Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Akita

tag

A sors úgy hozta hogy egészen idáig nem olvastam fórumot. Csabi, whisperel majd próbálkozok, igérem nem adom el senkinek, előbb utóbb összetalálkozunk.
    Bolcsodal, kösz az infót. Ez nem jutott eszembe, bár éppen pár napja nézegettem a crafted itemeket, de biztos felületességből átszaladt a szemem a jókon, mert olyat egyet sem láttam :)
    Más. Találtam egy nature's peace gyűrűt. Felpróbáltam über elleni paladinomra mert igen megtetszettek a tulajdonságai amelyek így festenek:
    Slain Monsters Rest In Peace*
    Prevent Monster Heal
    Poison Resist +20-30% (varies)
    Damage Reduced by 7-11 (varies)
    Level 5 Oak Sage (27 charges)

Nem tudom pontosan mit is jelent az első sor aminek a végén egy csillag is van, na meg érdekelne, vajon az Überek ellen hatnak-e? Annyi bizonyos, hogy az 5-ös szintű Oak Sage klassz dolog, mert ha megidézem 50%-al növeli az életem ami most alapból 1223 és lesz belőle 1800. Sajnos egy fallen is lecsapja ezt a kis piros gömbszellemet ami mellettem repked, viszont ahogy megfigyeltem csak akkor bántják ha sokkal előbb kerül útjukba mint én. Szerencsés esetben az Übereket körülvevő monsterek nem őt tekintik elsődleges célpontnak hanem engem és akkor nem kell újraidézgetni, na persze Über Mefit püfölve erre sajnos nem nagyon van idő, bár ha jobban belegondolok enélkül is megálltam a helyem.

Új hozzászólás Aktív témák