Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cadderly

csendes tag

hali mindenkinek!
    lenne egy pöppet bonyolult problémám amire edig nemtudtam rájönni miért és hogy lehet
    remélem valaki tud segíteni
    a sztori ott kezdődik,hogy egy barátom accját használom arra hogy cuccoljak!
    Hogy tudjak két diot futtatni egyszerre, nem programot használok hanem a win7 ben kreáltam egy uj felhasználoi fiókot.
    Oda telepitettem az ő természetesen eredeti dio-ját,az én eredeti dio-mat pedig az elsődlegesen használt felhasználoi fiokomba.Ugye mikor cuccolok átlépek oda elinditom az övét ,kreálok,majd visszalépek a first fiokba ahonnan belépek a szerverre az én saját cd kulcsrol telepitett diablombol accomal karijaimmal stb..
    A minap a haverom windowst telepitett,én meg épp cuccolásban voltam nagyban,ő viszont közben feltelepitette otthon megint a saját eredeti diabloját és frissített, megpróbált belépni..
    engem akor kidobott a játék cuccolás közben pont, mert sokat lépkedtem ki be,vagy azért mert ő pont akor telepitette és próbált meg belépni, nemtudom!
    Ezekután neki otthon kiirta hogy accját 90 napig nemtudja használni vagy ilyesmi.
    Majd mikor énis beakartam lépni a saját diomba kis várakozás után nekemis aztirta hogy 90 nap és csááá.....
    Mostjön a lényeg!! Szidtuk a Blizzardot meg fogtuk a fejünk a szerencsétlen véletlen egybeesés miat,nameghogy buktunk sokhónapi játékot és gyűjtögetést:S:(
    Ezekután én probaképpen visszaléptem a cuccoláshoz használt fiokba és megpróbáltam elinditani az ő dioját,ami sikerült is és betudtam lépni az accjával...minden kari megvan(huhh)
    Legaláb az ővéi megvannak gondoltam:/.... ekkor gondoltam milenne ha megpróbálnám az én accomat hátha....
    Természetesen ez lehetetlen hiszen az én accom nemmüködhet az ő cd kulcsával(hajoltudom),,,,,,,,ennek ellenére beengedett az accomra!!!!
    Egy CDkulcsról tudom használni az ő accját és az enyémet!!!
    pedig a két acount két külön cd kulcsal eredeti dioval van telepitve(az ővé régi kiadásu dio,mig az enyém 2010 es kiadás asszem..más a telepítő is)
    Szóval a lényeg hogy ő otthon most ugye nemtud játtszani mert aztirja 90 nap
    az én sajátom is aztirja 90 nap,viszont ha átlépek a másik felhasználói fiokba,mindkettőnk accjába betudok lépni az ő diablójával. :W
    Félek uninstalálni a diablókat mert kitudja ha ujrarakjuk mindketten akor lehet bukik a több hónapos játék...mert igy még külső segitséggel a cuccokat meglehetne menteni
    az xp a legkevesebb...
    ha törlöm mindkét diót(vagy csak az övét,az enyémet pedig reinstall) és ettől függetlenül megint 90 napot ir majd mindkettőnknek, akor ugye buktunk mindent :F és azt nemlenne nagyonjó :W
    Szóval azabaj fogalmam sincs mitkéne csinálni, remélem valaki tud segíteni
    hamástnem cuccolni legalább, ami 3 acc 8 karakter fullrarakva,mindent ledobálni
    stb és bent kell valakinek lenni mig mindketten uj accot kreálunk egy uj karikat kezdünk és elcuccolunk úramatyám ezt énsem gondoltam komolyan:S
    Szóval ha valaki tud segiteni ezen problémán kérem segítsen!

Új hozzászólás Aktív témák