- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Közben sikerült nekem is próbálgatni, és ha leszámítjuk a szerver oldali gondokat (fagyások, kapcsolódási problémák), akkor végül is, eddig nekem meggyőző a béta. A grafikai tuning jót tett neki, és a játékmenetbeli hibák sem a programnak, sokkal inkább a szervernek és a folyamatos online-kapcsolatnak köszönhetők.
Ezt remélhetőleg nem teszik kötelezővé a végleges játékban, mert nagyon hazavágja a játékélményt, ha lefagy valamiért és az összes addigi progress elveszik. Nyilván lesz kötelező autentikáció, ezt megértem és elfogadom, de játék közben ne kelljen már folyamatosan online lenni.
Aki multizik, annak oké, és azt is tudom, hogy a mostani kifejezetten multis béta, viszont nekem az egyetlen gondot idáig ez jelentette. Ha nem fagyott le a játék, vagy nem dobott ki, akkor a küldetéseket gond nélkül fel tudtam venni és le tudtam adni. Jelenleg Dark Wood-ban járok, szóval még nagyon az elején vagyok, de már kezd beszippantani, ami jó jel számomra.
Ami viszont nagyon feltűnő, hogy óriásit nőtt a gépigény. A Diablo III-at gond nélkül játszom 4K felbontáson, csutkára tekert grafikával egy GTX 1080Ti-n, viszont a Diablo II: Resurrected-nél már néha komolyan berángatott 4K-ban, ha mindent maximumra vettem. A VGA kihasználtsága még High beállítás mellett is 100% körül volt, de akkor már nem tapasztaltam lassulást.
Hogy most a 11GB VRAM tehet erről, vagy a GPU nem elég már hozzá, esetleg az online kapcsolat miatt laggol a szerver, ezt nem tudom. Ha ki lehetne próbálni Offline módban, akkor mondanám biztosra. Viszont már High beállítással is szép a játék, szóval részemről így is megfelel játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Autóhifi
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest