felhuztak 2-3 karaktert és kiteszteltek vagy 20 buildet classonként. Akkor már fognak jönni egymás után a new best buildek, illetve új tier list, aminek már lesz alapja is.
-
Wn2tl
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
Bird
addikt
-
gulupeti
őstag
Felraktam este a gyűrűt discordra, meg még egy 3ga-s chest armort is, ráadásul a gyűrűt még olcsóbban, 250m indulóról, 0 licit jött mostanáig, nincs nekem ezzel szerencsém. Mondjuk este valami gríz is volt ezzel a discorddal, alig akart betölteni akármit is.
#21217Khaosz55
Ha tudok, segítek, de vannak itt nálam sokkal jobban hozzáértők!
-
gulupeti
őstag
Írtam az arcnak, hogy övé az első ajánlat, még várnék egy órát, hátha lesz magasabb, mire lejárt az egy óra, addigra meg eltűnt. Azóta most tudtam gép elég kerülni, az üzenetet nem is látta, más ajánlat nem érkezett, szóval még megvan a gyűrű.
A diablo.trade-re raktam fel egyébként, te a discordon szoktad?#21203proci985
Nálam is volna bőven temper, amit lehetne cserélni a bleed bashhez megfelelőre, de egyelőre semmi jobb vagy legalább azonos szintű gear nincs hozzá, amit brickelni tudnék.
Rugót viszont már tuti nem tudok indítani, idő hiányában. Az én statjaim jóval halványabbak. AS csupán 1,23, a többi a képen.
Amúgy nem teljesen értem, hogy ebbe a buildbe miért a vulnerable gemeket kell használni, ha az egész build a chd-re van kihegyezve? De olyat is láttam már többször, hogy sokan az összes fegyóban topazzal szaladgáltak.122-es pitet tudtam megcsinálni, jelenleg kb. itt a vége. Helltide szerintem unalmas, korábban is az volt, amíg az iron wolvest küldetéseket csinálja az ember, de a játék későbbi szakaszában meg főleg az, egyáltalán nem kihívás.
-
gulupeti
őstag
-
gulupeti
őstag
-
Bird
addikt
-
la_cc
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
-
la_cc
addikt
-
la_cc
addikt
-
ProEvoFan
nagyúr
Grat!

-FreaK-
Pit125nél nem tudok nagyobbat menni, mert a bossra marad 6-7 percem, de ez kevés időnek bizonyuk Most jönne az, hogy pl biablo traden milliárdokat költök, de az nem én vagyok. Eddig jutottam dropból.
Most megpróbálom az FO sorcit felhozni pit101re, 4 percen belül.
Utána megyek Elden Ring dlczni.
...vagy nemtom... -
Reinhardt
őstag
-
prokxy
veterán
-
MegalodonS
őstag
-
Bird
addikt
-
Bird
addikt
Köszi!

Gondoltam rád a napokban. Ha kellenek shadow minion buildhez majdnem perfekt cuccok wand, offhand, gyűrűk, stb. akkor szólj és odaadom neked.
A jobb amulet a szükséges * stattal az nagyon ritka. Nekem is egy über gáz van és nincs jobb. Pedig farmolom, mint a güzü. 
-
Edge
veterán
-
Reinhardt
őstag
Addig kell tulelni amig egy summont szerencsesen leutnek a minionjaim es el is talalja a bosst, mondjuk ezen a szinten mar tobb ilyen kell. Nem summonos bosstol rogton kilepek, 3-5 perc mig eljutok a kovetkezoig.
Es en is ugy latom, hogy a holy bolt potion a jatek resze, most jott egy patch, ha nem igy kene mukodnie biztos javitottak volna
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa Rally
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

sokan vannak max lóvéval. Előző szezonban 99b bolt.